reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Laseczki, pisalyscie o śluzie przed @. Ja mam zawsze biały, kremowy. Gęstość rożna. Czasem jak śmietana czasem jak budyń.. Na dzień, dwa zmienia mi się troszke, jest go mniej. A o ile w 1. fazie cyklu często jest sucho, to przed okresem i tak jest mokro.
Teraz też. Ciągnie mnie od rana w podbrzuszu. 23 dc. To chyba za wcześnie na objaw ciążowy? Gdyby to można było wiedzieć od razu :-D

siedzie w pracy poszłam kupiłąm sobie loda z polewą czekoladową i mam ochotę na niego zwymiotowac....ciągle mam ochotę na hamburgery których nie jadam wcale
a ja głupia wkręcam sie

i stoi ten lód i w paszczy mam pełno śliny na rzyganie :baffled:

stazi24 nie mam złudzeń:) jeszcze raz gratki!!!

black tea - będziesz jeszcze testować albo robić betę? Czy czekasz do terminu @? A i kup sobie w końcu tego hamburgera:)

Ostatnia edycja:
Grzankaa nie testuję i nie robię bety! w piątek ma być @ jak nie będzie do poniedziałku będę testować!
nie chce wpatrywać sie w 1 kreskę na teście i oczami wyobraźni widzieć 2....poczkeam
Hamburgera ...............jadłam wczoraj :wściekła/y:znów mam jeść :zawstydzona/y:

stazi24 gratuluję a który to dc?

reklama
Straciatella Jestes naprawde szalona-pozytywnie oczywiscie:tak: Dziekuje za fluidki i taniec szamana, ale u mnie raczej nic z tego, bo kochalismy sie 2 dni po owu, wczesniej niestety meza nie bylo:-( Takze czekam na @ która zbliza sie wielkimi krokami, zamowilam sobie wiesiolek, castagnus i troche innych witamin i dzialamy we wrzesniu:tak:
Ogolenie małż ma zwnou jechac w delegacje, ale stanowczo powiedzialam, ze w dni plodne nigdzie go nie puszcze i zebym miala wyjsc z siebie i stanac obok to naprawde go nie puszcze ;-)

stazi Piekny tescik, nie ma co:tak:

black_tea No właśnie kup sobie tego hamburgera:tak::-D;-)

Witam nowe staraczki!:tak: Powodzonka!! &&&&:-)

Dzis juz po 12 bylam w domku wiec juz posprzatalam i teraz czas szykowac obiad, rosołek i placki ziemniaczane.

Do góry