witam wieczornie! dzisiaj bardzo zajety dzien i dopiero teraz do was wpadam. widze ze nikt nie widzial mojego pytanka :-( pytalam dziewczyny o dawke wiesiolka, przypomni ktoras?
a poza tym mam taki maly problem, firma chce mnie wyslac do Stanow na szkolenie w marcu i juz niedlugo trzeba wszystko rezerwowac. tak sie zastanawiam czy potem nie wyjdzie glupio jakby sie udalo zajsc bo wiadomo ze bede musiala to jakies anulowac. co myslicie?
Conti widze ze u Ciebie podobne rozterki...
Phoebe jak pytalas wczoraj czemu nie spie to juz chyba spalam
straszny spioch ze mnie.
widze ze temat meczy sie rozkrecil po moim pytaniu o benfice. moj az tak nie szaleje jak wasi ale duzo oglada, na przyklad teraz wiec ja na spokojnie moge z wami popisac.
benfica ja tez mam przy tej @ twarz nastolatki
nie wiedzialam ze to moze byc sprawa niskiego progesteronu? to co, masz w planach testowanie?
ewka u mnie tez cykl bardziej na luzie ale raczej psychicznie na luzie i bez hormonow, bo tempke nadal mierze i testy planuje robic. oby nam te luzniejsze cykle na dobre wyszly ;-)
lamorela a moze tempka jutro skoczy, co?
Piaska ale sie u Ciebie podzialo. zdrowka Ci zycze kochana. no chyba ze to fasola to nie zdrowiej tak szybko ;-)
mikaa no ja mysle ze owu przed Toba wiec bawcie sie dobrze ;-)
fox a ja dzisiaj przeczytalam ze "czekoladowe" skrzepy przy @ to moze byc objaw endometriozy. miewalam kiedys takie i zaczelam sie zastanawiac. a u Ciebie skad to podejrzenie?
Asica strasznie dlugie te Twoje cykle! a gin nie zidentyfikowal przyczyny?