reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

piaska Ty poprzedni cykl miałaś taki długaśny, prawda? Rozumiem, że teraźniejszy cykl jest ok? A brałaś w tym cyklu jakieś leki/wspomagacze? Bo ja mam kolejny zakręcony cykl, również bezowulacyjny... idę w czwartek na usg i do gina, zobaczymy co powie.
Jak myślicie dziewczyny - czy jakbym przypadkiem przed usg dostała @, to czy mogę iść na to usg? Czy lepiej poczekać, aż się skończy? Nie mam napisane, że ma być przezpochwowe, więc zakładam, że ewentualna @ nie byłaby przeszkodą?

reklama
benfica - @ zupełnie w USG nie przeszkadza, chyba że jakaś mega obfita, ale na pewno im nie przeszkadza, bo kiedys mi gin mówiła, że w tych dniach też robią, jak coś tam podejrzeć.

U mnie poprzedni cykl był długaśny, bo mam niepęknięty pęcherzyk, ale powoli się wchłania, tyle ze powoli. A jaki będzie ten cykl, wkrótce się przekonamy :-)

dobry.

Malusiolka kciuki razem z Naduśką zaciskamy za Ciebie &&&&&&

Natkusia 9dp to jeszcze wcześnie, ładnie temperatura się utrzymuje więc trzymamy dalej mocno kciuki :))) i gratuluje podpisania umowy :)

Benfica jasne, że możesz iść na usg, nic nie stoi na przeszkodzie, poprostu możesz czuć się w związku z tym mniej komfortowo.

Lamorela :( może jednak druga kreska się pojawi...&&&&&

Leemonca fajnie, że zostałas z nami ;) Kazdy ma prawo do swojego zdania i osobiście cenię osoby, które mają odwagę na glos się wypowiedzieć, mi czasami niestety jej brak.

Moja małpa się spakowała i poszła w siną dal :)
Moja córcia dziś wstała w wyśmienitym humorze i oby jej tak zostało przez cały dzień. jak na nia poatrzę to się rozczulam. Ciekawa jestem czy ja taka nienormalna czy kazda matka ma bzika na punkcie swojego dziecka :)

Odnośnie wczorajszym piżam to mój jednak woli mnie w takiej jak najkrótszej z jak największym dekoltem :)

miłego dnia :)

No to super :)
Nawet jakby @ pojawiła się, pójdę, w tym momencie nie jest ważny dla mnie komfort :sorry: tylko jakiś krok do przodu :tak:

A jeśli chodzi o piżamy... u mnie może być obojętnie co - niebieska z kotkiem i pieskiem albo czarna koronkowa ledwo zakrywająca pośladki - każda znika w 30sek, więc w sumie szkoda kasy na sexy koronki ;-)

mychunia
jeśli to @, to biorę od Ciebie w ciemno :sorry:

Nie jestem homofobem bo, to co kto robi w łóżku to ich sprawa, ale jestem przeciwniczką posiadania dzieci przez pary homoseksualne, a dwie kobiety są ze sobą i chcą dziecko, cyk- jest dziecko! Ja mam męża, marzę o dziecku, które by miało mamę i tatę, a nie mamę i mamę. Dziś przemawia przeze mnie zazdrość, ale to nie jest normalne, a TVN to promuje.

Malusiolka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

agamemnon, benfica mnie się 2 razy udało zajść w 1 cyklu, raz w 3. Tyle, że 2 razy nie utrzymałam. Najpierw była radość, a potem smutek i rozczarowanie. Dlatego jak póżniej próbowałam i teraz próbuje to zawsze czuje obwawy. Teraz mam w zanadrzu duphaston, więc będę pewnie też testować co chwilę, bo jak będzie pozytywny to od razu mam włączyć.

natkusia gratuluje umowy

wiikki chyba każda mama ma bzika, bo ja też mam :)

Ja wczoraj odebrałam posiew moczu i mam bakterię. Od razu poleciałam do gina, bo był wolny termin. Moja gin powiedziała, że generalnie nie jest źle, bo nie ma dużo bakterii i jak nie ma objawów i ciąży to raczej się tego nie leczy. W razie czego przepisała antybiotyk, który mam wziąść po skończonym cyklu jak @ przyjdzie. W sumie z antybiogramu wychodzi, że wszystkie leki nie można brać w ciąży. Mam nadzieje, że bakterie sobie pójdą precz, a @ nie przyjdzie. Najgorsze jest to, że jak już wiem że coś jest nie tak to znowu głowa pracuje i wydaje się, że są jakieś objawy mimo, że badanie robione tydzień temu i objawów nie było. Poczekam, zobacze, w razie czego biorę żurawinę.

lamorela bardzo mi się podoba ilość serduszek na Twoim wykresie - nie pamiętam czy już o tym wspominałam :-)

reklama
lamorela ja wychodzę z założenia, że lepsze dwie kochające mamy niż mama+tata, którzy dziecko katują czy nawet dom dziecka :-( z moim A od zawsze stoimy po przeciwnych stronach - on jest przeciw, ja za... ale ja to w ogóle jestem dziwoląg :-p

Do góry