reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

benfica, dzięki :* Chciałabym żeby tak było. Wydaje mi się, że niektóre objawy mogę sobie po prostu wmawiać. Ponoć to normalne u kobiet, które bardzo pragną mieć dziecko.

reklama
benfica - mów mi bejbe :cool2::cool2:

O 17, prywatnie idziesz? Będę trzymać zaciśniete kciuki gdzie sie tylko da - ręce, nogi.
A moje stopy to takie płetwy! Że jak kciuka zacisne, to nie ma zmiłuj :-D

Straciatella ...dzięks za szamana...teraz każda z nas ma swojego "kochanka" :-D:-D:-D

Poziomeczko Ty moja kochana jak masz tyle Powera to wpadnji no do mnie na kawkę ( czyt.gary nie umyte, podłoga brudna, pranie do wywieszenia, i góra do prasowania ) Wiesz kochana jak ja Cię lubię !!!
A jaka zawartość paczki...he ??? Bo jak mega różowy wibrator z dodatkową wkładką masującą, wałek na mężą, i jakieś pasy to jest u mnie...lekka pomyłeczka bo zamawiałam mikser :szok::-D:szok:
Idę na zakupy,może znajdę jakiegoś kogoś kto mi pomoże sprzątać ...he ?????

Straciatella !!! No właśnie o której godzince masz "bliższe spotkanie trzeciego stopnia" ???

Benfica...już pisałam że trzymam za dziś &&& ale napiszę jeszcze raz !!! trzymam &&&

Ostatnia edycja:
malusiolka każda z nas sobie wmawia :-D chyba taka nasza kobieca natura;-)

straciatella idę prywatnie, bo jak widać, jak człek chce się czegoś dowiedzieć, to i tak kończy w prywatnym gabinecie :dry: gdybyśmy się nie starali, to byłoby mi jedna cholera czy pójdę dziś czy za miesiąc, a tak to każdy dzień jest ważny... cudów się nie spodziewam, ale chociaż jakieś tabsy na wywołanie @ by się przydały :dry:

no jeszcze 30 minut i do domku :tak: z niecierpliwością oczekuję 15stej i odbicia karty :tak: uwielbiam ten popołudniowy pik ;-)

pierwszy dzień pracy mija spokojnie i przyjemnie ;-)
zostałam zawalona dokumentacją :-D pytam się na dziś? odpowiedź - no co ty, zgłupiałaś :-D tak trzymać ;-)

obiad ... brak koncepcji i chęci :zawstydzona/y: skończy się na knajpce ;-) po drodze mamy smaczną i tanią ;-) więc pewnie tam wylądujemy ;-) a co będę się tak pierwszego dnia przemęczać :-D

wczoraj miał mnie ślubny bzyknąć, ale oznajmił przed snem, że przekłada na dzisiaj :dry: no dobra, niech mu będzie ;-) byle było skutecznie ;-)
ból jajników mniejszy :blink: czuję mega wilgoć :shocked2:

głowa zaczęła boleć (migrenowiec jestem), a jedyną swoją ukochaną tabletkę oddałam kierownikowi :dry: może przejdzie, a jak nie przejdzie - wizyta w aptece mnie nie ominie ... patrząc na chmury, mogę mieć ciężkie popołudnie :sorry2:

benfica, a ile płacisz za wizytę prywatnie? U nas w tamtym roku 60 zł, a teraz już 80 zł biorą. Czasami chodziłam prywatnie, bo duże kolejki były i ciężko było się dostać, a tak po zapłaceniu mam pierwszeństwo na badanie.

no dziewczynki, ja mam wizyte jutro o 12:20 ! :-)

Ale za 2 tygodnie idę już prywatnie, oleję ten medicover.
Za prywatną wizytę w ciąży 150 zł każdorazowo.. :nerd:

reklama
martakubus, gratuluję! oczywiście, że 3mam kciuki!

mycha05 - kawa z mlekiem to jest to :) W poprzedniej ciąży zrezygnowałam z picia kawy, ale nie wiem, czy tym razem będę miała tyle samozaparcia.

straciatella - założę się, że jak będą bliźniaki to ciotek forumowych nie dopuścisz do Maluchów :p

piaska - bardzo mi przykro :( tulam mocno

Nanncy - super wiadomość! nie stresuj się, bo to nie pomaga a tylko szkodzi ;)

nana7ma - gratuluję udanej wizyty u gina i dobrych wieści :D

centka80 - poczekalnia jest OK

agniecha83 - witaj!

Nie nadążam za Wami ;) jak wrócę ze spaceru to doczytam resztę. Udanego popołudnia! :D

Do góry