reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam się z do skoku. Ja dalej nad morzem wracam jutro nocnym pociągiem. Chciałam tylko powiedzieć że w środę zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Nie dociera to jeszcze do mnie i trochę się boje bo w sumie przed wyjazdem myślałam żeby wziąć luteine albo duphaston ale tego nie zrobiłam. Dzisiaj po bolewa mnie pod brzusze i się trochę denerwuje. Nie mogę się doczekać powrotu do domu. Testy zrobiłam dwa jeden rano i drugi innej firmy po południu. Przepraszam że tak tylko o sobie ale pisze z telefonu i w sumie od wczoraj działa nam WiFi w ośrodku.

Achlee- przede wszystkim już dawno powinnaś zrobić test. Tyle dni spóźnienia @ oznacza, albo ciążę, albo jakies rozregulowanie. Sporo już przeszłaś i powinnaś już dawno robić ten test, by w razie dwóch kresek pędzić do gina, aby zapisał Ci cos zapobiegawczo na podtrzymanie, tym bardziej, że ostatnio źle się skończyło. :-( Aschlee do roboty, po test! Bez tego ani rusz. Ściskam kciuki za Ciebie!

asmi wielkie gratulacje. Szczęśliwego i miłego powrotu!
Miałam przeczucie, że Ci się teraz uda! Poślij mi trochę fluidków :):):)

Ostatnia edycja:
Aschlee - twscior i lekarz. Szybciochem
Jolasiu nie watp. Dzidzius na pewno sie pojawi... Odpocznij troszke od tego calego myslenia. Mam niestety wiele potwierdzen w tym ja ze dzidzius przychodzi wtedy kiedy sie go nie spodziewamy...

Hej

Anula kciuki za egzamin ;-)

Lalka trzymam kciuki za inseminacje a później pozytywna bete :-)

Aschlee czemu Ty babo tego testu nie robisz? Cos się dzieje!!!! Migusiem test, potem lekarz:tak:

Asmi gratuluję ;-)

Ja tez jjestem strasznyn śpiochem... przed chwila wstalam i wzielam lek... pol godz bez jedzenia a moje dziecie glodne...

hejjjj :-)
iwo przesłodki bobasek w brzuszku :tak::tak: taki widok musi być fantastyczny :tak::tak::tak:
dziekuję Wam za dobre słowa, ale... no właśnie ale, chyba w tym cyklu nie zaskoczyło :-:)-( z reszta jak w każdym poprzednim :-:)-( juz chyba taka ma natura :-:)-( ale mam nadzieję i wierzę, że kiedyś na pewno mi się uda :tak::tak:

aschleee... zgadzam się z dziewczynami!! masz kopa w tyłek (na zachętę) ---------> i po test w podskokach!!!! I się nie bać :-)
Ja robiłam we wtorek rano więc kolejny w poniedziałek trzasnę ;-) ale się nie nastawiam ... u mnie długie cykle to norma... od zawsze miałam nieregularne i długie więc jestem przyzwyczajona.

reklama
A u mnie cisza, jajniki się uspokoily, wiec pomyślałam, że moze to fasolka się zadomowiła.Poszłam na test ciazowy z krwi.W laboratorium powiedziano mi przy pobraniu, że może być za wcześnie, bo zagniezdzenie mogło być później i może dłużej trwać. .ale to jest przeciez test z krwi i chyba już wiarygodny a tam mówili, że najlepiej w dniu spodziewanej @. Wynik ujemny, wiec test w niedziele albo w dniu spodziewanej @ nie ma sensu.Zapytalam o czułość 10ml/U, myślałam że test z krwi na potwierdzenie jest czulszy,nawet od tych 10tek testowych z moczu a tu jednak.Szkoda!Mimo, że to 1 cykl starań, jest mi smutno. :(Mam nadzieje, ze chociaż @ przyjdzie o czasie, bo nie chciałabym dostać @ nad morzem . Ashlee, nie wiem na co czekasz, pędz po test i do lekarza.3mam kciuki.
Asmi gratuluje:)
w poniedziałek zapisuje się do endokrynolog. Tymczasem lecę z synkiem na spacer. Miłego dnia.

Do góry