reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

lamorela głowa do góry - co za smutaski. Grunt, że próbujecie i czerpiecie z tego przyjemność. Ja odkąd miałam kiedyś bakterie to cały czas mam niepokój i czuje, że coś jest nie tak. Posiewy wychodzą dobrze, a mimo to się blokuje. Pewnie dlatego mój M czuje, że naciskam, jak tylko chce bobasa.

benfica ja to chyba nie mam zdania na ten temat, bo owszem dziecko najważniejsze, ale jednak świat zewnętrzny wygląda jak wygląda i zero tolerancji, więc później to się odbije na maluchu.

reklama
musiałam przełożyć wizytę, bo z takim krwawieniem i tak by mnie nie przyjęła.... ale udało się na za tydzień, więc trzymajcie kciuki, bo to coś nie tak jest... martw mnie to

mychunia qrcze :wściekła/y: a czwartek miał być nasz :crazy: ja mam dzisiaj leciutkie plamienie, jak w sobotę i w sumie nie wiem, czy to tylko tak sobie czy się @ rozkręci :wściekła/y: ale dziewczyny mnie namówiły i pójdę na to usg w czwartek. Ale jak już @ będzie, to na wszelki wypadek zadzwonię i zapytam czy mi zrobią :confused2:

Piaska przelecze jak @ dostanę - na razie biorę urosept i żurawinę. U mnie cykle krótkie, więc za 1-2 tygodnie będzie wszystko wiadomo.
Wiesz gdybym wiedziała już teraz, że w tym cyklu nic się nie dzieje to bym wzięła ten antybiotyk, ale się boję. Przytulaski były, owu też, więc nigdy nic nie wiadomo.

mychunia w takim razie za tydzień też będę &&&&&&&&&

Hej dziewczyny... właśnie siedzę i patrzę na test i oczom nie wierzę... termin @ mam na 21, a test pokazał mi II:szok: rano wstałam i sobie myślę, a co tam strzelę sobie jednego sikańca byłam na 100% pewna ze będzie I a tu niespodzianka:-):-):-) teraz powtórzyłam test innej firmy i znowu to samo, kreska co prawda słaba ale jest!:-D

reklama
Mar-chew, zeberka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja mam identyczną sytuację jak zeberka... termin @ na 18.10 a mi wyszedł bledzioch, ale boje się cieszyć. Proszę mi narazie nie gratulować, jutro zrobię powtórkę i zdam wam relację... hmmm może to przebarwienie o którym pisałam natkusi przedwczoraj to nie było przebarwienie?! Co prawda to testy z allegro za 1,40zł (dziś kupie apteczny) ale w poprzednim cyklu jak tak długo spóźniał mi się @ (3 tyg.) zrobiłam tych testów chyba z 10 i na żadnym nie było czegoś takiego. Siedzę i myślę od rana...

Do góry