reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

no ale jak to teraz rozegrać?

opcja No.1

nadal mieć focha, nie zrobić kolacji jak wróci i dogryzać mu, że skoro umie smsować z jakimiś gówniarami to równie dobrze powinien umieć sobie sam kolacje zrobić...

czy opcja No.2

zachowywać się jak gdyby nic, zrobić kolacyjkę, zapytać jak tam w pracy było, jednym słowem sielanka, jak by nic się nie stało?

zdecydowanie nadal mam wqrwa na niego i tą lafiryndę i bliższa mi opcja No.1 ale nie wiem jak to rozegrać by a) miał wyrzuty sumienia b) pożałował, że w ogóle zaczął z nią smsować c) więcej do niej pisał d) docenił mnie i to co ma.

reklama
My też nie mamy przed sobą tajemnic i jak do tej pory nie udało mi się utrzymać żadnego prezenty w tajemnicy nawet ;-) W pierwszej straconej ciąży powiedziałam od razu teraz jednak chciałabym nadać temu wyznaniu magii :-) tydzień, dam radę :-) Albo i nie, ale i tak chce nagrać jego reakcje, byśmy mogli do tego wracać.

Nana, GRATULACJE! Ale fajo!

Opcja nr 3 rozmowa, a nawet nie jedna. Spokojne wałkowanie tematu, ale bez emocji. Nie ma cop udawać ze nic się nie dzieje,.ale też nie ma co zamieniać się przez to w zlosnice, bo może top mieć zły efekt..

karola połączenie opcji nr 1 i nr 2. Brak kolacji (bozia rączki dała, a jak smsować potrafią to i kanapkę sobie zrobią) co by wiedział, że nadal jesteś zła i pogadanie na spokojnie, że ci się to nie podoba i ma skończyć z nią smsować, bo to był jego klient, a nie koleżanka.

Co do testów owulacyjnych. Jako wynik pozytywny odczytuje się dwie identyczne kreski. Jeżeli ta testowa jest jaśniejsza od kontrolnej to test jest negatywny. Tak?

Ostatnia edycja:
nana7ma GRATULUJĘ :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
fantastyczne wieści :-):-):-) u mnie jakoś bez zmian :dry: temperaturę mierzę codziennie - wszystko notuję :tak: wcześniej jakoś bardziej się czułam na "tak", teraz już jakoś mniej :no:nie będę głupieć i już w 15 dc robić testy bo to bez sensu. czekanie męczy, ale taka kolej rzeczy :dry:

reklama
black tea też o tym przez chwilę pomyślałam ale co to da?

ja będę z kimś smsowała na niby a on w odwecie będzie smsował dalej z nią. A tego wolałabym uniknąć.

właśnie poryczałam się mamie, bo przyszła i zauważyła, że coś nie gra ze mną. Zapytała a ja się poryczałam i wszystko jej opowiedziałam.

no i mnie zjechała, że zachowuje się tak samo jak mój ojciec (którego szczerze nienawidzę, bo zniszczył ich małżeństwo i moje dzieciństwo, właśnie przez zazdrość + alkohol), że zachwouję się jak on, że jestem wulgarna i jak będę się tak zachowywać to nawet jeśli teraz nic się nie dzieje, w sensie, że mąż nie ma złych zamiarów to swoim zachowaniem sama go popchnę by zrobił coś głupiego.

no i siedzę teraz i ryczę...

Do góry