reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Laseczki, pisalyscie o śluzie przed @. Ja mam zawsze biały, kremowy. Gęstość rożna. Czasem jak śmietana czasem jak budyń.. Na dzień, dwa zmienia mi się troszke, jest go mniej. A o ile w 1. fazie cyklu często jest sucho, to przed okresem i tak jest mokro.
Teraz też. Ciągnie mnie od rana w podbrzuszu. 23 dc. To chyba za wcześnie na objaw ciążowy? Gdyby to można było wiedzieć od razu :-D

siedzie w pracy poszłam kupiłąm sobie loda z polewą czekoladową i mam ochotę na niego zwymiotowac....ciągle mam ochotę na hamburgery których nie jadam wcale
a ja głupia wkręcam sie

i stoi ten lód i w paszczy mam pełno śliny na rzyganie :baffled:

stazi24 nie mam złudzeń:) jeszcze raz gratki!!!

black tea - będziesz jeszcze testować albo robić betę? Czy czekasz do terminu @? A i kup sobie w końcu tego hamburgera:)

Ostatnia edycja:
Grzankaa nie testuję i nie robię bety! w piątek ma być @ jak nie będzie do poniedziałku będę testować!
nie chce wpatrywać sie w 1 kreskę na teście i oczami wyobraźni widzieć 2....poczkeam
Hamburgera ...............jadłam wczoraj :wściekła/y:znów mam jeść :zawstydzona/y:

stazi24 gratuluję a który to dc?

reklama
Straciatella Jestes naprawde szalona-pozytywnie oczywiscie:tak: Dziekuje za fluidki i taniec szamana, ale u mnie raczej nic z tego, bo kochalismy sie 2 dni po owu, wczesniej niestety meza nie bylo:-( Takze czekam na @ która zbliza sie wielkimi krokami, zamowilam sobie wiesiolek, castagnus i troche innych witamin i dzialamy we wrzesniu:tak:
Ogolenie małż ma zwnou jechac w delegacje, ale stanowczo powiedzialam, ze w dni plodne nigdzie go nie puszcze i zebym miala wyjsc z siebie i stanac obok to naprawde go nie puszcze ;-)

stazi Piekny tescik, nie ma co:tak:

black_tea No właśnie kup sobie tego hamburgera:tak::-D;-)

Witam nowe staraczki!:tak: Powodzonka!! &&&&:-)

Dzis juz po 12 bylam w domku wiec juz posprzatalam i teraz czas szykowac obiad, rosołek i placki ziemniaczane.

Do góry