reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Cześć dziewczyny, ja tak trochę się czaję i mam nadzieję, że jednak przyjmiecie mnie do swego grona. My z mężem co prawda dopiero zdecydowaliśmy się na staranka, w poniedziałem skończyłam brać tabsy i w przyszłym tygodniu mam wizytę u ginekologa po zlecenie badań i po wyznaczenie dalszego postępowania Więc nie wiem czy już mnie przyjmiecie, ale mam nadzieję, że tak?
zycze samych II kreseczek i miłego dnia, pozdrawiam.
zycze samych II kreseczek i miłego dnia, pozdrawiam.
Mimimoo
Fanka BB :)
Ja dzisiaj odpuszczam sobie testowanie, jutro z rana zatestuję i na pewno prześle Susel. Czuję się mokra jak na @ a jej nie ma, och ta niepewność
mimimoo to czekamy do jutra kciuki oczywiście zaciśnięte &&&
kinia1 witaj na pewno Ci się z nami nie będzie nudziło no i owocnych starań ;-)
u nas dziś pada... i to konkretnie kobietki, mniej więcej w którym dc pojawia się śluz - czy dopiero w ovu lub tuż przed czy może być wcześniej, np. tuż po @?
kinia1 witaj na pewno Ci się z nami nie będzie nudziło no i owocnych starań ;-)
u nas dziś pada... i to konkretnie kobietki, mniej więcej w którym dc pojawia się śluz - czy dopiero w ovu lub tuż przed czy może być wcześniej, np. tuż po @?
Mimimoo jestes niesamowita czyli wszystkie razem z Toba czekamy w napieciu do jutra.
Kinia1 witamy! czyli w tym miesiacu juz sie staracie? daj date @ to wpiszemy Cie na liste!
benfica sluz powinien pojawic sie przed owu, moze byc nawet zaraz po @. najpierw lepki, potem kremowy, wodnisty i na koncu przy owu rozciagliwy, ale to tylko teoria oczywiscie.
Kinia1 witamy! czyli w tym miesiacu juz sie staracie? daj date @ to wpiszemy Cie na liste!
benfica sluz powinien pojawic sie przed owu, moze byc nawet zaraz po @. najpierw lepki, potem kremowy, wodnisty i na koncu przy owu rozciagliwy, ale to tylko teoria oczywiscie.
Ostatnia edycja:
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Witam Dziewczynki :* Dziękuję za kciuki, ale dzisiaj nie robiłam testu ;/ Źle się czuje i trochę ciemno przed oczami jest. Jutro na pewno będę robić teścik, chyba że coś mnie weźmie to później. Na razie jakoś ochoty nie mam, ale @ nie ma więc nadzieja jest. Mój mówi, że jestem w ciąży, nawet w żadne spodnie się nie mieszczę. Dlatego też wczoraj kupiłam 2 pary spodni, a dzisiaj jeszcze jakieś bluzeczki ( z myślą, aby brzuch się zmieścił jak będzie rósł).. Z tego co pamiętam to też natkusia jutro testuje, to nie będę sama
Mimimoo, jak tam Kochana? (właśnie zauważyłam, to do jutra z testowaniem) - dołączam się jak mogę
Biedroneczko, a już myślałam, że nas nie lubisz Stęskniłam się za Tobą :*
centka Kochanie, jak będziesz mogła zajrzyj do nas i napisz co tam u Ciebie? Tęsknimy
lamorelka, jak tam? Jeżeli wczoraj na podpasce nic nie było tylko podczas wycierania jest szansa na fasolkę. Plamienie implantacyjne może mieć kolor brązowy, różowy i czerwony (żywą krew), tylko żeby skrzepów nie było.
Za wszystkie Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*
emalia82, brrr85, mikaaa - dziewczyny, a u Was co tam? Dzisiaj 11-ty, a termin miałyście na wczoraj
Mimimoo, jak tam Kochana? (właśnie zauważyłam, to do jutra z testowaniem) - dołączam się jak mogę
Biedroneczko, a już myślałam, że nas nie lubisz Stęskniłam się za Tobą :*
centka Kochanie, jak będziesz mogła zajrzyj do nas i napisz co tam u Ciebie? Tęsknimy
lamorelka, jak tam? Jeżeli wczoraj na podpasce nic nie było tylko podczas wycierania jest szansa na fasolkę. Plamienie implantacyjne może mieć kolor brązowy, różowy i czerwony (żywą krew), tylko żeby skrzepów nie było.
Za wszystkie Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*
emalia82, brrr85, mikaaa - dziewczyny, a u Was co tam? Dzisiaj 11-ty, a termin miałyście na wczoraj
Ostatnia edycja:
Mimimoo to czekamy do juterka na teścik z Tobą
kinia1 witamy serdecznie w naszym gronie
dośka1 tak, ovufriend wyznaczy Ci owulacje w pakiecie podstawowym
susel no możesz negocjować ze mną termin, ale i tak nie mam żadnego testu w domu, a przed terminem @ nie mam zamiaru kupować bo zaraz na pewno bym go zużyła ;-)
kinia1 witamy serdecznie w naszym gronie
dośka1 tak, ovufriend wyznaczy Ci owulacje w pakiecie podstawowym
susel no możesz negocjować ze mną termin, ale i tak nie mam żadnego testu w domu, a przed terminem @ nie mam zamiaru kupować bo zaraz na pewno bym go zużyła ;-)
reklama