reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Na Betę pójdę najwcześniej w przyszłym tygodniu. Będę powtarzać test w niedzielę.

Susel ja też miałam dzisiaj sen ale za każdym razem po tym śnie widzę I kreskę.. :dry::-D ale życzę Ci ujrzenia :*

Ewka a co, trzeba mocno trzymać ;-):-D

śmigam do pracy
Buziaki

reklama
Dzisiejsza temperatura już pozbawiła mnie złudzeń 36,84. Ostatnie krople krwi na papierze, więc koniec @, czas się brać do roboty. Dziś miałam kolejny sen o II. Tak realny, że jak się obudziłam, sprawdziłam czy obok mnie żaden test nie leży. To zaczyna być dobijające.

Ostatnia edycja:
widze ze taka noc dzisiaj byla ze snami o II!

lamorela nigdy nie mialam tak wysokiej temp! ale jednak kazda jest zupelnie inna... ale znasz siebie i wiesz czy to @ czy nie. a jak miala przyjsc to pewnie lepiej teraz niz pozniej, bo juz mozecie rozpoczac kolejne starania i moze akurat zalozysz watek czerwcowek ;)

Ja też tak wysokich temperatur w pierwszej fazie cyklu nigdy nie miałam (od ok 36,00 do 36,49 max miałam w pierwszej fazie), a moja @ trwała 5 dni+ 6 dzień plamienie. Teraz wszystko zostało pozmieniane, może przez Castagnusa?

Ostatnia edycja:
Heloł

Malusiolka - Oficjalnie GRATULUJĘ i łapię malusiolkowe fluidki. A rodziną sie nie przejmuj, bo nigdy nie sprawisz, że wszyscy będą zadowoleni, najważniejsze żebyś TY była.

Karotka - Super, że trafiłaś na konkretną lekarkę, oby teraz już było "z górki" no i czekamy na Twój "sik" :tak:

Mychunia - Napisz jak robisz te śliweczki , bo u mnie w tym roku taki wysyp, że już mi się pomysły skończyły:)

Wątpliwości - Nie napiszę nic nowego - to może być inplantacja, owulacja lub krwawienie śródcykliczne o jeszcze innym podłożu, więc musisz się uzbroić w cierpliwość. Zyczę Ci by to była pierwsza opcja i trzymam &&&&&&&&&&&& mocno, mocno.

MamaTomeczka - 100 lat dla synka :)

Natkusia, Susel, Ewka, Grzankaa - trzymam &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
mamaTomeczka to miałaś wczoraj dzień do niczego, dzisiaj pewnie będzie lepszy ;-). Jak tam się czuje synek? I jak przeżył strate chomiczków? Biedne maluchy :-p.
Wszystkiego najlepszego dla synka :-D

natkusia, nadal trzymam kciuki &&&&

Cześć Dziewczyny!
W tym cyklu biorę duphaston. Licząc, zę owu była późno (01.09.2013) wyliczyłam, ze @ powwinna być 14/15.09 ale wiadomo ze przed odstaiweniem duphastonu trzeba zrobić test/betę - miałam w domu dwa testy - jeden bez nadziei zrobiłam przedwczoraj i I krecha i nic, a drugi tak raczej tlyko dlatego ze był i wyszła I kreska ciemna + drugi duży bladzioch - chciałam się przyjrzeć i włożyłam test - paskowy - d- dokumentów pracowych ale przyszłam do pracy i musiałam go gdzieś zgubić :p ;))

BNie robię sobie nadziei - bo może to jakiś wadliwy test ale uśmeichnełam się kiedy zobaczyłam tego bladziocha - nie mam też pewnosći, czy w każdym bladzioch teoretycznie oznacza ciążę -to taki zwykły z allegro - był jako dodatek do testów owulacyjnyc. ;)

miłęgo dnia wszystkim!

gratulacje wszystkim zaciążony, :D

za trstujące trzymam kiuki!

susel, dzięki :* Ja jestem pewna, że to fasolka :)

natkusia, cień, cienia dużo mówi. Ja na 3 testach tak miałam, a później wyraźniejsza kreseczka była. Nie jest powiedziane, że ma mieć kolor różowy, po prostu za małe stężenie masz. Owulka musiała się przesunąć.

wiikki, ja kupuje tylko z firmy pampers :p Ostatnio w realu były tylko za 39.99 zł :D

Grzaneczko, dzięki i wzajemnie :):* Ty to pewnie zafasolkowana i dlatego śpiąca:D Trzymam mocne &&&&&&&&&:*

Za Was wszystkie mocno, mocno trzymam &&&&&&&&&&& ciocia czeka na maluszki :-):-D

mamaTomeczka, sto lat, sto lat dla Twojego synka :D <prezent>:* A jak Ty się czujesz?

Ja czekam na męża i o 10-te, albo po jedziemy na zakupy :D:D

Mimimoo, jak się czujesz?

lamorela &&&&&&&&&&& :D:*

kaśkasiunia, bladzioch może być ciążą. Trzymam mocne &&&&&&& :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry