reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
a mi nie za bardzo ;P wolę żeby bet wyszła dodatnia przy normalnym wykresie z wysoką temp :) nie chciałabym znowu się stresować że się nie utrzyma

Ewelinka - ale super:) niech ciemnieja kreski!

Blair - może to i dobrze z tą bętą nie będziesz się martwić. A może cykl bez owu będzie?

Matik - odezwij się!

Iwo też tak do tego podeszłam :) hmm nie wiem czy będzie bezowulacyjny, raz na jakiś czas zdarzy mi się taki długi cykl, więc być może i tym razem... w każdym razie jestem już spokojniejsza :)

Ewlinko GRATULACJE,super wieści,dziś aż dwa razy( Ty i Kraolinka) składamy gratki,super :-)

Aschlee tak ja miałam samoistne,równy tydzień po terminie @,która nie przyszła,teraz już 30 dzień cyklu i nic jak przez weekend nie nadejdzie powtórze test.
Za wszystkie potrzebujące trzymam &&&&&&&&&&&&

Kreska na teście nawet blada,to ciąża,nawet dziś o tym czytałam,nie martw się,powtórz za dwa dni test i już,hormon jest wyrzucany do krwi właśnie co 48 h.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry