reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Oj oj nie byłam długo w pracy. Niestety źle się czuję więc zwolniłam się. Na szczescie nie ma z tym kłopotu we wrzesniu bo wtedy jeszcze jest adaptacja i dużo dzieci nie ma.

Tak coś czuję, że to chyba jakaś choroba. Głowa mnie boli, cały czas mam tempkę 37,1 a do tego jestem taka senna, że nawet jak jechałam tramwajem to prawie zasnęłam. Nigdy mi sie to nie zdarzylo.

mychunia proponuję napić się herbaty i możę kąpiel relaksująca? :)

reklama
zosiasamosia gartuluję II :-D

byłam dziś u ginekologa z tymi bólami w prawym boku. Ciąży jeszcze w zwykłym badaniu nie mógł stwierdzić, ale o tym uprzedzał zanim do badania przystąpił. Miałam fart, bo wrócił z urlopu wczoraj i dziś zgodził się mnie przyjąć mimo, że nie byłam zapisana. Zaoszczędziłam więc 140 pln, bo udało się państwowo to załatwić :)
byłam tez na becie, żeby zobaczyć, czy przyrasta a jutro mam USG. Trochę się stresuję :-( na usg powinno być już widać pęcherzyk pod koniec 5 tyg?

Witam popołudniowo mocno trzymam kciuki oczywiście za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja nadal czekam i czekam i czekam i doczekać się nie mogę kolejnego cyklu ,dzieje się coś dziwnego otóż kiedyś zawsze przed @ bolały mnie piersi , potem przeszło na sutki ,a teraz znowu bolą mnie piersi po paru latach i gdyby nie to ,że ostatnie przytulanka przed owu były w 8dc to bym pomyślała ,że jestem w ciąży ,ale na bank nie jestem ból owulacyjny był dopiero 15dc więc to nie możliwe fizycznie , tempka najwyższa dziś ze wszystkich w cyklu bo całe 36,5.Nie mierzyłam 4 dni bo się podrywałam zanim sobie przypomniałam ,że mam mierzyć,ale w przyszłym cyklu pełna mobilizacja będzie.

ja to robię testy owu i mierzę temperaturę bo chcę namierzyć czy mam tę owulację na pewno i tak z ciekawości czy to się będzie pokrywać z bólami owulacyjnymi nie umiem jeszcze interpretować wykresów tak jak trzeba ,ale uczę się.

mychunia ja to bym zrobiła zapewne już bo sama się nad tym zastanawiam ale myślę, że do jutra rana warto zaczekać bo wtedy będzie większa szansa :) Ja jutro rano zrobię bo akurat na jutro przypada mi dzień @. Robiłam wczoraj ale nic nie wyszło. Jestem strasznie niecierpliwa, ale jeżeli masz dzień wypełniony to lepiej zaczekać do jutra - chociaż sama wiem, ze to nie jest takie proste. Szczegolnie ze ja kupuje testy w aptece i można zbankrutować :D

mikaaa, dziękuję, nie poddaje się tylko jakoś nadzieja ze się uda mnie opuszcza :( Niby to dopiero 2 cykl starań ale przy Matim udało nam się za pierszym razem, wtedy nawet nie wiedziałam kiedy mam dni płodne, nic nie liczyłam, pełen spontan i się udało, a teraz boję się że się nie uda. Tym bardziej że u nas nie tek często przytulanki :( Pracujemy na zmiany itp

reklama
Do góry