reklama
papryczka_
Fanka BB :)
Lalka, grunt to dobre nastawienie
Minęło, dopiero kilka dni jeszcze ssię wszystko może zdarzyć bądź dobrej myśli.
Asia, czy miałaś w dniu spodziewanej @ mleczny kisiel? Przepraszam, za opis, momentami mam wrażenie jakbym w środku miała jakiś "czop" a innym razem wilgotno zadko sucho..i to tak dzisiaj..To będzie "dziwny" cykl.
Minęło, dopiero kilka dni jeszcze ssię wszystko może zdarzyć bądź dobrej myśli.
Asia, czy miałaś w dniu spodziewanej @ mleczny kisiel? Przepraszam, za opis, momentami mam wrażenie jakbym w środku miała jakiś "czop" a innym razem wilgotno zadko sucho..i to tak dzisiaj..To będzie "dziwny" cykl.
malena100
Fanka BB :)
hej wszystkim :-) widzę, że lista staraczkowa powraca :-) super :-) gościłam kiedyś na takiej tylko 2013, teraz czas na 2014 :--(
potem będzie 2015, 2016... z moim szczęściem :---(
póki co ładnie poproszę o dopisanie mnie do tegorocznej listy data mojej następnej @ 26.07.2014
potem będzie 2015, 2016... z moim szczęściem :---(
póki co ładnie poproszę o dopisanie mnie do tegorocznej listy data mojej następnej @ 26.07.2014
Julia - lecimy do Grecji - slyszalam tez te teorie o tym ze nie powinno sie latac ale tez nie sadze ze nam sie uda tak naprawde w pierwszym cyklu staran zajsc ( ze wzgledu na moj wiek ) takze nie bedziemy rezygnowac z wakacji , jesli bedziemy takimi szczesliwcami to testowac bede tam na miejscu - bede miala ze soba leki w razie czego
Ostatnia edycja:
reklama