reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny! :)
ja @ dostałam 30.06 więc następna ok 29.07...oby wtedy juz nie nadeszla:p
Stosowałyście może uroFuraginum?? ja włąśnie dzisiaj zaczełam skoro nie udało mi się zajść w ciążę wezmę się za mój pęcherz który powoli daje o sobie znać;/ na ulotce jest napisane aby nie przyjmować w ciązy ale czy wolno przyjmować gdy planuje się ciąże?? hmm, oczywiście chce pobrać lek do końca tego tygodnia czyli do 4.07 a dni płodne powinnam mieć 12-16.07...więc chyba nie muszę sie martwić jak uważacie??

reklama
Tinus uwazam ze spokojnie mozesz wziasc;-)

Notuje na bierzaco wasze terminy wieczorem wkleje;-)

Jeju padam na twarz:/ ogarnelam dom;-) mylam okna wzielam sie za armagedon w Meli pokoju hehe

6-Staraczki-2014-5084.gif

Starające się: 13

CZERWIEC

rurka -@ 30.06

LIPIEC
Dominika89 - @ 01.07
miglocka - @ 02.07
Tabasia - @ 05.07
lalka - @ 12.07
majdaczek14 - @ 12.07
Charlie20 - @ 14.07
kasikz - @ 15.07
julia0903 - @ 22.07
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07

Tinuś22 - @ 29.07

missiiss1301 - @ 30-31.07

POCZEKALNIA
watpliwości3,

Ostatnia edycja:
Iwo mam nadzieje ze niemasz za złe ściagniecie od Ciebie napisu staraczek?:)

Prosze reszte o dane:) wpisalam ze starajacych jest 7 w miare wplywania daty @ ta liczba bedzie rosnac wiec sie nieprzejmowac ze zle policzylam;p

Watpliwosci
Dziekuje za dobre slowa:-) obys miala racje z ta wrozba

Iwo
Pamietam grudzien pamietam. Wtedy byly wyrazniejsze od tych ale sie nie utrzymalo. Przy takiej wersji obstaje. Uda sie w koncu bo musi!

Julia
To nie pierwszy cykl moich staran. Ja od dwoch lat sie staram tylko przez ostatni czas nie bralam clo nie liczylam dni bo okres i tak sam nie przychodzil. Ale bzyku bylo caly czas bez zabezpieczenia wiec tym bardziej to dobijajace. Natomiast w tym momencie musze sie zajac uczuleniem.

Dominika
Szkoda ze negatyw. Cos ten miesiac nie nasz
Chyba ehh

Co do terminu i listy hmmm jak dostane dzisiaj @ o ile dostane a bardzo bym chciala dostac to bede miala termin gdzies na 30-31 lipca wiec tak mozna mnie wpisac.

Prosze mnie tez wpisac na liste
nastepna @ 25 lipiec takze staranka najpierw przed nami :D
z jednej strony mam wielka nadzieje ze nie przyjdzie a z drugiej troche sie boje bo bedziemy wtedy na wakacjach i czeka mnie lot samolotem dosyc dlugi - moja ginka nie pochwalilaby mnie za to ;) po tych wszystkich moich ciazowych przypadlosciach :/ ale przeciez tyle osob lata samolotem na poczatku i wszystko jest ok :)

Misssiss przykro mi trzymam kciuki za nastepne starania :)

reklama
Do góry