reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asia Szw- dziękuję, dzisiaj z rana dostałam przesyłkę, mam nadzieje że ,włożyłaś do niej również fluidki ciążowe!:-) bursztynki wylądowały w moim portfelu, który mam zawsze przy sobie. jeszcze raz wielkie dzięki .
Anulka- zapodaj swojego maila mamuśko:tak:

Asmi kochana gratuluje;-)

Lalka trzymam kciuki za fasolinke!!!!!!

Dominika wiec powiem ci tak ze jesli faktycznie mialas pozniej owulacje to beta hcg moze wyjsc ujemna mi z corka wyszla ujemna zalamalam sie ze niejestem w ciazy a @ nie przyszla !!!!!:-D:-D poprostu za szybko poszlam na test z krwi:/:/
a teraz corka ma 4 latka;-) poczekaj do dnia terminu @ i wtedy zrob napewno juz wyjdzie a teraz ktory masz dzien cyklu?

Ja sie bardzo ciesze bo znajoma ktora walczy o dzidziusia miala niedawno inseminacje i za chwile bedzie sprawdzac czy sie udalo....tzn w przyszlym tygodniu

No nic zaczelismy wekeend w koncu;-)

Goska03 : tak jeden ma 23 mm a drugi 20 .
Leze i wale się w głowe haha żartuje
Myśle bo ...w wc zauważyłam że mam plamienie po tym wstrzykiwaniu ... a do tego (przepraszam za wyrażenie) czuje jak wypływa ze mnie to nasienie. Głupek jestem

Lalka musi sie udać ;) zaciskają nogi i karz im wracać ;P

Dominika a który dzien po owu jesteś? Bo nie wiem czy te dni co podalas to dni cyklu czy dni czerwca ;)

Aschlee i byłaś u lekarza?

Asmi ale nowina! Gratulacje i czekamy na wieści z bety :) wracajcie spokojnie ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair nie bylam bo powiedziala ze jak test negatywny to zebym obserwowala czy @ jest normalna i w razie gdyby bardzo odbiegala od normy zebym przyszla.Zrobilam dla pewnosci dwa testy i oba tylko jedna krecha...Nie wiem czy mam sila na dalsza walke :zawstydzona/y:
Nie chce za bardzo nalegac na wizyte i badanie zeby nie wyjsc na zeswirowana babe

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry