reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczyny - czy u was też leje od razu rana?
Emek od rana składa dodatkową częśc regału. Kupiliśmy 4 lata temu i okazało się że tyle miejsca nam nie potrzeba a teraz będzie jak znalazł :)

Gosia - ja też mam ogromny brzuch :( wygląda co najmniej na 30 tydzień

Rurka - 2 pęcherzyki to już coś. Jednak nie z każdego musi powstać zarodek. Tylko spokój cię ratuje :)

Mona - ile jeszcze cie potrzymają?

reklama
Iwo mam nadzieję że do jutra tak mam w karcie wpisane , już jestem po ktg mała ucieka mi jak ma być słuchama ;-)musimy jej szukać;-)

Tabasia..znam doskonale ta rasę.....Moja Moli, czyli tzw. (de)Molka:-p 2 dni temu skończyła 8 miesiecy :-) To Diabeł wcielony jest :-D
Ale jak dla mnie najpiękniejsza rasa na świecie :tak:
Masz sunię czy pieska? Ile ma miesiecy?

Oto efekty zostawienia pieska samego w domu (tu miała 3 czy 4 miesiące): :-p

h.jpg

Iwo..u mnie od rana leje....pogoda do doopy :baffled:

Załączniki

• h.jpg
    h.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 55
Mychunia, musisz uważać. Jelitówką możesz zarazić się do tygodnia jak dzieci wyzdrowieją. Dlatego lepiej unikać z nimi kontaktu. Dziękuje, ze się pytasz :* U mnie może być. Czekam na @. Brzuch boli od 2 dni, ale na razie nie ma. Denerwuje się, bo odkąd poroniłam nie wiem kiedy mam dostać @. Najgorsze będzie jak dostanę teraz i znając życie około 15.08 na wyjazd. A tak poza tym co u Ciebie?

Iwo,u mnie pada. Nawet z domu nie chce mi się wychodzić. Za to w planach mam do zrobienia babeczki :D

Ostatnia edycja:
Malusiolka
Wspolczuje sasiadki. Tez by mnie takie wscibstwo z czasem doprowadzalo do szalu az w koncy bym jej cos powoedziala ;-) iesz jak starsza to co jej wiecej zostaje jak siedzenie w oknie i plotkowanie. No ale na takivh ludzi nie wiem jaki sposob mozna miec. Wazne ze wam sie dobrze mieszka i sie lepiej czujesz :-) a moj maz bedzie konduktorem w pendolino :-)

Iwo
U mnie nie paada ale chmurki kraza :-)

Fajne te psiaki wasze moje to jak lapa waszyvh psow :p

reklama
Sie witam
U nas pogoda slaba.. Jak wszedzie.
Powoli mos spokoj zaczyna sie burzyc ;) juz 10-11 dni po owu i sie zaczyna brr... Staram sie o tym nie myslec ale sie nie da
W poniedzialek mam wizyte kwalifikujaca na histeroskopie oj jakbym chciala juz jej nie miec.

Do góry