Mar-chew
Fanka BB :)
cyntia - na moich testach było napisane, żeby robić je między 10 rano a 18 i nie z pierwszego moczu i kupiłam je w UK.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinia ja pobieralam z google play bo mam androida i aplikacja nazywa sie forum babyboom.pl
Witam Kobietki,
jak Wam mija weekend?
Mam nadzieję, że lepiej niż mnie....
Ja mam po prostu nerwy... wczoraj wieczorkiem zaczęłam się przytulać do mojego małża ( dziś 10 dc, do 20 dc mieliśmy kochać się co dwa dni) a on ledwie łypnął na mnie okiem i zasnął. Dziś po treningu się wygoliłam, wypilingowałam zabalsamowałam a mój mąż zadzwonił (jest w pracy) i mnie poinformował, że dziś nie wybierze się ze mną w odwiedziny do naszej kuzynki, bo "chyba coś go łamie i przecież wiem, jaki on będzie naburmuszony i mało rozmowny i lepiej jak zostanie w domu" Jeżeli rzeczywiście zaczna mu się przeziębienie, to ten cykl mogę spisać na starty. Przez tydzień będzie umierał, a potem........będzie nabierał formę na maraton. W ogóle przez ten cholerny maraton wszystko leży.... Nie mam dziś nastroju, bo to miał być cykl na luzie i wyjdzie, że na luzie to nie zaznaczę ani jednego serduszka w ovufriend.