reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Phoebe męża masz mega :) Nie wiedziałam o takim sposobie na chłopca :D

agamemnon Twój syn to ma teksty naprawdę. Dzieciaki potrafią coś śmiesznego palnąć :D

lamorela wieczorek chyba udany, co? :)

Ja niestety uciekam zaraz do pracy, tym razem 8-16... Ehhh, ale mi się nie chce po prostu przydałby mi się tydzień wolnego, ale nie ma szans na to ;/ chyba jak będzie ciąża to szybko pójdę na zwolnienie :p Nie no tak na poważnie to powiem Wam, że czasami czuję się tak zestresowana pracą, że wracam do domu i na wszystkich krzyczę :( Dobrze to teraz pora iść...

P.S. ale przynajmniej wieczór z małżem był "stosunkowo" udany :D

reklama
susel no ja na tym 1 zdjęciu to nic nie widzę, ale za to na 2 i 3 widać cień widać cień WIDAĆ!!! GRATULUJĘ CI SUSELKU :-):-D mocno trzymałam za Ciebie kciuki :tak: ślij mi tutaj dużo fluidków ciążowych :tak:

Powtórz za 2 dni ok? Albo nie nie.. najlepiej to leć na betę :tak:

ewka dzieki kochana! to pierwsze to jeszcze zanim uplynely 3min! juz cos widzialam i bylam tak podescytowana ze musilam pstryknac! ale uwierz mi na slowo ze cienka rozowa kreska jest i to widac golym okiem! :-)
bardzo licze na to ze uda mi sie utrzymac a Tobie tez wyjda II i bedziemy razem swietowac w Bydgoszczy! ;-)

a co dalej to wlasnie nie wiem. jeszcze mezowi nie mowilam, chyba pojde na ta bete faktycznie.

Ostatnia edycja:
susel :-D na 2 i 3 zdjęciu widać cień :cool2::szok::-D kobieto - macicę szykuj :-D po cichu gratulacje :-D

dziewczyny mam pytanko - czy na owulację jajniki bolą tylko np. jeden dzień w dniu owu czy mogą boleć przez kilka dni? :confused: Bo ja od wtorku po południu czuję prawy jajnik - we wtorek było lekko, wczoraj mocniej, a dziś już nieźle pika :confused: a testy owu negatywne...:eek:

Witajcie!

susel ja widze wiedze , na 1 zdjęciu też!!! Gratuluje serdecznie :*

Kinia, a no teksty to ma. Nie raz nie wiadomo jak zareagować ale z tłumaczeniem skąd się biorą dzieci to zapędziłam się w kozi róg. Muszę poczytać jak odpowiedno wytłumaczyć skąd są te dzieci ;-)

mychunia hehe nakręciłaś sie tej nocki :-D Ja sie wyspałam i zbieram teraz siły przy kawie na całodzienny pobyt z synem w domu :cool2:

I ja dzisiaj zrobiłam test....No nie mogłam się powstrzymać no i wynik może byc tylko jeden :-(

Susel ale się cieszę, mocno Ci kibicowałam !!! Gratuluje :))))))

a ja już nie licze na owu czekam na małpę, nich szybko przychodzi a jeszcze szybciej odchodzi. Pewnie moj cykl bezowulacyjny to przez karmienie piersią, ale myślałam, że może jednak już jetem płodna. Nadia przesypia całe noce, w ciągu dnia podaje jej marcheweczkę na obiad i na deser jabłuszko, więc moje karmienie i tak już nie tak często a jednak...
Na dodatek przed chwilą spadł mi termometr i się zepsuł, muszę iść po nowy.

Trzymam kciuki za kolejne II

benfica mam nadzieje ze sama sie przygotuje bo nie bardzo mam jak jej pomoc :-p benfica, ja mialam takie pobolowenia rozne i zrobilam maly research w tym cyklu i wyszlo mi ze moga bolec w kazdym momencie :sorry: dopiero jak poznasz swoje cialo to bedziesz mogla ocenic czy to owu czy nie. moze nawet bolec po owu podobno, bo niektore dziewczyny boli jak jajeczko sie przesuwa!
wikki nie chce Cie zasmucac ale w cyklach bez owu to tak szybko @ moze nie przyjsc...:-( obym jednak nie miala racji! &&&&&!

Hejoooo :-D. Dawno mnie nie było, musiałam troszkę odpocząć, zająć się czymś :-). Nadrobiłam wszystko i powiem Wam tak, nie pamiętam już nic...

Gratuluję II kresek, bliźniaków i Malusiolkowej bety ;-)

Susel wstępnie po cichutku gratuluję, jak będą mocne krechy albo ładna beta to będą ogromne gratki i prześlesz nam tu fluidki ok?;-)

U mnie na razie ok, chyba nie będę w tym cyklu mierzyć temperatury, a co niech będzie na spontanie :-). Chociaż pewnie zacznę żałować jak będzie bliżej @, zobaczymy. Co do picia, palenia... Piwrm Wam tak świętym nikt nie jest i tyle :-) to jest Wasze własne życie, a co z nim robicie Wasza sprawa tak samo moje to moje, w razie czego ja będę miała dziecko na sumieniu a nie ktoś inny. Chociaż ja nie palę a piję pół piwa na miesiąc albo i rzadziej po 1 ciąży tak mi wszystko zbrzydło ;-)

Mimimoo zgoda! to siebie jeszcze zostawiam w staraczkach.

Statystyka:

Starających się: 58!!
Zaciążonych potwierdzonych: 24 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II
KPe007 II
kaskasiunia II
Asku II
mallaika II

Czerwcówki 2014
Malusiolka II

Czekamy na potwierdzenie:

an
uszka - termin @ 4.09
karotka - termin @ początek września
emalia82 - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09

karola1986-21 - termin @ 19.09
susel - termin @ 19.09

Wrzesień 2013
ewka358 - termin @ 20.09
hania$ - termin @ 21.09
mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
agamemnon- termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
kalisia - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
dzikuska - termin @ 28.09
kalisia - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Amaliee - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
emkacafe - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
black_tea
centka80
labell
Dominikak86
brrr85
celta
DorciaM

reklama
Agamemnon sa takie fajne ksiazeczki uzywane do bajkoterapii. Wpisz sobie w google bajkoterapia skad się biora dzieci czy cos takiego. Sa to krotkie opowiadanie, ktore pomoga dziecku zrozumiec niektore rzeczy. Ja już w pracy i już chcę do domu :(

Do góry