reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Malusiolka ok, no to jutro testujemy z natkusią? Kto jeszcze chętny i dołączy do nas? Hihi :-D
Odpoczywaj dzisiaj jak tak słabo się czujesz :-). Jak mąż mówi że jesteś w ciąży to tak musi być :p

reklama
Kinia1- Witaj w staraczkowym gronie i życzę szybkiego zafasolkowania :)
Malusiolka, Mimimoo i Natkusia - a za wasze testowanie zaciskam &&&&&&& i jak to mawia Malusiolka poślady :)
Leemonca - masz 100% racji w tym co napisałaś- w pierwszą ciąże zaszłam sama nie wiem kiedy, w pierwszym cyklu po odstawieniu piguł. Pigułek bynajmniej nie odstawiłam z chęci posiadania potomstwa, a z powodu informacji od endo u którego leczy się M - ponoć z jego wynikami nie miał szans na ojcostwo. Tak więc przyjełam waidomość, że dzieci nie będzie i zajełam się przygotowaniami do ślubu, i wszystkie objawy ciąży tłumaczyłam stresem i zmianami hormonalnymi po odstawiniu piguł :) Testy zrobiłam w 6 tyg i beczeliśmy ze szczęścia cały dzień :) Teraz mam świadomość, że łatwo nie będzie ale wiem, że może się udać.

No hej:)

Malusiolka - cześć Słońce, wczoraj nie odpisałam bo po pracy padłam i spałam do rana:) u mnie chyba ok w sumie nic mnie nie boli, czasem brzuch i cyce mam jak donice:) muszę dzisiaj podjechać i kupić jakiś stanik przecież, bo masakra:)
A Ty Kochanie odpoczywaj jak się źle czujesz i dbaj o sobie i nie tylko:)

3mam &&&&&&&&& za Was testujące jutro:)

Susel - jak tam dzisiaj? Tempka nadal na poziomie więc jestem dobrej myśli i 3mam &&&&&:)

Buziaki!!

emalia82, brrr85, mikaaa - dziewczyny, a u Was co tam? Dzisiaj 11-ty, a termin miałyście na wczoraj ;)

hej ja jednak cos zle policzyłam i liczac moja standardowa liczbe dni w cyklu to @ powinna przyjsć dzisiaj. ja testowac mam zamiar dopiero jak spózni się przynajmniej 3 dni. boje sie że może mi sie przesunac kilka dni ze wzgledu na leki jakie brałam w zeszłym tygodniu bo miałam zapalenie pęcherza. wiec zobaczymy co sie wydarzy:)

Gratuluje zafasolkowanym dziewczynom:)))))
Trzymam kciuki za reszte aby były same II grube kreski na testach:)

A ja zmykam do pracy, niestety

Jutro wybieram się do prof. Malinowskiego. Ciekawe jak nasze wyniki badań. No i co nam poradzi. W sumie chodzę też do innego, bo chcę podejść do inseminacji, a podejrzewam, że ten każe nam brać zastrzyki na przeciwciała przeciwplemnikowe. No zobaczymy, może jednak się mylę i też nam doradzi inseminację. No i ciekawe, co mi powie na to, że jutro będę miała dokładnie 51 dzień cyklu.

Grzanka objawy ciazowe (w tym ten sen) a Twoj wykres jest cudowny. nie korci Cie do testowania? kiedy planujesz?

brrr85 ja tez wlasnie po zapaleniu pecherza (chyba dosyc popularne wsrod staraczek) i owu przyszla dopiero w 20dc wiec moze to chyba duzo namieszac, ale z tego co pamietam to Ty swoja owu zaobserwowalas wczesniej wiec powinno byc ok.

Piaska &&&&&& za te Twoje wizyty bo az sie zaczelam o Ciebie martwic. a wyniki meza poza przeciwcialami ok? wolalabym IUI czy zastrzyki?

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 55!!
Zaciążonych potwierdzonych: 20 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II
KPe007 II

Czekamy na potwierdzenie:

dzikuska - termin @ 2.09
DorciaM- termin @ 2.09

anuszka - termin @ 4.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 4.09
mimimoo - termin @ 6.09
malusiolka - termin @ 6.09
mikaaa - termin @ 11.09
brrr85 - termin @ 11.09

Wrzesień 2013
emalia82 - termin @ 13.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
kaśkasiunia - termin @ 14-15.09

Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
watpliwosci3 - termin @ 18.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
susel - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09

mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
tekla23
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
black_tea
centka80
labell
Dominikak86
hania$

Ostatnia edycja:
Witajcie z rana.

Mimimoo
ja też widzę jakby zarysik kreski. :-D

A u mnie brak @ to chyba po prostu zajeb*** opóźnienie. Nie wiem czy pamiętacie jak wam marudziłam, że skoku temperatury nie było, że się utrzymuje cały czas na niskim poziomie. A tymczasem od 6 dni mam wyższą tempke na poziomie 36,75 - 37,00 - 36,95. wg mnie wygląda to na baaaardzo spóźniony skok i owu :confused: Więc jeżeli to była owu to nici z tego cyklu - akurat w tym czasie mąż był na poligonie kilka dni i bzykanka nie było :confused2:

Malusiolka, Natkusia
, trzymam kciuki za testowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tekla podziel sie wykresem to podpowiemy :happy2:

mychunia ja bralam Urinal tez na bazie zurawiny, ale z tego co wiem to zurawine mozna brac tylko do owu bo moze miec dzialanie poronne.

reklama
Do góry