reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Grzanka w Skokach i w Mieścisku ;) a byłas na tym zlocie?

złożyłą też ten ovufrend jednak ja nie mierzę temp i postanowiłam z meżem w kolejnym cyklu nie mierzyć

z ta piersią poczekam do poniedziałku...w ciązy miałam paskudne bóle piersi i sutków aż miałam otarte do krwii takie sie delikatne zrobiły, ze czasami zaklejałam plastrem na krzyż ...maz miał ze mnie ubaw XD

reklama
black-tea, a może wybierz się do lekarza i powiedz jaki masz problem. Tak tylko dla pewności. Nie będziesz się wtedy aż tak stresować.

benifica, a jak Twój mąż zachowuje się podczas przeziębienia? Mój czasami zachowuje się jakby umierał :p Jak to się mówiło "Chory chłop w chałupie, to jak wrzód na dupie" :p

Ostatnia edycja:
Grzanka w Skokach i w Mieścisku ;)
dziadka mam ze Skoków :tak::tak::tak: część rodziny (tej dalszej) tam mieszka nadal ;-) również w Łosińcu, Wągrowcu i Murowanej :-D
oj, jeździło się tam za młodu ;-)​

kryzysu jeszcze brak :-D ale zrobiłam całą dzisiejszą robotę i przez następne 3 godziny ... mogę złapać kryzys ;-)

MALUSIOLKA-:-)nie slyszalam nigdy tego przyslowia,ale rozbawilo mnie strasznie:-) :-) co prawda to prawda:-) MAMATOMECZKA-nie no to pewnie nie dracha:-) :-) haha..wariatka BLACK TEA - z trzeciego sikania moze nie wyjsc tak wczesnie,powtorz rano ,trzymam &&&&&&&&&&..kurde, a ja musze czekac do 07.09...ale chociazz sie nie nakrecam jak w zeszlym miesiacu,objawow ciazowych brak:=(

KPe007, będziemy testować w tym samym czasie :) Chyba, że wredota zawita ;/ A poza tym witaj.

KPe007, bo tak z chłopami jest. Ja jak jestem chora to i tak muszę zająć się dziećmi, czy obiad ugotować. A jak mój chory, to umierający i co i róż prosi o coś :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry