reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

benfica, dzięki :* Chciałabym żeby tak było. Wydaje mi się, że niektóre objawy mogę sobie po prostu wmawiać. Ponoć to normalne u kobiet, które bardzo pragną mieć dziecko.

reklama
benfica - mów mi bejbe :cool2::cool2:

O 17, prywatnie idziesz? Będę trzymać zaciśniete kciuki gdzie sie tylko da - ręce, nogi.
A moje stopy to takie płetwy! Że jak kciuka zacisne, to nie ma zmiłuj :-D

Straciatella ...dzięks za szamana...teraz każda z nas ma swojego "kochanka" :-D:-D:-D

Poziomeczko Ty moja kochana jak masz tyle Powera to wpadnji no do mnie na kawkę ( czyt.gary nie umyte, podłoga brudna, pranie do wywieszenia, i góra do prasowania ) Wiesz kochana jak ja Cię lubię !!!
A jaka zawartość paczki...he ??? Bo jak mega różowy wibrator z dodatkową wkładką masującą, wałek na mężą, i jakieś pasy to jest u mnie...lekka pomyłeczka bo zamawiałam mikser :szok::-D:szok:
Idę na zakupy,może znajdę jakiegoś kogoś kto mi pomoże sprzątać ...he ?????

Straciatella !!! No właśnie o której godzince masz "bliższe spotkanie trzeciego stopnia" ???

Benfica...już pisałam że trzymam za dziś &&& ale napiszę jeszcze raz !!! trzymam &&&

Ostatnia edycja:
malusiolka każda z nas sobie wmawia :-D chyba taka nasza kobieca natura;-)

straciatella idę prywatnie, bo jak widać, jak człek chce się czegoś dowiedzieć, to i tak kończy w prywatnym gabinecie :dry: gdybyśmy się nie starali, to byłoby mi jedna cholera czy pójdę dziś czy za miesiąc, a tak to każdy dzień jest ważny... cudów się nie spodziewam, ale chociaż jakieś tabsy na wywołanie @ by się przydały :dry:

no jeszcze 30 minut i do domku :tak: z niecierpliwością oczekuję 15stej i odbicia karty :tak: uwielbiam ten popołudniowy pik ;-)

pierwszy dzień pracy mija spokojnie i przyjemnie ;-)
zostałam zawalona dokumentacją :-D pytam się na dziś? odpowiedź - no co ty, zgłupiałaś :-D tak trzymać ;-)

obiad ... brak koncepcji i chęci :zawstydzona/y: skończy się na knajpce ;-) po drodze mamy smaczną i tanią ;-) więc pewnie tam wylądujemy ;-) a co będę się tak pierwszego dnia przemęczać :-D

wczoraj miał mnie ślubny bzyknąć, ale oznajmił przed snem, że przekłada na dzisiaj :dry: no dobra, niech mu będzie ;-) byle było skutecznie ;-)
ból jajników mniejszy :blink: czuję mega wilgoć :shocked2:

głowa zaczęła boleć (migrenowiec jestem), a jedyną swoją ukochaną tabletkę oddałam kierownikowi :dry: może przejdzie, a jak nie przejdzie - wizyta w aptece mnie nie ominie ... patrząc na chmury, mogę mieć ciężkie popołudnie :sorry2:

benfica, a ile płacisz za wizytę prywatnie? U nas w tamtym roku 60 zł, a teraz już 80 zł biorą. Czasami chodziłam prywatnie, bo duże kolejki były i ciężko było się dostać, a tak po zapłaceniu mam pierwszeństwo na badanie.

no dziewczynki, ja mam wizyte jutro o 12:20 ! :-)

Ale za 2 tygodnie idę już prywatnie, oleję ten medicover.
Za prywatną wizytę w ciąży 150 zł każdorazowo.. :nerd:

reklama
martakubus, gratuluję! oczywiście, że 3mam kciuki!

mycha05 - kawa z mlekiem to jest to :) W poprzedniej ciąży zrezygnowałam z picia kawy, ale nie wiem, czy tym razem będę miała tyle samozaparcia.

straciatella - założę się, że jak będą bliźniaki to ciotek forumowych nie dopuścisz do Maluchów :p

piaska - bardzo mi przykro :( tulam mocno

Nanncy - super wiadomość! nie stresuj się, bo to nie pomaga a tylko szkodzi ;)

nana7ma - gratuluję udanej wizyty u gina i dobrych wieści :D

centka80 - poczekalnia jest OK

agniecha83 - witaj!

Nie nadążam za Wami ;) jak wrócę ze spaceru to doczytam resztę. Udanego popołudnia! :D

Do góry