Hej Laseczki
Co do szkoły rodzenia to ja polecam, chodziłam i naprawdę fajne doświadczenie głównie dla faceta
Mój mąż dowiedział się wielu rzeczy, o których nie miał pojęcia zresztą ja też no i jakoś tak inaczej spojżał na rolę Ojca
W czasie porodu cały czas był przy mnie, wspierał mnie, pomagał... był przygotowany praktycznie na wszystko
Miał przecinać też pępowinę ale niestety mój 11 godzinny poród zakończył się cc więc już tego nie doświadczył. Później jako tata w tych pierwszych miesiącach życia naszej córki też czynnie uczestniczył w pielęgnacji jej, kąpał, przewijał itp... Później też ale na początku był ogromnym wsparciem dla mnie
Jeśli chodzi o mnie to szkoła szczególnie jeśli chodzi o poród nie przydała mi się... choć próbowałam w czasie skurczy oddychać tak jak mi mówiono... ale to wcale nie takie łatwe gdy boli jak cholera;D W teorii jakoś prościej było
Teraz już nie będę chodzić do szkoły rodzenia bo i tak najprawdopodobniej będę mieć cc więc jest mi to nie potrzebne
Lisica, co do Twojego pytania to ja wolę się nie udzielać, bo za bardzo wiedzy na ten temat nie mam, więc nie chcę Cię wprowadzać w błąd
Choć myślę, że jeśli masz zakaz seksu to właśnie ze względu na orgazm... który powoduje skurcze macicy, ale może lepiej żeby się
Grubson wypowiedział albo bardziej kompetentna osoba ode mnie
Kasia, Dominika,
Grubson jak się czujecie dziewczyny?
Dominika masz zdjęcie swoich maluszków??? Jak tak to dawaj
Wiecie co chyba mdłości i wymioty opuściły mnie na dobre
Jak dobrze!!!!!!!
A tak a'propo jeszcze tycia, to dziś planuję zrobić ciacho
„Żydowski” jabłecznik - Przepis super przepis, polecam, robiłam już go kilka razy, szybki i pyszny
))