reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Hej dziewczyny! Z pewną dozą nieśmiałości zarejestrowałam się... Ale doszłam do wniosku, że grupa wsparcia, nawet wirtualna, na pewno się przyda. A moja historia na razie wygląda tak. Od marca nie biorę tabletek, za to kwas foliowy i aż do końca lipca zabezpieczaliśmy się gumkami. Wg moich obliczeń owulację miałam 8-10 sierpnia (niestety nie czuję żadnych specjalnych kłóć w jajnikach, polegam na regularnym cyklu), a teraz czekam na okres, powinnam dostać w weekend, ale oczywiście mam nadzieję, że tak się nie stanie. Dodatkowo dosłownie dwa dni temu dowiedziałam się, że mojego brata dziewczyna jest w ciąży (nieplanowanej). Cóż, trochę mi przykro, bo myślałam, że to my z mężem damy moim rodzicom pierwszego wnuka... Pozdrawiam wszystkich :)

zosiasamosia miałam taką samą sytuację, moja siostra zaszła ze mną w ciąże, ja poroniłam a ona ma 6 miesięczna córeczkę, oczywiście życzyłam jej wszystkiego najlepszego, ale z każdym jej opowiadaniem o ruchach dziecka, usg, zakupach ubranek moje serce krwawiło- oczywiście nikomu tego nie mówiłam.

witam Cię haniu serdecznie i dziękuję! Tak sobie pomyślałam, bo sama też się starałam i wiem jak działa kobieta w ciąży, a ten mój suwaczek z wiekiem ciąży będzie tak migać na ekranie.

cześć zosiasamosia, na pewno nie pożałujesz, że tu do nas zajrzałaś ;-)

Joł dziewczynki ...jak człowiek nie "kuka" tu co godzinę to wypada całkiem z rytmu...szok jak tu znowu naskrobane !!!

Witam nowe koleżanki !!! I trzymam &&&&&&&&&&

Poziomka
co Ty pitolisz ??? Się wnerwiłam ??? Głupoty opowiadasz i tyle !!!
jak można by Cię nie chcieć co ???? Jak ty taka słodka jesteś !!!:-p

Nie wiem co która pisała...no nie wiem !!!
Siemie lniane...bllleeeee ...kazali mi pić jak po porodzie miałam zatwardzenie...bleeee raz jeszcze !!!:baffled:

Woda...pijam 3-5 litrów dziennie...bo wiecie że ja problemy z nerami mam niemałe !!!

Ciąża w rodzinie/sąsiedztwie itp...wiadomo że staraczce serce ściska jak słyszy że ktoś będzie miał dziecko (nieplanowane) ale wiadomo że dobrze życzymy wszystkim...ale pytanie nie znika ...czemu ona ma dziecko,którego nie chciała a ja nie mam ???
Ja w sąsiedztwie mam dziewczynę która jest w szpitalu psychiatrycznym a jej trzymiesięczne dziecko najprawdopodobniej pójdzie do adopcji ... serce mi krwawi jak o tym pomyślę.:-:)-:)-(
W połowie moich starań moja psiapsiółka "wpadła" z trzecim dzieckiem...pomyślałam że bocian ślepy chyba był bo nie w ten komin wrzucił...ale życzę jej jak najlepiej...a cały mój instynkt macierzyński przelewam na jej dwójkę dzieci...moja Młoda już tego nie potrzebuje....dzisiaj oznajmiła mi że jest "nastolatką" i czas porozmawiać o sexie !!!!!:baffled::baffled::baffled:

Kolacja...ostatecznie stanęło na jajecznicy...na noc nie bardzo pasuje ale mam świeżuteńkie wiesie ( czyt. wiejskie) jaja....mmmmmmmmm pycha !!!

Benfica
...racja ...olać testy !!!

reklama
Do góry