reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Dziekuje dziewczyny za slowa wsparcia. Nadia miala mocne zatrucie pokarmowe malo do odwodnienia nie doszlo ale juz jest dobrze.
Straciatella mnie tez brzuch bolal myslalam ze to na okres a okazalo sie ze to na Nadusie takze trzymam kciuki
mamaPrawnik gratulacje oby wiecej takich dobrych wiesci :-)

reklama
Dzięki dziewczyny :tak:
Oby się udało... Bo choć to dopiero 2 cykl starań, to nie zniosłabym wielu miesięcy... Nie jestem tak wytrwała jak Babeczki tutaj i po prostu bym odpuściła.

sagaa
- a testowałaś rano? Nie wiem, może lepiej poczekać do jutra? Ale jestem tak zestresowana....
Gdyby wyszedł nawet cień cienia poleciałabym do ginka tak szybko, jak to możliwe. Po tych lekkich plamieniach i pobolewaniach dla świętego spokoju upewnić się, czy nie potrzebuje duphastonu..
A ból jak na @ przerywany jest takimi twardniejącymi skurczami macicy, nie boli to ale jest specyficznym uczuciem :crazy: i to by mnie martwiło...

Zwariuje zaraz :confused2:

Jeszcze całą noc sniło mi się, że byłam w przedszkolu na obchodach wigilijnych razem z MOJĄ CÓRKĄ!! :confused2: I grałyśmy na pianinie...
To chyba znak, że panicza nie ucze a powinnam :laugh2:

Straciatella- sikaj kochana i nie trzymaj nas w niepewności. W 11 dpo powinno coś już wyjść. Trzymam z całych sił &&&&&&
Brr85- widzę ,że jesteś z Wrocka. Jaka dzielnica?
Jest ktoś jeszcze z wrocka lub okolic???

Kurczaki i ja sie do Was dopisuje;) ciezko nadazyc na tym forum- dziewczyn jest duzo i bardzo szybko pisza- a nie bylo mnie 2 tyg i ciezko mi ogarnac;)

Ja jestem na liscie starajacych sie i na urlopie z Mezem bylo duzo przytulanek:) mianowicie 6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,20 d.c

Jedyna taka okazja bo kiedy Maz ma wolne to chce kiedy pracuje kochamy sie rzadziej wiec wykorzystalismy urlop na maxa:p

Termin @ 25.08 ale jesli by nie przyszla to raczej bede czekac do kilku dni po tym terminie by sie nie rozczarowac niepotrzebnie..

Zycze Dziewczynki owocnych staran i widze ,z juz kilku z Nas sie udalo - Gratuluje z calego serducha:))

Emalia82 mieszkam na Maślicach, niedaleko stadionu, a Ty?:-)

Ja mieszkam w tej chwili pod Trzebnicą ale wychowałam się na Nowym Dworze i 5 lat na Gaju mieszkaliśmy. Na Maślicach i Stabłowicach mam rodzinę :-D Tam spędzałam każde wakacje w dzieciństwie :-)

Kurczaki i ja sie do Was dopisuje;) ciezko nadazyc na tym forum- dziewczyn jest duzo i bardzo szybko pisza- a nie bylo mnie 2 tyg i ciezko mi ogarnac;)

Ja jestem na liscie starajacych sie i na urlopie z Mezem bylo duzo przytulanek:) mianowicie 6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,20 d.c

Jedyna taka okazja bo kiedy Maz ma wolne to chce kiedy pracuje kochamy sie rzadziej wiec wykorzystalismy urlop na maxa:p

Termin @ 25.08 ale jesli by nie przyszla to raczej bede czekac do kilku dni po tym terminie by sie nie rozczarowac niepotrzebnie..

Zycze Dziewczynki owocnych staran i widze ,z juz kilku z Nas sie udalo - Gratuluje z calego serducha:))

Witaj i trzymam kciuki aby tak liczne przytulaski zaowocowały fasolinką &&&

WITAJCIE...ja już po badaniach...oddałam swoją drogocenną krew na progesteron i prolaktynę -wynik we środę. Ciekawa jestem co mi tam wyjdzie ??? Ciekawa jestem czy zrobiłam je w odpowiednim dniu cyklu ??? Bo nie mam pojęcia kiedy owu miałam.

Wikki
zatrucie u czteromiesięcznego dziecka...czym ??? Jeny się namęczy dzidzia !!! ZDRÓWECZKA !!!

Straciatella
ja bym na Twoim miejscu siknęła z rana...trzymam &&&&&&&&&&&&&

Susel odezwij się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aggawa bawcie się dobrze !!!!!!!! Wspaniałego wypoczynku kochana !!!!!!!!!!!!

MamaPrawnik GRATULACJE !!! Ale fajnie że mamy coraz więcej ciężarnych...ślijcie nam fluidki !!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
To się posypały ciążowe fluidki..

Dziewczyny jak to jest? Czy przed terminem @ objawy iście okresowe mogą zwiastować ciąże? Powiem wam, że czuje się zupełnie inaczej niż w poprzednich cyklach :eek: mdli mnie od wczoraj niemiłosiernie...
Ale ból podbrzusza jak na @.. I te piersi, nie moge ich tknąć.
Co myślicie? Jutro bede testować... albo zatestuje jeszcze dziś po połodniu, co mi szkodzi :confused2: Bede trzymać siuśki przez 6 godzin aż do 16 i po pracy zrobie teściora :rofl2:

No to czekamy na kolejne dobre wieści :tak::tak::tak::tak: trzymam kciuki :-):-)

Do góry