Grzankaa
Fanka BB :)
Biedroneczko - dla Ciebie Słoneczko ): w postaci uśmiechu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ysmena miałam takie jak z linku wyżej dała lamorela. Nie chce kupować w aptece bo szkoda mi kasy
Jakos dwa lata temu byłam u ginekologa i pytał sie mnie czy miałam problem z torbielą, ja mowie, ze nie. Bo na USG faktycznie widniał wielgachny slad po niej, więc musiała sie wchłonąć albo ją "wydaliłam". Gościu był w szoku, ze jej nie czulam. Dlatego obawiam się, ze teraz coś mi się narobiło, a to dlatego, że od 11dc miałam juz bóle brzucha jak na @ i non stop kłucie prawego jajnika az do 21dc.
A no to pewnie, pozytywne myslenie przede wszystkim
No ale teraz też sobie tak mysle, że ja w 16dc byłam u ginekologa i jakby jakas torbiel była to usg by pokazało
No nic, tylko czekać.
Kupiłam dzisiaj dynię i mam zamiar zrobic zupe krem. Nigdy jeszcze nie robiłam, musze poszukać przepisu
Nie wiem, czekam do niedzieli i wtedy zatestuję.Coś czuję ze to jednak fasolka :-) kiedy teraz testujesz?