reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Mam mdłości, okropne, ogromne mdłości. Jak wszystkie objawy, które miałam przed tym @cosiem ustąpiły (oprócz sutków) to mdłości się mnie trzymają i puścić nie chcą, dziś już dwa poważne ataki były, trzeci skończę przed kibelkiem.

reklama
ja po wczorajszych dwoch lekkich krwawieniach juz mam sie dobrze i (odpukac) chyba ustąpiło ... tylko podbrzusze kuje mnie cos a tak to lekkie przeziebienie trzyma.

Lamorela spróbuj może jeszcze jednego tescika co ? bedzie pewnosc czy tak czy nie :). bo jak jestes w ciazy to chyba trzeba by było ruszyc do ginekologa sprawdzic czemu tyle krwawilas .. ja tam dalej trzymam kciuki za Ciebie i dzidzi w brzuszku :)

Dzieuje dziewczyny - na razie do mnie to jakaoś nie dociera ;) może gdybym zobaczyła dwie równie mocne krechy ;))

Piaska - rano taki zwykły z allegro dodawany do testów owu więc chyba nic szczególnego, później bobo-test płytkowy25 mlU/ml dlaczego pytasz? :)jakieś sugestie?

rozumując tak wprost to jeśli dwa testy o niższej czułości wyszły choć z bladymi kreskami to ten o wiekszej czułości też powinien wyjść - chyba wolałbym jednak konkretną betę...

a nie iwem gdize na nią pójść.

dziewczyny jak to jest z tym starankiem? Lepiej codziennie czy co drugi dzień? Ja gdzieś wyczytałam że lepiej co drugi dzień ale widzę że tu większość codziennie albo i 2 razy dziennie i teraz już sama nie wiem :baffled:

Piaska da się kupić na allegro testy o czułości 10 mlU/ml?? A tak w ogóle to ja się dopiero tutaj dowiedziałam że są testy o różnej czułości :zawstydzona/y:

reklama
aureolcia - jeśli testy nie kłamią i rzeczywiście jestem w ciąży to udało się przy współżyciu - 4 razy w zciągu cyklu - z tego OSTATNIE w cyklu dwa dni przed owu, więc co dwa dni też by wystarczyło ;)

Do góry