reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
co do spotkań....byłam w pierwszej ciazy na fajnym fotum gdzie spotykałyśmy sie w ciąży a potem organizowałyśmy wspólne wyjazdy na weekend z całymi rodzinami :D było genialnie minęło 5 lat do dzisiaj mam z częścią wspaniały kontakt
:tak: ja też, ja też :tak: tylko, że my robiłyśmy babskie weekendy, bez mężów i dzieciorów ;-) przyjemne!! w ciąży spotykałyśmy się jedynie w gronie z jednego miasta ;-)

dziękuję za przyjęcie :)
Mi akurat nie chodziło konkretnie o maj tylko chciałam żeby tak od razu nam sie udało :) No ale nie można mieć wszystkiego, z synkiem udało nam się za pierwszym razem wiec myślałam że teraz też :)
mamaTomeczka, imię bardzo ładne, zawsze mi się to imię podobało :)

black_tea no właśnie ten śluz...podobno przed @ jest raczej sucho. A ja również - chyba podobnie jak Ty - odczuwam ciągle, że jest "mokro" U mnie śluz jest taki kremowy a momentami jak w czasie ovu. Sama już nie wiem.
ja zawsze mam śluz ;-) ale przed @ mam zdecydowanie mniej i kremowy ;-) ale jak zaciążyłam z Mrówkiem to zrobiło mi się nagle mega sucho :sorry2: co dało mi do myślenia ;-)
ale każda z nas inna, inne organizmy ;-)

Ledwo przeczytałam posty z 1 dnia... aż strach pomyślec co by było jak bym dłużej nie zaglądała... Jest może jakaś wersja mobilna tego naszego forum? Co bym mogła w drodze do pracy w pociągu podczytywać? Bo widziałam x stron temu, że któraś w poczekalni u gina coś pisała?
często w telefonie odpalam forum ;-) masz fona z przeglądarka, to po prostu wpisujesz adres forum ;-)

:tak: dokładnie - WARIATKO :-D

witam nowe staraczki :-) :tak:

WIIKKI w pierwszej ciąży byłam Wrocławianką ;-) Mrówek rodzony na Kamieńskiego ;-)
teraz miasto rodzime, bardziej na północ ;-)

Ostatnia edycja:
Ojej ale tu nowych wiadomości! Witam wszystkie Nowe Staraczki, gratuluję zafasolkowanym i trzymam &&&&&&&&& za wszystkie staraczki, w tym za siebie oczywiście też :) ja jestem w 8 dniu cyklu, przytulamy się codziennie lub co dwa dni :) to jest pierwszy poważny cykl, ale na razie idę na żywioł bez mierzenia tempki itp. 2.09 mam wizytę u endo, więc okaże się co tam z moją tarczycą i może nam się uda. Owu wypada mi teoretycznie 14.09 (moje urodziny) więc będę chciała od męża duży prezent, w postaci fasolki :)

CarpeDiem a powiedz mi po jakich badaniach zdiagnozowano u Ciebie hashimoto? moje wyniki tarczycy wyglądają następująco:
TSH 1,530, antyTPO 111,9, FT3 3,95, FT4 15,32 i do tego jakieś CRP 0,44 czy ktoś ma pojęcie o co w nich chodzi?
Straciatella miejmy nadzieję, że Twoje fluidy szamanów :) dadzą efekty i wszystkie wrześniówki będą zafasolkowane!
A propos miejscowości, w Bydgoszczy robiłam mgr a w POznaniu licencjat. A jest ktoś z okolic PIŁY???

witam nowe staraczki;-)

Straciatella zaszalałaś:-)

Dorcia to życzę wpadeczki:-)

Ja mam dzisiaj zły humor jakby objawy znikły tylko okropnie mnie boli brzuch na @ musiałam wziąsc nospe co ja ją rzadko biorę:-(

Straciatella jesteś SUPER!!!!

Pozytywne nastawienie to podstawa!
Ja mam tendencje do czarnowidztwa i panikowania, ale walczę z tym :)

reklama
MamaTomeczka ja w salonie mam brąz "kwiat pustyni" i beż "dziką orchidee" (czy jakoś tak / śnieżka) kuchnie w podobnych barwach, sypialnie w odcieniach szarości "miejski rytm" i "sekretne spojrzenie" (również śnieżka) łazienka fiolety i zielenie, garderoba w szarościach "stalowe magnolie" a na 2 pokoje, które nam zostały do zrobienia nie mam jeszcze pomysłu :baffled:

Straciatella ja również poprosze o taniec szamana, bo w Twoim wykonaniu działa :-D jak się dziś czujesz?

Do góry