reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Dobra kobietki. Idę przypudrować nosek i jadę do przyjaciółki na kawkę. O 11 miała ekspres odpalić. (To moja kumpela od 25 lat, pochodzimy z jednej wichury. Poznałyśmy się w piaskownicy jak miałyśmy 4 latka a później od zerówki w jednej ławce aż do liceum. Potem ona zamieszkała z mężem w innej miejscowości, ja w innej i trochę miałyśmy daleko do siebie przez jakiś czas. A kilka lat temu wybudowali się na wiosce, na której ja mieszkam :) A niektórzy mówią, że prawdziwa przyjaźń nie istnieje:-):-):-):-):-)

zazdraszczam kawki :) prawdziwa przyjaźń istnieje, istnieje !!!!! Dawac tego co sadzi inaczej :-D:-D:-D:-D

my zmykamy na spacerek :) uskuteczniam uodparnianie i hartowanie chociaz kaatar dalej meczy moje dziecko :/

O własnie, ja chyba tez zaopatrze się w testy na allegro jezeli teraz nic z tego nie wyjdzie.
Proszę o poradę w tej kwestii, jakie kupowałyście:rofl2:

Głowa boli mnie niesamowicie i ciągle kłuje mnie z prawej strony więc chyba @ nadchodzi.

Dobra kobietki. Idę przypudrować nosek i jadę do przyjaciółki na kawkę. O 11 miała ekspres odpalić. (To moja kumpela od 25 lat, pochodzimy z jednej wichury. Poznałyśmy się w piaskownicy jak miałyśmy 4 latka a później od zerówki w jednej ławce aż do liceum. Potem ona zamieszkała z mężem w innej miejscowości, ja w innej i trochę miałyśmy daleko do siebie przez jakiś czas. A kilka lat temu wybudowali się na wiosce, na której ja mieszkam :) A niektórzy mówią, że prawdziwa przyjaźń nie istnieje:-):-):-):-):-)

baw się dobrze i zrelaksuj :) najlepiej robić to w gronie przyjaciół :)
My dzisiaj mamy takze gosci, wpadaja do nasd starzy przyjaciele i bedziemy ogladac ostatni odcinek Dextera :D

No mogę zalegnąć na łóżku :happy: Pranie porobiłam, porządki też i mam wolne.

mamaTomeczka
zazdraszczam takiej przyjaźni :tak: Baw się dobrze!

lamorela ,a no własnie teraz też takie miałam i właśnie chce kilka kupić takich :happy: dzięki!

biedroneczko to mój 29dc (cykle 27dniowe). Ech dajecie mi tu taką nadzieje, że hej :-)

reklama
agamemnon a jakiego testu uzylas teraz? Moze musisz kupic czulszy ? a moze po prostu zrobic test z krwi? :)

Ostatnia edycja:
Do góry