Witam Wszystkie Staraczki. Te już wdrożone i te świeżynki na forum.
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym. Dziewczyny zdrówka dużo i spokoju życzę.
Wszystkim oczekującym na potwierdzenie &&&&&&&&&&&&& i życzenia powodzenia. Niech Wam testy i bety wychodzą piękne!!
Nie nadrobię wszystkich stron - wybaczcie
Nie było mnie tu kilka dni z kilku powodów. Pierwszy to taki, że jak niektóre pamiętają - ten cykl mam bez obserwacji. Zrobiłam kilka testów owu i pozytywny był w niedzielę 17 dc, więc myślę że owu była wczoraj 18 dc, jest dziś 19dc, lub będzie jutro 20dc. Poza tym pojawił się wodnisty na przemian z rozciągliwym - śluz.
Bzykano było w 14, 15, 16, 18 dc i będzie pewni jutro. Mój małż po raz drugi przeziębiony, więc nie codzień ma ochotę na seks. Jeżeli mam zaskoczyć to zaskoczę....
Co do testów owu - już wcześniej pisałam, że kupiłam na allegro testy z różową końcówką i połowa z testów część testową do maczania ma bardzo krótką. Obawiam się, że ma to wpływ na ich skuteczność. Miejsce na kreseczki jest jakieś takie zamazane na różowo, chyba więcej nie będę ich kupować - oczywiście mam nadzieję, że nie będę musiała
Zrobiłam też kolejne badania hormonalne, znów mieszczę się w granicach, więc chyba jest ok - jeszcze nie miałam czasu przeanalizować tych wyników i poszukać info.
lamorela - zgadzam się co do uproszczenia listy potwierdzonych, za chwilę nie zmieści nam się lista na stronie
Ysmena - witaj, powodzenia w staraniach