biedroneczka84
Fanka BB :)
agamemnon który to dc? u mnie testy wychodziły tylko z porannego moczu i to tydzien po termninie @ Wiem, że duzo zalezy od cylku i momentu zaplodnienia - kazda z nas inna ale lepiej poczekac....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra kobietki. Idę przypudrować nosek i jadę do przyjaciółki na kawkę. O 11 miała ekspres odpalić. (To moja kumpela od 25 lat, pochodzimy z jednej wichury. Poznałyśmy się w piaskownicy jak miałyśmy 4 latka a później od zerówki w jednej ławce aż do liceum. Potem ona zamieszkała z mężem w innej miejscowości, ja w innej i trochę miałyśmy daleko do siebie przez jakiś czas. A kilka lat temu wybudowali się na wiosce, na której ja mieszkam A niektórzy mówią, że prawdziwa przyjaźń nie istnieje:-):-):-):-):-)
Dobra kobietki. Idę przypudrować nosek i jadę do przyjaciółki na kawkę. O 11 miała ekspres odpalić. (To moja kumpela od 25 lat, pochodzimy z jednej wichury. Poznałyśmy się w piaskownicy jak miałyśmy 4 latka a później od zerówki w jednej ławce aż do liceum. Potem ona zamieszkała z mężem w innej miejscowości, ja w innej i trochę miałyśmy daleko do siebie przez jakiś czas. A kilka lat temu wybudowali się na wiosce, na której ja mieszkam A niektórzy mówią, że prawdziwa przyjaźń nie istnieje:-):-):-):-):-)