reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Kochana dopiero w 6 lub 7 tyg zobaczysz coś więcej lat pęcherzyk :-) więc planuj tak się wbić na te dni:-) ps na kiedy byłby termin?

Sorki że post pod portem emocje robią swoje

Ostatnia edycja:
reklama
Nie dziwię się :-) każda jest po zrobieniu testów:-) miałam ambitny plan prasować moje himalaje zebrane z 5 pran ale mnie drzemka złapała i skończyło się na planach :-(

A propos castagnusa to ja moge tez oddac komus bo kupilam na poczatku cyklu jak pamietacie mialam brac ale jak sie okazuje niepotrzebnie.
Oddam jak ktos potrzebuje:)
Ja wlasnie mam test ciazowy od Domki ze staraczek jesien 2013 i ma byc szczesliwy bo jej przyniosl.szczescie:)
Podrzuccie linka do tych testow z allegro gdzies sobie zapisze na przyszlosc:)

Blair jak się dowiem że wszystko jest ok to od razu wysylam ;-)
Oczywiście Adam jak nie widzi testowej kreski takiej jak ciążowej to mowi ze nic nie widzi. Okulary mu chyba zakupie

reklama
Do góry