mamaTomeczka
Fanka BB :)
...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też, ja też tylko, że my robiłyśmy babskie weekendy, bez mężów i dzieciorów ;-) przyjemne!! w ciąży spotykałyśmy się jedynie w gronie z jednego miasta ;-)co do spotkań....byłam w pierwszej ciazy na fajnym fotum gdzie spotykałyśmy sie w ciąży a potem organizowałyśmy wspólne wyjazdy na weekend z całymi rodzinami było genialnie minęło 5 lat do dzisiaj mam z częścią wspaniały kontakt
ja zawsze mam śluz ;-) ale przed @ mam zdecydowanie mniej i kremowy ;-) ale jak zaciążyłam z Mrówkiem to zrobiło mi się nagle mega sucho co dało mi do myślenia ;-)black_tea no właśnie ten śluz...podobno przed @ jest raczej sucho. A ja również - chyba podobnie jak Ty - odczuwam ciągle, że jest "mokro" U mnie śluz jest taki kremowy a momentami jak w czasie ovu. Sama już nie wiem.
często w telefonie odpalam forum ;-) masz fona z przeglądarka, to po prostu wpisujesz adres forum ;-)Ledwo przeczytałam posty z 1 dnia... aż strach pomyślec co by było jak bym dłużej nie zaglądała... Jest może jakaś wersja mobilna tego naszego forum? Co bym mogła w drodze do pracy w pociągu podczytywać? Bo widziałam x stron temu, że któraś w poczekalni u gina coś pisała?
dokładnie - WARIATKOStraciatella wariatko