reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

aureolcia - tak, da się takie kupić, ale jestem ostatnio sceptyczna co do testów z Allegro. Natomiast zarówno na Allegro, jak i w aptece można też dostać testy o czułości 10 mlU/ml Bobo-test i to strumieniowe. Ja kiedyś polegałam na testach z Allegro po 1 zł, ale teraz kupiłam je ja i koleżanka (ciążowe i owulacyjne) i zupełnie nam nie wychodzą, chociaż miałyśmy monitoring i była owulacja. Wiec coś mi mówi, że niektóre mogą być oszukane. Ale na pewno nie wszystkie.

reklama
Hej

U mnie jak zwykle lipa - no cóż coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że jednak jest coś nie tak - więc mojemu już się nie upiecze badanie kijanek. 26 idziemy na konsultacje do Gravity - może w końcu coś sensownego powiedzą. Coś czuje że bez inseminacji albo in vitro się nie obejdzie - ciekawe tylko skąd my na to kasę weżmiemy:nerd::szok::szok:

Jeżeli któraś z was ma ochotę na wspólne zakupy w Pat&Rub mam kod -20%, jednak mi samej nie opłaca się zamawiać, więc jak jesteście chętne piszcie na priv (ze względu żebyście nie musiały płacić za przesyłkę ode mnie do was najlepiej by było żebyście były z Białegostoku lub okolic, jeżeli opłata za przesyłkę wam nie straszna to ograniczeniem są tylko granice kraju). Będę zamawiać w okolicach połowy października.

Ostatnia edycja:
Cześć, dawno mnie nie było ;)

Nudzę się w pracy to zajrzałam.

U mnie dzis 27dc. @ się zbliża wielkimi krokami, jak nie jutro to w sobotę na pewno dostanę :wściekła/y:

Wczoraj kupiliśmy sobie 2 szczury :-):-D Teraz trzeba je oswoić! :-D:szok:

kaśkasiunia, gratuluję :)

Niedawno wróciliśmy do domu, zjedliśmy obiad i nie mam na nic ochoty. Ale przyznam, że zakupy udane. Kupiliśmy dziewczynką trochę cieplejszych ubrań i jedne bodziaki na długi rękaw dla trzeciego dzieciaczka :D Nie mogłam się powstrzymać :p

Śle fluidy i to bardzo dużo fluidów!!! ŁAPCIE, bo się rozmyśle :p

reklama
Malusiolka - Dzięki za fluidki, złapałam :-)

Wiecie co? Odpuściłam z mierzeniem tempki, obserwowaniem wszystkiego, ale zaczynam łapać doła, że to juz 7 (albo 8 cykl?!) i dalej nam się nie udaje :-:)no:

Do góry