reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam zza epickiej mgły;-) jest na tyle mocna,ze ledwo widać blok, który jest max 20 metrów od mojego bloku. Mój kochany małżon, chodzi i kaszle jak kaszlała, a do lekarza po kolejne leki się nie wybiera (stwierdziła, że to nic takiego i tak ma być, a ja mu karzę się przebadać).

reklama
Witam ciepło!
Poranek to jedyna pora kiedy mam czas przy kawie by usiąść i poczytać.
Poprzeglądałąm sobie wczoraj różne wątki, w tym czerwcówki. Ech. Mimo wszystko większy odsetek dziewczyn zachodzi w 1 cyklu starań. Dziwne, spoglądając na nas tutaj :baffled:
Zdołowana jestem, jakoś tak wszystkim :-(

Leemonca zgadzam się z Tobą w 100% czy to w tym co napisałaś wczoraj, czy pare dni temu. Cięzko czasem przewertować kilkanaście stron by dowiedzieć się czegoś konkretnego. No ale takie są właśnie uroki for otwartych. Osób przewija się zylion i ciężko "załapać" kto co i kiedy. No i racja, czasem głupie pytania wręcz porażają ale zazwyczaj tłumaczę to sobie niezmierną chęcią posiadania dziecka, która to przysłania wszystkie szare komórki i myslenie logiczne jest wtedy dosyć płytkie ;-)
Nie uciekaj stąd, zostań. Ja jestem bardzo Ciekawa co u Ciebie :tak:

Malusiolka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!

julia, a gdybyś zaszła w ciążę to też nie ma przeciwwskazań do używania tych sterydów? Bo jeśli tak to staraj się :happy:

malusiolka &&& czekamy na pomyślne wieści :rofl2:

agamemnon ja trochę też podglądam inne wątki, bo za każdym razem mam nadzieję, że do któregoś będę się mogła dołączyć :sorry: i tak od marca... :-p ale ostatnio już sobie darowałam. Z tym zachodzeniem w ciążę przy pierwszym razie, to w zasadzie w moim najbliższym otoczeniu to mam 2 pary: my przy pierwszym dziecku i znajomi - tuż po odstawieniu anty :szok: a tak to są "kilkucyklowcy" ;-) wszyscy oscylują około 30-tki, tak +- 3 lata...

benfica no to czyli jedyna w tych obserwacjach nie jestem ;-)
Ja tak w sumie nigdy nie interesowałam się kto w którym cyklu zaszedł ale akuratnie mam taką bliską koleżankę, ma dwójkę dzieci z czego jedno 6 drugie pół roczku i obydwie córki za 1 razem. Pytam się jej wczoraj, czy ona tak dokładnie wie, że ma owulke , a ona na to ze po prostu czuje, że to już i nie ma bata, że nie będzie w ciąży :happy: Super płodni muszą być.
No pożyjemy, zobaczymy :happy:

Hejka

ale Was się żarty wczoraj trzymały ;-)

u mnie dzisiaj 9dpo - jedna krecha .. :-(
dziewczyny.. jak owulka mi się przesunęła o 6 dni to i termin @ mi się przesuwa o tyle samo, prawda?

z lepszy wieści, wczoraj podpisałam umowę na kolejny rok :-)

Malusiolka mocno &&&&&&&&&&&&&!!

my z Michulem jemy śniadanie i i mykamy na kawę do koleżanki z małym Gabrysiem.

Buziaki

U mnie bez zmian. Żadna druga kreseczka się nie pojawia. W sumie jeszcze jest czas, ale że miałam w tym cyklu wcześniej owulację, to myślałam, że może wcześniej potestuję. Ale nie ma co być tak wyrywnym. :-D

reklama
Do góry