reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Forum źle na mnie wpływa ;/ Miałam nie myśleć o ciąży, a przez Was nakręcam się :zawstydzona/y:Poprosiłam męża aby po pracy zajechał do apteki i kupił mi test (szkoda mi pieniędzy, ale nie wytrzymam tego napięcia). Ale nie wiem jak to będzie z moim stężeniem, bo co chwilę biegam siusiu ;/ Test robiłam w poniedziałek i wydawało mi się, że coś widzę. Minimalnie, ale widzę. Ale M mówił żebym sobie nie wkręcała. Co ma być, to będzie. Psycha mi chyba siada ;/ Jeżeli do jutra nie dostanę @ zrobię test. Jeżeli test nie wyjdzie, to pewnie będę musiała zapisać się do lekarza aby dał mi coś na wywołanie @, bo równie dobrze mogę mieć cykl bezowulacyjny.

Tylko proszę nie pomyślcie o mnie jako o dziwaku jak Wam to napisałam, ale nie jest mi łatwo. Niepewność męczy i to bardzo. Na betę nie jestem w stanie iść, bo M pracuje, a nie mam z kim dzieci zostawić. Więc na razie zostaje mi test, a później przed świętami M będzie mieć wolne to wtedy jak mi się uda dostać (i nie dostane @), to ginekolog.

Malus ja Cię doskonale rozumiem. Kochana może cos tam bylo a moze nie na tym teście. .. nie ma co gdybac. Moze sprobuj wytrzymac choc dwie godziny bez siusiania bo tak nie ma sensu robic. A najlepiej zrob rano chyba ze w nocy tez czesto chodzisz do wc.
chcialam isc spać a tu niespodzianka przyszedł moj brat... i nici z drzemki

Witam się popołudniowo:-) czytałam,i czytałam,piszecie tyle że cieżko nadrabiac heh ale takie mile wiad pieknie sie czyt:-)

Mam wyniki ale chyba fatalne... z reszta nie znam sie
155,10 mlU/mL przy normach: 2-4 tydz 39,1-8388 5-6tydz 861-88 769
I co teraz? Co to znaczy? Od jakiego momentu oni liczą tygodnie ciąży? :-(
jeju kochana wielkie gratulacje:-):happy2:

Kocham Was Dziewczynki :***
Bez Was pewnie bym tu siedziała i ryczała a tak powoli zaczynam się cieszyć i wierzyć, ze jednak wszystko jest dobrze.
Myslicie ze moge rozsyłać już fluidki? Łapcie
~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~
dziękuję za fluidki:-D

Dzień dobry w te piękne popołudnie.

ulenka - Duszniki, Stęszew i okolic.

Dziewczyny, plamienia brunatne ustały, został tylko przebarwiony śluz, temperatura skoczyła, cycki twarde aż się świecą od nabrzmienia, przepraszam za określenie ale tak jest. Jest nadzieja, że to było brudzenie związane z inplantacją
Nic sobie nie wmawiam ale po prostu znerwowałam się że już @ przylazła.

niestety te msc w innym kier.
i trzymam kciukasy za inplantacje
Dziewczyny przyszedl listonosz z testami. Zrobilam dwa testy i sa bladziochy ale widoczne :-) oby to nie byly ferelne testy

Wow no co tu sie dzis dzieje:-) brawo,brawo ,brawo:-Dwielkie gratki kochana:tak:

Malus ja Cię doskonale rozumiem. Kochana może cos tam bylo a moze nie na tym teście. .. nie ma co gdybac. Moze sprobuj wytrzymac choc dwie godziny bez siusiania bo tak nie ma sensu robic. A najlepiej zrob rano chyba ze w nocy tez czesto chodzisz do wc.
chcialam isc spać a tu niespodzianka przyszedł moj brat... i nici z drzemki

o i juz nawet pierwszy onjaw jest:-)senność:-D

już w pracy :( ale fajnie było przedpołudnie spędzić z G :D czułam się jakbyśmy byli na urlopie :D

Mychunia z jednej str szkoda, ale z drugiej to się nawet cieszę, bo przy tak niskiej temp nie wiadomo jakby się to skończyło... w każdym razie nie jest mi smutno :) cykl się jeszcze nie skończył, więc kto wie :) może jeszcze temp skoczy i coś się zmajstruje :)

Maluś nikt o Tobie tak nie myśli! no co Ty :* to logiczne że masz takie przypuszczenia, zrób jutro test dla spokoju :)
dziś nie rób bo będzie za małe stężenie i jakby co to dalej się będziesz zastanawiać że może lepiej było z porannego...

Widze dzisiaj szczesliwie
Karolinka, Ewelinka super;)
Malusiolka jako dziwak ;) mysle ze kazda z nas choc bardzo sie stara to i tak nie jest w stanie nie myslec .
Ja choc czasu malo i wlasciwie nie wiem kiedy myslec to i tak nie umiem calkiem odposcic. Od 2 dni powstrzymuje sie zeby noe robic testu ale obiecalam sobie ze przed sobota nie robie bo wlasnie sie nakrecam.

Kraolina gratuluje ogromnie :)
Ewelinka super wieści :) nie bierz juz castagnusa bo bierze sie go do ujrzenia 2 kresek!
Maluś moze tak ma być i juz:) &&
Blair kochana ja tak bardzo czekam na twoja bete &&&&&&

ja w łóżku cały dzień.. obiadek wczorajszy wiec moge leniuchowac :)

reklama
Do góry