reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Witajcie! Moja temperatura szaleje w najlepsze, myślicie, że ovufriend z takimi szaleństwami wyznaczy mi skok? Bo nie wydaje mi się. Idę zrobić owulacyjny test, bo później nie mam czasu. Co do pory, to z ciekawości kiedyś zrobiłam z porannego i popołudniowego jak zwykle. Wynik był identyczny.

lamorela - faktycznie skaczący wykres masz.. Kurczę, a może dla próby mierz drugim termometrem też. Może z Twojego termometru jest jakiś, nomen omen, DOWCIPNIŚ ;-) Na pocieszenie - właśnie oglądałam na Ovufriendzie wykresy, gdzie cykle zakończyły się ciążą i jest tam sporo ze skaczącą tempką :happy:

cześć dziewczyny
witam niedzielnie :-)
trzymam nieustannie kciuki za oczekujące II, za starające się i za zaciążone babeczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
u mnie nic nowego leczę grzybka i czekam na kolejny cykl dlatego nie piszę za dużo obiadek się gotuje no i to na tyle ,ale doczytuję na bieżąco :)

lamorela jak dla mnie to tylko ta Twoja wczorajsza tempka jakas dziwna bo poza tym to ladnie spada.

kobietka a moze zdazysz wyleczyc grzybka przed owu, co? bo z wykresu wynika ze jeszcze przed Toba. moze Twoj organizm poczeka az skonczysz leki i wtedy owu przyjdzie! u mnie tak bylo w tym cyklu ze dopiero po wyleczeniu pecherza i skonczenia antybiotykow przyszla owu.

Cześć dziewczyny.

Po nocce w pracy znowu dochodzę do siebie, wstałam dopiero o 12:30 i dopijam pierwszą kawusię (jestem fanką kawy i ją uwielbiam).

Mój @ chyba się zakończył, choć właściwie powinnam to nazwać 3 dniowym plamieniem. We wtorek wizyta u ginka zobaczymy co powie. Czekam teraz na owu mam nadzieję, że szybko uda się "nie doczekać" kolejnej @.

Trzymam kciuki za wszystkie testujące.

Ja to nie wiem jakiś tępak jestem, nie mogę już tej aplikacji zainstalować, bo mi się nie pojawia ;/ mam prośbę do dziewczyn korzystających - napiszcie mi jak ona się nazywa spróbują ją jakoś odnaleźć.

Witam Kobietki,
jak Wam mija weekend?
Mam nadzieję, że lepiej niż mnie....

Ja mam po prostu nerwy... wczoraj wieczorkiem zaczęłam się przytulać do mojego małża ( dziś 10 dc, do 20 dc mieliśmy kochać się co dwa dni) a on ledwie łypnął na mnie okiem i zasnął. Dziś po treningu się wygoliłam, wypilingowałam zabalsamowałam a mój mąż zadzwonił (jest w pracy) i mnie poinformował, że dziś nie wybierze się ze mną w odwiedziny do naszej kuzynki, bo "chyba coś go łamie i przecież wiem, jaki on będzie naburmuszony i mało rozmowny i lepiej jak zostanie w domu" Jeżeli rzeczywiście zaczna mu się przeziębienie, to ten cykl mogę spisać na starty. Przez tydzień będzie umierał, a potem........będzie nabierał formę na maraton. W ogóle przez ten cholerny maraton wszystko leży.... Nie mam dziś nastroju, bo to miał być cykl na luzie i wyjdzie, że na luzie to nie zaznaczę ani jednego serduszka w ovufriend.

reklama
Kinia ja pobieralam z google play bo mam androida i aplikacja nazywa sie forum babyboom.pl :)

Muszę poszukać, ja niestety nie mam androida tylko blackberry, więc te aplikacje też trochę inne, ale mam nadzieję, że znajdę. Dziękuję za szybką reakcję.

Witam Kobietki,
jak Wam mija weekend?
Mam nadzieję, że lepiej niż mnie....

Ja mam po prostu nerwy... wczoraj wieczorkiem zaczęłam się przytulać do mojego małża ( dziś 10 dc, do 20 dc mieliśmy kochać się co dwa dni) a on ledwie łypnął na mnie okiem i zasnął. Dziś po treningu się wygoliłam, wypilingowałam zabalsamowałam a mój mąż zadzwonił (jest w pracy) i mnie poinformował, że dziś nie wybierze się ze mną w odwiedziny do naszej kuzynki, bo "chyba coś go łamie i przecież wiem, jaki on będzie naburmuszony i mało rozmowny i lepiej jak zostanie w domu" Jeżeli rzeczywiście zaczna mu się przeziębienie, to ten cykl mogę spisać na starty. Przez tydzień będzie umierał, a potem........będzie nabierał formę na maraton. W ogóle przez ten cholerny maraton wszystko leży.... Nie mam dziś nastroju, bo to miał być cykl na luzie i wyjdzie, że na luzie to nie zaznaczę ani jednego serduszka w ovufriend.

Ja tak mam bardzo często, że jak sobie wieczór zaplanuje jakoś ciekawie to mój chory, albo go głowa boli, albo padnie spać ;;/ Faceci... oni chyba mają jakiś detektor psucia nastroju :)

Do góry