reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Grzaneczko ale nie wstydź się, tylko daj nazwę tych perfum ;-) myślę, że my tu obecne byśmy też chciały taki aromat mieć, co go przez łącza internetowe będzie można namierzyć :-) a Kochana skąd jesteś, bo ja też z Wlkp??

Lamorela myślę, że tak możesz te badania zrobić. Mi raz w 13 d.c robili i też wyszły w miarę. A do 5 dnia śmiało można robić- tak mi mój ginek powiedział

Asica to jutro polecę. Zrobiłam test owu, jest druga kreska, dobrze widoczna, ale jaśniejsza od testowej, nie za wcześnie na wzrost hormonów?

Lecę robić pizzę na obiad! Męża nie ma to szaleję.:-D

Ostatnia edycja:
Dziś na 18-stą biegnę do lekarza. Ciekawe jak nasze wyniki wyglądają i co nam radzi działać dalej. Ale ja chyba już się zdecydowałam, że chcę insemkę, wiec mam nadzieję, że nie będzie mi odradzał, bo się wkurzę. Dopiero jak tę drogę wyczerpię, to mogę myśleć o innych rzeczach.

reklama
!!! GRATULACJE !!!
jak w mordę - dwie krechy :tak:

witam, witam :tak:

kurczę, jutro wypada moje testowanie :dry: ale nie wiem czy jest sens :confused: zobaczę czy jutro zrobię, czy może w weekend ... śmierdzi mi @ ;-) i rozregulowaniem cyklu z powodu stresujących ostatnio dni i generalnego przemęczenia ... jestem lekko zawalono robotą, wieczorami o 21 to śnią mi się już baranki ;-) wstawanie ok. 5:30 troszkę mnie meczy :dry: niby 30 minut wcześniej, a jakże ważne dla organizmu 30 minut ;-)
sobotą i niedziela pełen relaks :wściekła/y: spanie do 6:15 i od 6:30 robota z domu :dry:

próbuję podczytywać, ale kiepsko mi to idzie :zawstydzona/y: możecie wlać mi ;-) ale dopiero jak odeśpię ten tydzień roboczy :tak: ;-)

Do góry