reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Malusiolka faktycznie mój Mąż już zaczyna się bać co to będzie, chociaż mam swoje takie male oszczednosci, bo zbieram np na prezenty albo cos w tym stylu wiec skoro na prezenty sa te pieniadze to jak najbardziej warto i MOŻNA wydac je na testy hihi

Agniecha83 moze umowimy sie na jutro na poranne testowanie? :rofl2:

ysmena, ja chyba nie mam po co, Tobie jak najbardziej kibicuję ale ja poczekam do soboty, myslę ze do tego dnia już sie @ rozkręci...
Ale Ty jutro testuj i dawaj znać :)

cześć dziewczyny, ja już nie wiem jak walczyć z tym ovu friend, zaznaczyłam, że cykl trwa 28 dni, a pokazuje mi, że 23 dnia cyklu jest termin spodziewanej @ i że ovu niby było w 9 dniu ;/ ja już nic nie wiem, z tego co ja wiem ( a trochę na ten temat udało mi się zdobyć wiedzy) jak cykl trwa 14 dni to owu jest 14 dnia, bo zawsze jest 14 dni przed @, więc jeżeli cykl trwa 30 dni to 30 - 14 =16dc owu, ale pytam skąd ovufriend zaznaczył, że @ będę miała po 23 dniach, a owu było 9??

agniecha ja też zazdroszczę, za każdym razem jak przejeżdżamy tamtędy z mężem to chcę się zatrzymać i nigdy czasu nie ma. A jeździmy do Wałbrzycha do rodziny, więc przez Wrocław przejeżdżam :)

reklama
Naleśniki pyyycha mniam :-D u nas leczo a na deser zrobię wafelki własnej roboty.

Kinia1
moze zarejestruj się jeszcze raz? Tak na odległość cięzko pomoc

Do góry