reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Mimimoo, ja parę dni temu robiłam test i podobnie wyszedł. Ja i mąż widzieliśmy II kreseczki, ale na aparacie nic nie było widać. Może za małe stężenie :) Po cichutku gratuluje :*

Cyntia Kochanie, dziękuję za radę :* Mój instruktor też mi radzi wykupienie wjazdu do Word'u i parę godzin przed samym egzaminem po mieście :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Po całodziennym szkoleniu padam, ale udało mi się Was nadrobić :)
KPE - Serdeczne gratulacje !!!!! Dbaj o siebie i fasolkę :)
Mimimoo - coś delikatnie widać, myślę że powinnaś zrobić jutro rano. Trzymam &&&&&&&&&&

Zmykam spać - owocnej nocki życzę:tak:

Dziękuje Wam kobietki ;-). Jak na razie nie robię już testów, zobaczymy co ma być to będzie, nie chcę się rozczarować, chociaż już sama myśl że coś widać na teście nie daje mi spokoju...
Mykam do łóżeczka. Dobranoc i trzymam za was kciuki &&&&&&&&&&&

zrób test jutro bedzie wiadomo sciemnieje to ciąża (a mocno mi sie wydaje ze sciemnieje bo cos tam przeswituje ! + mam przeczucie ze sie Tobie udalo !) a jak nie to przynajmniej sie za mocno nie nakrecisz i nie bedzie potem bolalo :)
ja juz raz widzialam taka kreske tez czekalam pare dni i potem moooocno sie rozczarowalam .. bo zniknela :(
ale Ty juz chyba jestes po terminie @ co ? czy nie ?
WSZYSTKO SIE ULOZY I JUTRO BEDA OFICJALNE GRATULACJE !! A JAK NIE TO DALEJ SIE WSZYSTKIE STARAMY Z GŁOWKA DO GORY !

Kpe007 GRATULACJE SERDECZNE :-D ale super!!!

ja coś nie mam weny i czasu na forum, w pracy Sajgon i Panama, a jak wracam do domu, to zaraz z Królewiczem wybywamy na dwór, żeby łapać ostatnie dni lata :happy2: już po @, wczoraj była rozgrzewka i poprawa jakości nasienia ;-) jutro lub w piątek zrobię test ovu i zobaczę, czy coś widać i słychać... :happy2: i do dzieła :blink:

miłej nocki :blink::cool2:

Mimimoo - jakiś cień tam widać :-) Powtórz z rana - jak jesteś cierpliwa to pojutrze z rana ;-)

Nie wiem jak rozłożyć przytulanki. P. ma cukrzycę typu I i niestety to ma wpływ na jego libido i może mieć spory wpływ na jakość nasienia. I tak sobie czytam i czytam i generalnie poleca się większą wstrzemięźliwość przed starankami u cukrzyków. W piątek P. ma wizytę u diabetologa i obiecał wypytać o to i ewentualne suplementy. U P. różnie jest z cukrzycą. Przez wakacje było super, ale ostatnio, mimo ciągłej diety, znów ma wysokie cukry. Może bezsensu nad tym zaczęłam dumać, ale może lepiej się skonsultować.. tym bardziej, że ma wizytę. Coś mi nastrój padł.

Mikaa - myślę, że lekarz wie co robi. Jeśli masz wątpliwości co do działań swojego lekarza poszukaj jakiegoś renomowanego. Zapłać za wizytę prywatną i koniecznie weź wszystkie dotyczące tego problemu badania. Kciuki!!

Ostatnia edycja:
Cyntia Dziękuję za odpowiedź. No jest to własnie lekarz do którego chodzę prywatnie, zresztą do pierwszej lekarki też chodziłam prywatnie, ale ta pierwsza nigdzie nie pracowała (w sensie w żadnym szpitalu), a ten do którego teraz chodzę jest zastępcą ordynatora, więc konkretny gość.... Myślałam, że któraś z Was miała podobną sytuację. No ale cóż... Muszę się zdać po części na niego a po części na zrządzenie losu... Trzymam kciuki za same II kreseczki :*

Joaro teoretycznie wskazuje ze zwieksza sie ilosc LH czyli owu sie zbliza czyli wynik negatywny ale niedlugo moze byc juz pozytyw ale praktycznie to niestety nic pewnego.

natkusia podziwiam Twoja cierpliwosc!

mikaaa ja nie mam pojecia ale skonsultowalabym sie z innym lekarzem.

malusiolka ale mi ulzylo ze jutro testujesz, mam nadzieje ze beda dwie grube krechy bo juz sie nie moge doczekac az w koncu potwierdzimy Twoja fasolke :-)

Mimimoo ja na pierwszym zdjeciu cos tam ledwo chyba widze. zrob jutro z pierwszego sikniecia i jak chcesz to tez mozesz mi wyslac a ja sie podziele Twoim wynikiem :-) lepiej chyba wiedziec czy cos jest na rzeczy.

wrzucam liste i w koncu zmieniam biedroneczke. Mimimoo i malusiolka licze ze jutro bede mogla was zmienic :-)

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 57!!
Zaciążonych potwierdzonych: 20 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II