reklama
zosiasamosia
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Z pewną dozą nieśmiałości zarejestrowałam się... Ale doszłam do wniosku, że grupa wsparcia, nawet wirtualna, na pewno się przyda. A moja historia na razie wygląda tak. Od marca nie biorę tabletek, za to kwas foliowy i aż do końca lipca zabezpieczaliśmy się gumkami. Wg moich obliczeń owulację miałam 8-10 sierpnia (niestety nie czuję żadnych specjalnych kłóć w jajnikach, polegam na regularnym cyklu), a teraz czekam na okres, powinnam dostać w weekend, ale oczywiście mam nadzieję, że tak się nie stanie. Dodatkowo dosłownie dwa dni temu dowiedziałam się, że mojego brata dziewczyna jest w ciąży (nieplanowanej). Cóż, trochę mi przykro, bo myślałam, że to my z mężem damy moim rodzicom pierwszego wnuka... Pozdrawiam wszystkich
zosiasamosia miałam taką samą sytuację, moja siostra zaszła ze mną w ciąże, ja poroniłam a ona ma 6 miesięczna córeczkę, oczywiście życzyłam jej wszystkiego najlepszego, ale z każdym jej opowiadaniem o ruchach dziecka, usg, zakupach ubranek moje serce krwawiło- oczywiście nikomu tego nie mówiłam.
Poziomk@
witam Cię haniu serdecznie i dziękuję! Tak sobie pomyślałam, bo sama też się starałam i wiem jak działa kobieta w ciąży, a ten mój suwaczek z wiekiem ciąży będzie tak migać na ekranie.
cześć zosiasamosia, na pewno nie pożałujesz, że tu do nas zajrzałaś ;-)
cześć zosiasamosia, na pewno nie pożałujesz, że tu do nas zajrzałaś ;-)
Joł dziewczynki ...jak człowiek nie "kuka" tu co godzinę to wypada całkiem z rytmu...szok jak tu znowu naskrobane !!!
Witam nowe koleżanki !!! I trzymam &&&&&&&&&&
Poziomka co Ty pitolisz ??? Się wnerwiłam ??? Głupoty opowiadasz i tyle !!!
jak można by Cię nie chcieć co ???? Jak ty taka słodka jesteś !!!
Nie wiem co która pisała...no nie wiem !!!
Siemie lniane...bllleeeee ...kazali mi pić jak po porodzie miałam zatwardzenie...bleeee raz jeszcze !!!
Woda...pijam 3-5 litrów dziennie...bo wiecie że ja problemy z nerami mam niemałe !!!
Ciąża w rodzinie/sąsiedztwie itp...wiadomo że staraczce serce ściska jak słyszy że ktoś będzie miał dziecko (nieplanowane) ale wiadomo że dobrze życzymy wszystkim...ale pytanie nie znika ...czemu ona ma dziecko,którego nie chciała a ja nie mam ???
Ja w sąsiedztwie mam dziewczynę która jest w szpitalu psychiatrycznym a jej trzymiesięczne dziecko najprawdopodobniej pójdzie do adopcji ... serce mi krwawi jak o tym pomyślę.:---(
W połowie moich starań moja psiapsiółka "wpadła" z trzecim dzieckiem...pomyślałam że bocian ślepy chyba był bo nie w ten komin wrzucił...ale życzę jej jak najlepiej...a cały mój instynkt macierzyński przelewam na jej dwójkę dzieci...moja Młoda już tego nie potrzebuje....dzisiaj oznajmiła mi że jest "nastolatką" i czas porozmawiać o sexie !!!!!
Kolacja...ostatecznie stanęło na jajecznicy...na noc nie bardzo pasuje ale mam świeżuteńkie wiesie ( czyt. wiejskie) jaja....mmmmmmmmm pycha !!!
Benfica...racja ...olać testy !!!
Witam nowe koleżanki !!! I trzymam &&&&&&&&&&
Poziomka co Ty pitolisz ??? Się wnerwiłam ??? Głupoty opowiadasz i tyle !!!
jak można by Cię nie chcieć co ???? Jak ty taka słodka jesteś !!!
Nie wiem co która pisała...no nie wiem !!!
Siemie lniane...bllleeeee ...kazali mi pić jak po porodzie miałam zatwardzenie...bleeee raz jeszcze !!!
Woda...pijam 3-5 litrów dziennie...bo wiecie że ja problemy z nerami mam niemałe !!!
Ciąża w rodzinie/sąsiedztwie itp...wiadomo że staraczce serce ściska jak słyszy że ktoś będzie miał dziecko (nieplanowane) ale wiadomo że dobrze życzymy wszystkim...ale pytanie nie znika ...czemu ona ma dziecko,którego nie chciała a ja nie mam ???
Ja w sąsiedztwie mam dziewczynę która jest w szpitalu psychiatrycznym a jej trzymiesięczne dziecko najprawdopodobniej pójdzie do adopcji ... serce mi krwawi jak o tym pomyślę.:---(
W połowie moich starań moja psiapsiółka "wpadła" z trzecim dzieckiem...pomyślałam że bocian ślepy chyba był bo nie w ten komin wrzucił...ale życzę jej jak najlepiej...a cały mój instynkt macierzyński przelewam na jej dwójkę dzieci...moja Młoda już tego nie potrzebuje....dzisiaj oznajmiła mi że jest "nastolatką" i czas porozmawiać o sexie !!!!!
Kolacja...ostatecznie stanęło na jajecznicy...na noc nie bardzo pasuje ale mam świeżuteńkie wiesie ( czyt. wiejskie) jaja....mmmmmmmmm pycha !!!
Benfica...racja ...olać testy !!!
celta
Młoda już tego nie potrzebuje....dzisiaj oznajmiła mi że jest "nastolatką" i czas porozmawiać o sexie !!!!!!
o rany, to nieźle! I co, pozmawiałyście? ;-)
ZosiaSamosia, cześć!
A widzisz jak dobrze się składa? Mama z tatą pokażą ;-)....dzisiaj oznajmiła mi że jest "nastolatką" i czas porozmawiać o sexie !!!!!
zosiasamosia witaj
Cyntia85
Wysłałam wiadomość do Ciebiecześć wieczornie!
Cyntia możesz napisać kilka słów o tej arytmii/tachykardii? Od kiedy masz? Jakie zalecenia?
Pytam, bo u mnie to samo ;-)
Ja mam delikatne uczucie jakby nabrzmienia w podbrzuszu, takie jak się ma na okres. W 16 dc ??
reklama