reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Dorcia Nadia jest piersiowa ale ostatnio miala dziwny atak placzu i dalam jej mleko mm ono bylo w takiej zamknietej buteleczce i musialo sie popsuc i przez to moja coreczka sie strasznie meczyla ale juz czekam na wypis i jedziemy do domku :-)

reklama
Straciatella testowalam w poludnie w pracy potem po pracy i 2 nastpene dni zeby zobaczyc czy przyrost bety jest i byl krecha z dnia na dzien coraz ciemniejsza byla;-) wiec sie nie zastanawiaj;-)
Moja frend rodzi ma 5 cm rozwarcie ale emocje mam ;P

No więc moja beta jest 25. Niby mała ale pozytywna, powtarzam pojutrze i zobaczymy. Mam się oszczędzać więc straciatella jak Tobie sikacz wyjdzie pozytywny to nie pędź do lekarza tylko idź spokojnie;) pewnie tez powinnas się oszczędzać.

MamaPrawnika GRATULACJE!!

Wiikki oby już było tylko lepiej!

WITAJCIE...ja już po badaniach...oddałam swoją drogocenną krew na progesteron i prolaktynę -wynik we środę. Ciekawa jestem co mi tam wyjdzie ??? Ciekawa jestem czy zrobiłam je w odpowiednim dniu cyklu ??? Bo nie mam pojęcia kiedy owu miałam.

a robilas prywatnie te badanka? czy na nfz>? jesli prywatnie to ile placilas?

Susel- no to gratki !!!! nudnej ciąży i dbaj o siebie. Oczywiście liczymy wszystkie na wiruska ciążowego :)
Sagga- kciuki za kumpele, co szybciorem urodziła zdrową dzidzie &&&&&&&&&&&&
Wikki- to fajnie ,że z małą dobrze. Ty też z Wrocka?

Witajcie,
Nie było mnie na BB 4 dni. I niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległości, bo większość postów już nieaktualna.
Kiedy mnie tu nie ma czuję, że wykluczam się z tej wspaniałej społeczności, ale...z drugiej strony nie nakręcam się, nie porównuję czy mój cykl jest podobny do innych, czy moje objawy przypominają Wasze....

Dziwnie się czuję, nie wiem co napisać... Nie jestem w stanie napisać każdej z osobna więc piszę ogólnie

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym:-):-)
trzymam kciuki za czekające na test:tak:
życzę owocnych cykli wszystkim starającym się;-);-)

Mam wrażenie, że to znak, że nie mogę nadrobić zaległości - nie mam tu zaglądać, tylko robić swoje.

Jestem w 8 dc, wczoraj zaczęliśmy się kochać, do 14 dc mam zamiar robić to co dwa dni, a od 14 dc do 20dc codziennie. Od 5 dc robię testy owu (mam ich całe mnóstwo, więc nie będę sobie żałować, a co :-))
Poza tym jak pisałam wcześniej, w tym cyklu nie mam zamiaru denerwować się jak w poprzednim, bo to zupełnie bez sensu...

Czytam o Waszych szaleństwach i zazdroszczę Wam aktywności seksualnej pod względem większej szansy na poczęcie.
My normalnie nie kochamy się tak często - może to już wiek :)tak: jestem od większości Was odrobinę starsza, mój mąż też) i pociąg seksualny jakoś maleje z wiekiem, zwłaszcza jak jest się tak aktywnym fizycznie....
Ale jeszcze tylko dziś i jutro i zrobię sobie kilka dni wolnego, a w przyszłym tygodniu nad morze....

reklama
Do góry