reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Niema problemu moge dopisac dziewczyny ale one juz sa na pierwszej stronie forum z miesiacami porodu:)

lalka zaraz wpisze cie na liste:) no to troszke wczesnie czekaj do tego terminu @

Dominiko juz cie wpisuje:)

Lalka, grunt to dobre nastawienie:)
Minęło, dopiero kilka dni jeszcze ssię wszystko może zdarzyć bądź dobrej myśli.

Asia, czy miałaś w dniu spodziewanej @ mleczny kisiel? Przepraszam, za opis, momentami mam wrażenie jakbym w środku miała jakiś "czop" a innym razem wilgotno zadko sucho..i to tak dzisiaj..To będzie "dziwny" cykl.

hej wszystkim :-) widzę, że lista staraczkowa powraca :-) super :-) gościłam kiedyś na takiej tylko 2013, teraz czas na 2014 :-:)-(
potem będzie 2015, 2016... z moim szczęściem :-:)-:)-(
póki co ładnie poproszę o dopisanie mnie do tegorocznej listy :-p:-p data mojej następnej @ 26.07.2014

Malena100 oj nie ladnie zaczynac staranka z takim nastawieniem!!! trzeba myslec pozytywnie i sie nie nakrecac:):) trzymam &&&&&&&.
Zaraz dopisuje do listy:)

Ja dzis robie sobie wieczor seriali i nadrabiam seriale:)

Julia - lecimy do Grecji - slyszalam tez te teorie o tym ze nie powinno sie latac ale tez nie sadze ze nam sie uda tak naprawde w pierwszym cyklu staran zajsc ( ze wzgledu na moj wiek ) takze nie bedziemy rezygnowac z wakacji , jesli bedziemy takimi szczesliwcami to testowac bede tam na miejscu - bede miala ze soba leki w razie czego :)

Ostatnia edycja:
julia już się poprawiam :-p:-p będzie ok :tak::tak::tak: skończymy na 2014 ;-);-);-);-);-);-)

ja przeziębiona - leje mi się z nosa a mamy 1 lipca!!!:crazy::crazy::crazy::crazy: głowa też pęka :crazy::crazy: idę zaraz lulu bo o 6 pobudka :szok::szok:

reklama
Lala pędzę ;-)

Ja juz w lozku. Wlasciwie to jakbym dobrze policzyla to moze z 3 godziny w nim dzis nie bylam łacznie z toaleta ;-) nie zebym miala taka ochote w nim lezec tylko poprostu mialam taki poziom energii :-(

Do góry