reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lecimy do Heraklionu , tam mamy wynajete auto i bedziemy powili sobie zwiedzac cala wyspe
w sumie to tylko upalow sie troche boje choc cale zycie zawsze bylo mi zimno ( nawet w Egipcie w lipcu i w Hiszpanii w sierpniu ;))
ale cos ostatnio to sloneczko jakos mi nie pasuje - ciagle pod parasolem sie chowam bo na pelnum sloncu jakos mi slabo :(

Watpliwosci mam nadzieje ze sie wszystko ulozy... echhh tak czasem jest z facetami.

Babydust mi jest tez zawsze zimno i na stare lata chce wyemigrowac do cieplych krajow grzac kosci :D ja juz mam reumatyzm a co dopiero bedzie za 30 lat!

Ostatnia edycja:
watpliwosci przykro mi :( przegadaj to ze swoim narzeczonym :( moze on nie wie jak ty sie z tym zle czuje - sami niestety sie nie domysla :(

Watpliwosci pogadac z fecetem, oni sa ciemni;p i niedomysla sie ze nas cos boli, zaloze sie ze dzis masz zly dzien i wszystko sie skumulowalo..jutro bedzie lepiej!!!

Tabasia moj maz jest zauroczony Turcja i chcial zobaczyc jeszcze raz Turcje:) ale ja chcialam cos innego..
To gdzie mieszkasz?:)

Babydust a my w okolicach Hersonissos:) my na spokojnie wakacje bo Mela niewysiedziala nam za dlugo w aucie,chcemy wypoczac ale napewno cos zwiedzimy:)

Julia wyspy... moj M jest juz tu kilkanascie lat ja dopiero kilka ale nie moge narzekac. A jestem rodowita krakowianka :)

Dzien dobry Kochane.Dzisiaj chyba pierwasza ;)

Watpliwosci pogadaj z nim...mam nadzieje ze szybciutko wszystko sie ulozy :tak: i ze to po prostu byl tylko gorszy dzien...

Milego dnia :)

Dzień dobry :-)
watpliwość ja też myślę że musisz z Nim to przegadać nie smuć się :*
lalka ja by poczekała jeszcze z tydzień, czemu myślisz że się nie udało???
Buziaki dla wszystkich :-)
ja pędzę do pracy :-(bardzo Mi się nie chce za oknem piękne słoneczko ale co zrobić maraton czas zacząć:tak:
Wy drogie dziewczynki będziecie się urlopować a ja zanim się obejrzę będzie wrzesień. W czasie wakacji mamy najwięcej pracy więc czas pędzi Mi nie samowicie .
Miłego dnia !!!!;-)

reklama
hej dziewczynki - wstałam z bolącym gardłem, pięknie po porostu

Wątpliwości - koniecznie należą ci się wakację w PL, myślę że cała ta sytuacja i odcięcie od znajomych dodatkowo cię dobija. Poza tym już w czercu miałaś tu przyjechać na badania i chyba nic z tego nie wyszło - a ja nie zamierzam rodzić póki twojej fasolki nie ujrzę :tak:

Anula - no to życzę wam szcześcia i zdrówka!!!!

Malena - co ty pierdziel.... za przeproszeniem, w grudniu wątek zamykamy a ty na ciężarówki się przenosisz!!!!

Laleczka - ty nie musisz byc dobrej myśli - my jesteśmy!!!!!

Gabis - ja z tel widzę wszsytkie suwaczki, coś ty tam zainstalowała :laugh2:?

Julka - jeszcze bocian by się przydał :tak::tak::tak: samolotem się nie przejmuj jak fasolka ma być to nic jej nie będzie.

Do góry