reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

No i moje nadzieja sie skończyła, przed chwilą zobaczyłam niewielkie brązowe plamienia, zawsze tak mam przed okresem a więc d...! Kurcze, ale mam doła. dodatkowo mam teraz tydzień zwolnienia na małego i siedzę i myślę, wolałabym byc w pracy i mieć głowę czymś inym zajętą...

reklama
Piaska opis skopiowany z filmweba, trudno mi samej opisać żeby nie spojlerować: Po ośmiu latach niewoli w Iraku, sierżant korpusu piechoty morskiej powraca do Stanów Zjednoczonych jako bohater. Agentka CIA podejrzewa, że może on planować zamach terrorystyczny.

Witam Wszystkie Staraczki. Te już wdrożone i te świeżynki na forum.

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym. Dziewczyny zdrówka dużo i spokoju życzę.

Wszystkim oczekującym na potwierdzenie &&&&&&&&&&&&& i życzenia powodzenia. Niech Wam testy i bety wychodzą piękne!!

Nie nadrobię wszystkich stron - wybaczcie
Nie było mnie tu kilka dni z kilku powodów. Pierwszy to taki, że jak niektóre pamiętają - ten cykl mam bez obserwacji. Zrobiłam kilka testów owu i pozytywny był w niedzielę 17 dc, więc myślę że owu była wczoraj 18 dc, jest dziś 19dc, lub będzie jutro 20dc. Poza tym pojawił się wodnisty na przemian z rozciągliwym - śluz.
Bzykano było w 14, 15, 16, 18 dc i będzie pewni jutro. Mój małż po raz drugi przeziębiony, więc nie codzień ma ochotę na seks. Jeżeli mam zaskoczyć to zaskoczę....

Co do testów owu - już wcześniej pisałam, że kupiłam na allegro testy z różową końcówką i połowa z testów część testową do maczania ma bardzo krótką. Obawiam się, że ma to wpływ na ich skuteczność. Miejsce na kreseczki jest jakieś takie zamazane na różowo, chyba więcej nie będę ich kupować - oczywiście mam nadzieję, że nie będę musiała :-D
Zrobiłam też kolejne badania hormonalne, znów mieszczę się w granicach, więc chyba jest ok - jeszcze nie miałam czasu przeanalizować tych wyników i poszukać info.

lamorela - zgadzam się co do uproszczenia listy potwierdzonych, za chwilę nie zmieści nam się lista na stronie :tak:

Ysmena - witaj, powodzenia w staraniach

Siedze w szkole, mam 2 godz. przerwy, na szczescie mam Was i Greya do poczytania :tak:
Milego dnia:-)
z etapu czytania Greya pamiętam, że gwałciłam męża częściej niż normalnie ;-) :-D nie powiem, nie sprzeciwiał się ;-)

a mój mąż w tym tyg na szkoleniach (oprocz tego dwa etaty - normalny i nasza dzialalnosc) wiec nie ma go prawie w domu a jak jest to zaraz zasypia wiec nasze staranka w tym miesiacu oparly sie o dwa serduszka :-) coz musza wystarczyc :-D:-D
nam wystarczyło ;-)

Kupiłam dzisiaj dynię i mam zamiar zrobic zupe krem. Nigdy jeszcze nie robiłam, musze poszukać przepisu :happy:
ważne by dobrze doprawić ;-) by mdła nie była :tak: szwagierka robi z chili i curry ;-) chyba, jak dobrze pamiętam ;-) krem z dyni robiłam Mrówkowi jak był mały ;-)

agamemnon Na temat uprawnień pracowniczych, a zwłaszcza tych związanych z rodzicielstwem :) Gdzieś tu kiedyś o tym pisałam ;) Także w razie czego możecie się pytać mnie o różne rzeczy z tym związane bo jestem w temacie ;) agniecha Współczuję :/ Ale następny cykl może będzie ten właściwy? Nie załamuj się! Nie poddawaj! :* biedroneczka Nam przy pierwszej ciąży wystarczyło jedno serduszko przy pierwszym cyklu starań i też to był strzał w 10, więc nie jest powiedziane że Wam 2 razy nie wystarczy ;)

Usuwam siebie z listy, bo teraz testowac nie będę, bo nie ma sensu, jak przyjdzie @ to zapiszę się na październik.

Właśnie zjadłam obiad zrobiony przez męzowego i chyba wypali mi buzię, dziś był gulasz z papryczka habanero, lubimy ostre ale z lekka przesadził :crazy: z tą ostrością :)

MamaTomeczka powodzenia w lekcjach :-)

Mikaa mam nadzieje, że druga kreska będzie ciemniała, ja tych testow owu z alegro nie lubię, bo cały czas miałam drugą kreskę a ani razu nie były tak bardzo mocne ( może to nie wina testów :cool: ) w każdym razie już wiecej ich nie kupuję, nic mi nie dały

Starających się: 56!!
Zaciążonych potwierdzonych: 25 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
7x II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II
KPe007 II
kaskasiunia II
Asku II
mallaika II

Czerwcówki 2014
Malusiolka II
zosiasamosia II

Czekamy na potwierdzenie:

karotka - termin @ początek września
emalia82 - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Arcala- termin @ 17.09

susel - termin @ 19.09
hania$ - termin @ 21.09
mychunia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
agamemnon- termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09

Wrzesień 2013
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
dzikuska - termin @ 28.09
kalisia - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Amaliee - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
karola1986-21- termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
emkacafe - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
ewka358 - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
black_tea
centka80
labell
Dominikak86
brrr85
celta
DorciaM
anuszka

Karotka, Emalia82 co u Was?

a ja już sama nie wiem co myśleć... boli jak na okres, ale go nie ma (3 dzień się spóźnia).... do tego boli jakby falami.... co chwilę biegam do wc sprawdzić czy jest czy go nie ma... do tego jakby ciągnięcia w podbrzuszu, wzdęcia...

Ostatnia edycja:
reklama
wiikki Ja te testy robię z czystej ciekawości. Temperaturę mierzę też z czystej ciekawości. Jak nam to pomoże w staraniach to super, ale za pierwszym razem udało nam się trafić bez tych pomocy, więc mam nadzieję, że tym razem też się uda prędzej czy później... Mam nadzieję...

Do góry