reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Witajcie jak tam u was? Ja sie mecze bo leci mi jak z kranu masakra. Podpowiedzcie jakie bierzecie tabletki czy w plynie z wiesiolka podajcie jakies nazwy bo tez bym dzis zakupila. WIELKIE GRATKI DLA ZAFASOLKOWANYCH

Andzia15 - wiesiołek to po prostu wiesiołek. Niezależnie od formy (w kapsułkach i w płynie). :tak:

Osobiście brałam kapsułki, wygodne tylko dużo trzeba ich łykać. Rzeczywiście pomogły w produkcji płodnego śluzu.
Ale czy będą jakieś efekty? To się okaże.

Wiesiołek Naturkaps, kapsułki, 60 szt - Portal Dbam o Zdrowie 2 kapsułki 3 razy na dobe :)

Miałam jeszcze ten z oeparol ale był mniej skuteczny

Ostatnia edycja:
ale kocioł w pracy! Dopiero teraz zaglądam i doczytuję i co widzę......
MamaPrawnik i susel wielkie, ogromne gratulacje! bardzo się cieszę i chłonę fluidki ;-)
za wszystkie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Straciatella zrób ten test, proszę! tak Ci kibicuję i wierzę, że będą II. Ja chciałam zrobić jutro, i tak jestem dzień po Tobie. Więc jak Ty zrobisz dziś, to ja od razu jutro sikam. Okej czy nie bardzo? :-D

MamaTomeczka- doszło doszło :) Dzięki za zapro na FB :)
Brrr85- przykro mi. Wrzesień będzie nasz :)
Lemonca- no kobieto nie przesadzaj!!! jesteś tylko rok starsza ode mnie,dopiero zaczęliście, na pewno się uda lada moment :)
Co do ziół zaparza się je 30 min i pije przed snem. Są bardzo smaczne, piłam dwa cykle, ale mi nie przyniosły szczęścia :-(
wiikki- a dokładniej ;-)

Gratulacje dla wszystkich mamusiek:-) baaardzo sie z wami ciesze ze sie udalo i trzymam kciuki za kolejne testujace:-D ja nie wytrzymalam i dzisiaj zrobilam test... Oczywiscie negatywny. Pocieszam sie jeszcze ze moze za wczesnie. Dzisiaj 30 dzien cyklu a miesiaczki nieregularne ok 35:-( ahhh dopiero 2 cykl staran a ja juz wysiadam psychicznie:-(

Leemoca...to ja niewiele młodsza jestem ...mam 30, mój M 37 wiosen...myślisz że wiek może mieć znaczenie ????

Straciatella to czekamy na wynik sikacza
Poziomka a na Twój wynik jutro z rana ??????????????????

reklama
madziulka291 - do @ jeszcze troche czasu :tak: Wiem, że to trudne ale weź na wstrzymanie z 3-4 dni:-) wiesz, kiedy miałaś owu??
Trzymam kciuki:happy: &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dorcia - nie dziekuje :-) Będę testować po 16, więc pewnie po 17 dam znać co i jak. I tak czuje, że bedzie jedna krecha.. no ale, moja cierpliwość nie jest zbyt dobrze rozwinięta :confused2:

Poziomk@
- dopiero teraz doczytałam twojego posta.
Haa, okej. Umowa stoi! Jakby co kupiłam 5 testów, wiec moge testowac i dzis i jutro i w ogole :D

Ostatnia edycja:
Do góry