reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

reklama
Witajcie jak tam u was? Ja sie mecze bo leci mi jak z kranu masakra. Podpowiedzcie jakie bierzecie tabletki czy w plynie z wiesiolka podajcie jakies nazwy bo tez bym dzis zakupila. WIELKIE GRATKI DLA ZAFASOLKOWANYCH

Andzia15 - wiesiołek to po prostu wiesiołek. Niezależnie od formy (w kapsułkach i w płynie). :tak:

Osobiście brałam kapsułki, wygodne tylko dużo trzeba ich łykać. Rzeczywiście pomogły w produkcji płodnego śluzu.
Ale czy będą jakieś efekty? To się okaże.

Wiesiołek Naturkaps, kapsułki, 60 szt - Portal Dbam o Zdrowie 2 kapsułki 3 razy na dobe :)

Miałam jeszcze ten z oeparol ale był mniej skuteczny

Ostatnia edycja:
ale kocioł w pracy! Dopiero teraz zaglądam i doczytuję i co widzę......
MamaPrawnik i susel wielkie, ogromne gratulacje! bardzo się cieszę i chłonę fluidki ;-)
za wszystkie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Straciatella zrób ten test, proszę! tak Ci kibicuję i wierzę, że będą II. Ja chciałam zrobić jutro, i tak jestem dzień po Tobie. Więc jak Ty zrobisz dziś, to ja od razu jutro sikam. Okej czy nie bardzo? :-D

MamaTomeczka- doszło doszło :) Dzięki za zapro na FB :)
Brrr85- przykro mi. Wrzesień będzie nasz :)
Lemonca- no kobieto nie przesadzaj!!! jesteś tylko rok starsza ode mnie,dopiero zaczęliście, na pewno się uda lada moment :)
Co do ziół zaparza się je 30 min i pije przed snem. Są bardzo smaczne, piłam dwa cykle, ale mi nie przyniosły szczęścia :-(
wiikki- a dokładniej ;-)

Gratulacje dla wszystkich mamusiek:-) baaardzo sie z wami ciesze ze sie udalo i trzymam kciuki za kolejne testujace:-D ja nie wytrzymalam i dzisiaj zrobilam test... Oczywiscie negatywny. Pocieszam sie jeszcze ze moze za wczesnie. Dzisiaj 30 dzien cyklu a miesiaczki nieregularne ok 35:-( ahhh dopiero 2 cykl staran a ja juz wysiadam psychicznie:-(

Leemoca...to ja niewiele młodsza jestem ...mam 30, mój M 37 wiosen...myślisz że wiek może mieć znaczenie ????

Straciatella to czekamy na wynik sikacza
Poziomka a na Twój wynik jutro z rana ??????????????????

reklama
madziulka291 - do @ jeszcze troche czasu :tak: Wiem, że to trudne ale weź na wstrzymanie z 3-4 dni:-) wiesz, kiedy miałaś owu??
Trzymam kciuki:happy: &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dorcia - nie dziekuje :-) Będę testować po 16, więc pewnie po 17 dam znać co i jak. I tak czuje, że bedzie jedna krecha.. no ale, moja cierpliwość nie jest zbyt dobrze rozwinięta :confused2:

Poziomk@
- dopiero teraz doczytałam twojego posta.
Haa, okej. Umowa stoi! Jakby co kupiłam 5 testów, wiec moge testowac i dzis i jutro i w ogole :D

Ostatnia edycja:
Do góry