reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczyny - czy u was też leje od razu rana?
Emek od rana składa dodatkową częśc regału. Kupiliśmy 4 lata temu i okazało się że tyle miejsca nam nie potrzeba a teraz będzie jak znalazł :)

Gosia - ja też mam ogromny brzuch :( wygląda co najmniej na 30 tydzień

Rurka - 2 pęcherzyki to już coś. Jednak nie z każdego musi powstać zarodek. Tylko spokój cię ratuje :)

Mona - ile jeszcze cie potrzymają?

reklama
Iwo mam nadzieję że do jutra tak mam w karcie wpisane , już jestem po ktg mała ucieka mi jak ma być słuchama ;-)musimy jej szukać;-)

Tabasia..znam doskonale ta rasę.....Moja Moli, czyli tzw. (de)Molka:-p 2 dni temu skończyła 8 miesiecy :-) To Diabeł wcielony jest :-D
Ale jak dla mnie najpiękniejsza rasa na świecie :tak:
Masz sunię czy pieska? Ile ma miesiecy?

Oto efekty zostawienia pieska samego w domu (tu miała 3 czy 4 miesiące): :-p

h.jpg

Iwo..u mnie od rana leje....pogoda do doopy :baffled:

Załączniki

• h.jpg
    h.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 54
Mychunia, musisz uważać. Jelitówką możesz zarazić się do tygodnia jak dzieci wyzdrowieją. Dlatego lepiej unikać z nimi kontaktu. Dziękuje, ze się pytasz :* U mnie może być. Czekam na @. Brzuch boli od 2 dni, ale na razie nie ma. Denerwuje się, bo odkąd poroniłam nie wiem kiedy mam dostać @. Najgorsze będzie jak dostanę teraz i znając życie około 15.08 na wyjazd. A tak poza tym co u Ciebie?

Iwo,u mnie pada. Nawet z domu nie chce mi się wychodzić. Za to w planach mam do zrobienia babeczki :D

Ostatnia edycja:
Malusiolka
Wspolczuje sasiadki. Tez by mnie takie wscibstwo z czasem doprowadzalo do szalu az w koncy bym jej cos powoedziala ;-) iesz jak starsza to co jej wiecej zostaje jak siedzenie w oknie i plotkowanie. No ale na takivh ludzi nie wiem jaki sposob mozna miec. Wazne ze wam sie dobrze mieszka i sie lepiej czujesz :-) a moj maz bedzie konduktorem w pendolino :-)

Iwo
U mnie nie paada ale chmurki kraza :-)

Fajne te psiaki wasze moje to jak lapa waszyvh psow :p

reklama
Sie witam
U nas pogoda slaba.. Jak wszedzie.
Powoli mos spokoj zaczyna sie burzyc ;) juz 10-11 dni po owu i sie zaczyna brr... Staram sie o tym nie myslec ale sie nie da
W poniedzialek mam wizyte kwalifikujaca na histeroskopie oj jakbym chciala juz jej nie miec.

Do góry