reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Właśnie przez tą nadzieję ja się za bardzo nakręcam, a tak nie powiem kiedy testuję i przyjdę tylko z wynikiem:-p data na liście jeżeli owu nie przyjdzie na dniach będzie nieaktualna:-)

ysmena miałam takie jak z linku wyżej dała lamorela. Nie chce kupować w aptece bo szkoda mi kasy :happy:
Jakos dwa lata temu byłam u ginekologa i pytał sie mnie czy miałam problem z torbielą, ja mowie, ze nie. Bo na USG faktycznie widniał wielgachny slad po niej, więc musiała sie wchłonąć albo ją "wydaliłam". Gościu był w szoku, ze jej nie czulam. Dlatego obawiam się, ze teraz coś mi się narobiło, a to dlatego, że od 11dc miałam juz bóle brzucha jak na @ i non stop kłucie prawego jajnika az do 21dc.

ysmena miałam takie jak z linku wyżej dała lamorela. Nie chce kupować w aptece bo szkoda mi kasy :happy:
Jakos dwa lata temu byłam u ginekologa i pytał sie mnie czy miałam problem z torbielą, ja mowie, ze nie. Bo na USG faktycznie widniał wielgachny slad po niej, więc musiała sie wchłonąć albo ją "wydaliłam". Gościu był w szoku, ze jej nie czulam. Dlatego obawiam się, ze teraz coś mi się narobiło, a to dlatego, że od 11dc miałam juz bóle brzucha jak na @ i non stop kłucie prawego jajnika az do 21dc.

To faktycznie masz czuły test i tez takie zakupie bo wydawac po 9 czy 10 zł non stop to nie ma sensu szczegolnie ze ja nie wytrzymuje i bym robila te tesy 3 razy dziennie :)

Wiesz co? To moze zrob test z krwi? Bedziesz pewna.
Ja mialam kiedys nieregularny cykl i jakies problemy z cytologia a dokladnie 3 grupa. Potem lekarz sie mna zajal i mam teraz 1 grupe - az dziwne. Jezeli chodzi o Ciebie to niestety z kobieta jest tak ze nawet maly stres moze wszystko przesunac, albo pogoda wiec trzymam kciuki za II kreski nadal :) i mysl pozytywnie :) a jak nie to nastepnym razem na pewno sie uda :)

A no to pewnie, pozytywne myslenie przede wszystkim :tak:
No ale teraz też sobie tak mysle, że ja w 16dc byłam u ginekologa i jakby jakas torbiel była to usg by pokazało :confused2:
No nic, tylko czekać.
Kupiłam dzisiaj dynię i mam zamiar zrobic zupe krem. Nigdy jeszcze nie robiłam, musze poszukać przepisu :happy:

A no to pewnie, pozytywne myslenie przede wszystkim :tak:
No ale teraz też sobie tak mysle, że ja w 16dc byłam u ginekologa i jakby jakas torbiel była to usg by pokazało :confused2:
No nic, tylko czekać.
Kupiłam dzisiaj dynię i mam zamiar zrobic zupe krem. Nigdy jeszcze nie robiłam, musze poszukać przepisu :happy:

Coś czuję ze to jednak fasolka :-) kiedy teraz testujesz?

Ja wczoraj zrobiłam pierwszy test owu (w sumie to z ciekawości bo nigdy wcześniej nie robiłam) i w sumie powiem Wam że był już cień cienia na drugiej kresce), zobaczymy co będzie dziś... Może będzie ciemniejsza? :) Dziś muszę przyatakować męża :) A teraz wracam do pisania mojej jakże "fascynującej" pracy mgr :p mamaTomeczka Niezła agentka jesteś z tym "sroczykiem" :p A co do przyjaźni to super! :) Ja też mam taką psiapsiółkę od 1 klasy podstawówki i spotykamy się do dziś. W styczniu wychodzi za mąż a mieszkamy niedaleko siebie więc odwiedzamy się też często :) ysmena Witaj! :) Trzymam kciuki za II kreseczki :) agamemnon Ja w pierwszej ciąży zrobiłam testy 2-3 dni przed spodziewaną @ i wychodziły już porządne II krechy, więc nie ma reguły. Każda może mieć inaczej. W każdym bądź razie ja bym nie wytrzymała i robiłabym już testy wcześniej :p Taka moja natura... :p zosiasamosia Wielkie, ogromne gratulacje!!!! :* susel Trzymam &&& za wysoką betkę!!

Coś czuję ze to jednak fasolka :-) kiedy teraz testujesz?
Nie wiem, czekam do niedzieli i wtedy zatestuję.
Masz 36 maluszków? Alle super :-)

mikaaa na jaki temat piszesz prace? Co do testowania to ja robiłam dwa dni przed terminem, w terminie, po terminie (nawet dzisiaj) i nic :eek:

reklama
zosiasamosia – extra! Gratulacje ! :-)

ysmena – mnie się udało z pierwszym dzieckiem zaskoczyć męża na dzień przed 30-stymi urodzinami. Chciałam ten jeden dzień poczekać, ale tak się pobeczałam, jak II kreski zobaczyłam, że nie było sensu ukrywać :-)

mamaTomeczka – super tyle lat się z kimś kumplować :-)

lamorela i ysmena O czym jest ten serial Homeland ?

Do góry