reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Straciatella W takim razie trzymam &&& za jedno :)

Ja wcześniej też nie chciałam dzieci, bo wynajmowaliśmy mieszkanie a ja muszę mieć poukładane i bałam się, że jak z dnia na dzień przyjdzie nam się wyprowadzić to sami jakoś damy radę a z dzieckiem już trudniej. A teraz jak już mamy swoje mieszkanie to staramy się i staramy i nic...
Teraz z perspektywy czasu żałuję, że od razu po ślubie nie chciałam mieć dzieci.

Poziomeczko, bardzo mi przykro.. Tulam.. :-(

Ja też ukrywam testowanie :-D Mam pomysł na poinformowanie go o wyczekanej ciazy i chce, jak się w końcu uda cholercia, nagrać jego reakcje. Poza tym jakby wiedział ile testów zrobiłam, to by mnie dawno do psychiatry zaprowadził, hihihihi :-D

o przed moim tez nieumiałabym ukryć ;) jestem strsznie wylewna ....za to on nie .... przeciwieństwa się przyciągają.
jak Was czytam to chyba bardziej się nakręcam! :szok:

Ja chciałam zrobić niespodziankę i poczekać jeden dzień, do jego urodzin, ale tak się rozbeczałam, że mu dzień wcześniej powiedziałam. Fajnie było :-)

Czytam i czytam i naczytać się nie mogę :-D:-D:-D:-D
Co do chłopów mój jest mechanikiem samochodowym :-D:-D:-D no i akurat na szczęście w pracy ma samych chłopów czasem się śmiejemy że to pedalski zakład:-):-):-) no ale klientki to czasami takie szprychy przyjeżdżają że ja to przy nich kaszalot jestem aż się nóż otwiera - dobrze że tego nie widzę:nerd::nerd: Jakoś mam taki zwyczaj że jak zasypia to zawsze jego tel leży przy łóżku wiec ja cap i czasami sobie przeglądam na szczęście nic tam takiego nie ma. Czasem sobie myślę że on jest chyba za głupi bo za stary chyba nie ma 34 lat żeby jakaś doope sobie wziął - kto by go chciał :-D:-D:-D

Co do warunków na dziecko to my też za ciekawe nie mamy - mieszkamy z moją mamą 55m 3 pokoje z kuchnią no bo nie stać by nas było na swoje - ja nie mogę znaleźć pracy mimo że mam 7 lat studiów - wiec robi tylko mój - no ale jakoś sobie nie wyobrażam żeby przez to nie mieć dziecka - tym bardziej że mamy już parcie na szkło - 31 i 34 - najwyższa pora.

Straciatella - może dziewczyny z postów o bliźniakach - będą coś wiedziały o twoim wyniku - nam też przepowiadają parkę tym bardziej że moja mama jest z bliźniaków ma brata :sorry2::sorry2:: Eeee:: Eeee: - Nawet bym chciała raz i spokój

reklama
Do góry