reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Właśnie przez tą nadzieję ja się za bardzo nakręcam, a tak nie powiem kiedy testuję i przyjdę tylko z wynikiem:-p data na liście jeżeli owu nie przyjdzie na dniach będzie nieaktualna:-)

ysmena miałam takie jak z linku wyżej dała lamorela. Nie chce kupować w aptece bo szkoda mi kasy :happy:
Jakos dwa lata temu byłam u ginekologa i pytał sie mnie czy miałam problem z torbielą, ja mowie, ze nie. Bo na USG faktycznie widniał wielgachny slad po niej, więc musiała sie wchłonąć albo ją "wydaliłam". Gościu był w szoku, ze jej nie czulam. Dlatego obawiam się, ze teraz coś mi się narobiło, a to dlatego, że od 11dc miałam juz bóle brzucha jak na @ i non stop kłucie prawego jajnika az do 21dc.

ysmena miałam takie jak z linku wyżej dała lamorela. Nie chce kupować w aptece bo szkoda mi kasy :happy:
Jakos dwa lata temu byłam u ginekologa i pytał sie mnie czy miałam problem z torbielą, ja mowie, ze nie. Bo na USG faktycznie widniał wielgachny slad po niej, więc musiała sie wchłonąć albo ją "wydaliłam". Gościu był w szoku, ze jej nie czulam. Dlatego obawiam się, ze teraz coś mi się narobiło, a to dlatego, że od 11dc miałam juz bóle brzucha jak na @ i non stop kłucie prawego jajnika az do 21dc.

To faktycznie masz czuły test i tez takie zakupie bo wydawac po 9 czy 10 zł non stop to nie ma sensu szczegolnie ze ja nie wytrzymuje i bym robila te tesy 3 razy dziennie :)

Wiesz co? To moze zrob test z krwi? Bedziesz pewna.
Ja mialam kiedys nieregularny cykl i jakies problemy z cytologia a dokladnie 3 grupa. Potem lekarz sie mna zajal i mam teraz 1 grupe - az dziwne. Jezeli chodzi o Ciebie to niestety z kobieta jest tak ze nawet maly stres moze wszystko przesunac, albo pogoda wiec trzymam kciuki za II kreski nadal :) i mysl pozytywnie :) a jak nie to nastepnym razem na pewno sie uda :)

A no to pewnie, pozytywne myslenie przede wszystkim :tak:
No ale teraz też sobie tak mysle, że ja w 16dc byłam u ginekologa i jakby jakas torbiel była to usg by pokazało :confused2:
No nic, tylko czekać.
Kupiłam dzisiaj dynię i mam zamiar zrobic zupe krem. Nigdy jeszcze nie robiłam, musze poszukać przepisu :happy:

A no to pewnie, pozytywne myslenie przede wszystkim :tak:
No ale teraz też sobie tak mysle, że ja w 16dc byłam u ginekologa i jakby jakas torbiel była to usg by pokazało :confused2:
No nic, tylko czekać.
Kupiłam dzisiaj dynię i mam zamiar zrobic zupe krem. Nigdy jeszcze nie robiłam, musze poszukać przepisu :happy:

Coś czuję ze to jednak fasolka :-) kiedy teraz testujesz?

Ja wczoraj zrobiłam pierwszy test owu (w sumie to z ciekawości bo nigdy wcześniej nie robiłam) i w sumie powiem Wam że był już cień cienia na drugiej kresce), zobaczymy co będzie dziś... Może będzie ciemniejsza? :) Dziś muszę przyatakować męża :) A teraz wracam do pisania mojej jakże "fascynującej" pracy mgr :p mamaTomeczka Niezła agentka jesteś z tym "sroczykiem" :p A co do przyjaźni to super! :) Ja też mam taką psiapsiółkę od 1 klasy podstawówki i spotykamy się do dziś. W styczniu wychodzi za mąż a mieszkamy niedaleko siebie więc odwiedzamy się też często :) ysmena Witaj! :) Trzymam kciuki za II kreseczki :) agamemnon Ja w pierwszej ciąży zrobiłam testy 2-3 dni przed spodziewaną @ i wychodziły już porządne II krechy, więc nie ma reguły. Każda może mieć inaczej. W każdym bądź razie ja bym nie wytrzymała i robiłabym już testy wcześniej :p Taka moja natura... :p zosiasamosia Wielkie, ogromne gratulacje!!!! :* susel Trzymam &&& za wysoką betkę!!

Coś czuję ze to jednak fasolka :-) kiedy teraz testujesz?
Nie wiem, czekam do niedzieli i wtedy zatestuję.
Masz 36 maluszków? Alle super :-)

mikaaa na jaki temat piszesz prace? Co do testowania to ja robiłam dwa dni przed terminem, w terminie, po terminie (nawet dzisiaj) i nic :eek:

reklama
zosiasamosia – extra! Gratulacje ! :-)

ysmena – mnie się udało z pierwszym dzieckiem zaskoczyć męża na dzień przed 30-stymi urodzinami. Chciałam ten jeden dzień poczekać, ale tak się pobeczałam, jak II kreski zobaczyłam, że nie było sensu ukrywać :-)

mamaTomeczka – super tyle lat się z kimś kumplować :-)

lamorela i ysmena O czym jest ten serial Homeland ?

Do góry