reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Agniesia odswiezodśwież stronę i przy moim poście jest :-) ja po poronieniu musze na bete zeby zobaczyc czy dobrze przyrasta.

Monarti na pewno rano zrobię i potem na betke :-)

A wiec dwa dni temu nie miałam zwidow :-) tylko czy nie za pozno sie pojawiło?

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinka - musi byc dobrze.

Dzieki dziewczyny ja tez jestem przeszczesliwa z wynikow.
Jak w tym cyklu sie nie uda.trzeba bedzie.meza przebadac...

Mi prędzej też wychodziły po 5 minutach a później od razu :-) jest dobrze kochana wiedziałam że się uda miałaś podobne objawy jak ja:-)

Ewelinka ale mnie pepino oszukały, a z tego co czytałam to im sie często zdarza, natomiast o tych z Allegro czytałam pozytywne komentarze :) zapisuje sie po odkupienie szczęśliwych testów :) i tak miałam zamawiać :)

Jussastar wyniki chyba ok :) chociaż za bardzo sie nie znam...

Agniesiak testy czasem sie mylą, poza tym po przyroscie bety można wstępnie stwierdzić czy ciąża dobrze sie rozwija, czy nie ma podejrzenia pozamacicznej ale przede wszystkim potwierdzić :)

Mam nadzieje ze i ja dziś sie bede cieszyć z wyniku :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair Kochana jak wszystko będzie ok to nie odkupisz tylko dostaniesz ;-) Kochana ale ja trzymam kciuki moze i Tobie się nie przydadza ;-)

Kochane jezeli beta potwierdzi ciaze to mam sie od razu umawiac do gina na wizytę ze względu na wcześniejsze puste jajeczko czy odczekac?

reklama
Blair kciuki za pozytywny wynik:-)

Ewelinka jeszcze zaczną boleć ;-)mnie do tej pory bolą czasem nawet na boku nie mogę poleżeć

Do góry