reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

agniecha83 własnie najwazniejszy jest ten luz :-) bo niby dlaczego ma się Wam nie udać? Na pewno się uda a że potrwa to troszeczkę dłużej to nic takiego :happy: trzymam mocno kciuki :tak:

reklama
wiem wiem, tylko w październiku mam 30 ur i tak sobie wymarzyłam że taki prezent sobie zrobię :)
No to trzymam kciuku za Was &&&&&&&&&&&&

w ramach relaksu wzięłam się za smażenie naleśników
najlepsze jest to że nie mamy z czym ich jeść :) Mati przylatuje co chwilę i zabiera takiego suchego :)
Do sklepu nie wyjde bo on chory :)

Ostatnia edycja:
zosiasamosia gartuluję II :-D

byłam dziś u ginekologa z tymi bólami w prawym boku. Ciąży jeszcze w zwykłym badaniu nie mógł stwierdzić, ale o tym uprzedzał zanim do badania przystąpił. Miałam fart, bo wrócił z urlopu wczoraj i dziś zgodził się mnie przyjąć mimo, że nie byłam zapisana. Zaoszczędziłam więc 140 pln, bo udało się państwowo to załatwić :)
byłam tez na becie, żeby zobaczyć, czy przyrasta a jutro mam USG. Trochę się stresuję :-( na usg powinno być już widać pęcherzyk pod koniec 5 tyg?

A czy to na pewno 5 tydzien? Moze masz przesuniecie i to dopiero poczatek 5 tygodnia :D a wtedy spokojnie jeszcze ten tydzien poczekasz i na pewno już będzie widać na usg to co trzeba :happy:

A u mnie czas wypatrywania jakiś oznak implantacji :-D W następnym tygodniu sobie zacznę już testować. Mam 11 testów, nie mogą się zmarnować przecież :-D

Wow 11 testów :cool2: ja to bym się bała, ze je wszystkie jednego dnia zrobię dlatego kupuję jeden dziennie hehe
Ale trzymam kciuki :happy: za każdą z Was :-)

ja własnie zwrociłam sniadanie :szok:

Na te testy można majątek wydać :p Mój mąż po pewnym czasie zaczął się denerwować. U mnie testy kosztują ponad 10 zł, a kupiłam ich 6-8 :p i w tym dwie bety po 24 zł.

mallaika jeżeli nic się nie dzieje pierwsze USG najlepiej zrobić ok 7 tygodnia ciąży, żeby nie stresować się za bardzo, przy wcześniejszej wizycie lekarz może nie zauważyć jeszcze serca i mocno nastraszyć przyszłą mamę, moja znajoma poszła ok 5/6tc i lekarz stwierdził, że jest pęcherzyk, ale serca nie widać i ma przyjść za tydzień na kolejne USG, przez tydzień oczywiście nerwy, a po USG tydzień później okazało się, że wszystko ok.

reklama
Do góry