reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Mimimoo jestes niesamowita :-p czyli wszystkie razem z Toba czekamy w napieciu do jutra.

Kinia1 witamy! czyli w tym miesiacu juz sie staracie? daj date @ to wpiszemy Cie na liste!

benfica sluz powinien pojawic sie przed owu, moze byc nawet zaraz po @. najpierw lepki, potem kremowy, wodnisty i na koncu przy owu rozciagliwy, ale to tylko teoria oczywiscie.

Data @ powinna być dziś lub jutro. Tak chcemy zacząć już od tego miesiąca, w sumie to tak oficjalnie po @, bo w poniedziałek odstawiłam tabsy. Do lekarza pójdę w między cxzasie :) Boję się tylko strasznie, bo przed poprzednią ciążą jak nie brałam hormonów to miałam problemy z torbielami i boję się, żeby sytuacja się nie powtórzyła :(

Witaj Kinia1 i powodzenia! A powiedz czekasz na wyniki badań ze staraniem, czy zaczynacie od już?

Trzymam kciuki za jutrzejsze II - Ewka358, Mimimoo, Natkusia, Malusiolka!

Ja też szukam toważystwa fo wspólnego testowania, na sobotę 14ego, ktoś chętny? Aśku, Tamaguczi, Brr85?

​Miłego dnia dziewczyny!

Ja zaczynam już po @ ;)

Susel - dzięki Kochana, Ty to mnie podniesiesz zawsze na duchu:):) ja ma skierowanie na betę i gin kazał mi iść w piątek teraz więc nie testuję wcześniej:) nie wiem czy beta już wyjdzie? termin @ mam na sobotę. Nie wiem już staram się nie myśleć o tym:) Nie miałam żadnego plamienia jak na implantację..

Ja przy pierwszej ciąży też plamienia nie miałam, co więcej dopiero w 7tc się dowiedziałam o fasolce :) A staraliśmy się 6 miesięcy i jak trochę wyluzowałam, bo to był grudzień święta itp to udało się zafasolkować :)

temperature zaczelam mierzyc dopiero tydzien temu .. a to i tak nic wiarygodnego z ta temperatura bo jestem przeziebiona ..
od przyszlego miesiaca zaczne mierzyc temperature od poczatku i robic testy owulacyjne :)
powoli zaczynam sie bac ze cos ze mna nie tak .. bo staramy sie o dziecko z moim partnerem od listopada .. tyle tylko ze ja wtedy mieszkalam w polsce a on w niemczech .. przyjezdzal raz na miesiac np na 4 dni wiec zdaje sobie sprawe z tego ze przez ten czas moglo nie wyjsc .. ale od 3 miesiecy mieszkamy juz razem i staramy sie caly czas no i dalej nie wychodzi :(
do tej pory bralam to na spokoj ale powoli juz sie denerwuje:(.

3 miesiące to jeszcze nie masz co się martwić, naprwdę. MY się o pierwszą dzidzię staraliśmy pół roku, ja przy tym miałam okrpne probemy z torbielami, więc napewno szybko się uda.

Testującym samych grubych II kresek.

Zmykam do pracy, powodzenia i miłego dnia wszystkich :)

Melduje, że u mnie I okropna krecha :-( jest jakiś cień cienia ale nie w kolorze różowym więc uważam test za negatywny..

Dzisiaj 36dc, @ brak, wieczny głód, częste sikanie, dużo białego śluzu, straszne zmiany nastroju..

Czy ja zawsze muszę mieć problemy z testami? Podświadomie czuję, że historia się powtarza.. przy Michale testy zaczęły mi wychodzić dopiero od 44dc.. I takie głupie czekanie :dry: jak ta wredna @ ma przyjść to niech przyjdzie a jak jestem w ciąży to niech wyjdzie ten głupi test :wściekła/y:

No. Wyżaliłam się.

EDIT:
MamaTomeczka 100 lat dla Synka :-) :**

Ostatnia edycja:
natkusia czyli jakiś cień cienia tam jest tak? Może idź na betę? Twoje objawy wskazują ciążę :-) trzymam nadal kciuki &&&&
mamaTomeczka wszystkiego naj dla synka :-)
susel no no no jak mąż zauważył większe piersi to coś w tym musi być :tak: trzymam kciuki

dziewczyny ja testuje 20.09 a wy już za mnie kciuki trzymacie? :-D ok fajnie, ale to chyba emalia82 dziś testuje? Tak mi się wydaje. Ale dzięki :-) :-) trzymajcie do 20.09 może w końcu los się do mnie uśmiechnie :tak:

reklama
Wlasnie mialam pierwszy raz w zyciu sen o II!! i byl taki realny (no poza wielkim napisem "ciaza!" na telewizorze ;-)), ze jak wstalam to juz chcialam do was pisac, a potem sie bardzo rozczarowalam ze to jednak tylko sen...

lamorela
no tez jestem w szoku, dziwny ten Twoj cykl. jestem ciekawa Twojej dzisiejszej temperatury...

malusiolka, natkusia, Grzankaa, ewka jestescie kochane! obyscie mialy racje!

natkusia no kurcze, moze kup test innej firmy taki na 10 czuly? albo beta jak ewka mowi.

benfica jak w pewnych momentach jest rozciagliwy to zapomnij o wszystkich innych i zaznacz rozciagliwy. w moich instrukcjach do wykresu bylo napisane, zeby zaznaczac najbardziej plodny, ale to wcale nie oznacza ze zaraz owu bo moze Ci sie ciagnac przez dobrych kilka dni ten plodny sluz... ale bzyku bzyku (jak to Asica mowi) napewno sie przyda ;-)

watpliwosci3 mi to tez wyglada na implantacje. krwawisz jeszcze?

Do góry