reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Wiki coz Twoja corcia?? zdroweczka dla niej..
Tekla wspolczuje Ci teraz zauwazylam licze ze wszystko bedzie dobrze u was!3 mam kciuki i wierze ze znowu u Ciebie wyjdzie słoneczko tule..
Suseł jak tam wyniki moze juz bylas w ciazy wczesniej a nawet nie wiedzialas...zaciskam kciuki

co do chinskiego moj Wiktor mial byc laseczka nie wyszlo ;p teraz wychodzi syne to pewno bedzie corka haha;p
Grey jest swietny mam wszystkie czescie i opanowalam w miesiac uwielbiam teraz czekam na film ..
Karola tez testowalismy scenyz Greya hahah:zawstydzona/y:
Benefica wiecej luzu;-)
MAMAPRAWNIK GRATULUJE!!;-)

reklama
A zatem przesyłam ciążowe fluidy i czekam na Wasze pozytywne wyniki testowania. To było szczęście nowicjuszki, bo decyzję podjęliśmy spontanicznie. Co do samopoczucia, to jeszcze się nic nie zmieniło, a w ciąży jestem raptem od przysłowiowych "20 minut"

mama prawnik- gratuluje:-) susel- jak tam wyniki? niecierpliwimy sie:-) Tobie tez gratuluje :-) na pewno wszystko bedzie dobrze:-) a ja od rana w pracy..niewyspana jestem,bo wczoraj zrobilismy sobie wypad do Miedzyzdrojow i pozno poszlam spac..ale warto bylo..romantico:-) nawet lampion puscilismy sobie na plazy:-) ponoc jak sie uniesie to marzenie sie spelni..i poleeecial..:-)

Co do samopoczucia, to jeszcze się nic nie zmieniło, a w ciąży jestem raptem od przysłowiowych "20 minut"
Może tak właśnie zostanie i będziesz całą ciąże czuła się bardzo dobrze, czego oczywiście życzę! :tak:
Ja w pierwszej ciąży ze wszystkich objawów jedynie na okrągło bym spała, a to akurat całkiem przyjemne było, hehe...

KPe007, zazdroszczę wypadu romantico ;-) Daleko macie nad morze? Bo ja bardzo daleko, a czasem mi się marzy tak na dzień-dwa.

To się posypały ciążowe fluidki..

Dziewczyny jak to jest? Czy przed terminem @ objawy iście okresowe mogą zwiastować ciąże? Powiem wam, że czuje się zupełnie inaczej niż w poprzednich cyklach :eek: mdli mnie od wczoraj niemiłosiernie...
Ale ból podbrzusza jak na @.. I te piersi, nie moge ich tknąć.
Co myślicie? Jutro bede testować... albo zatestuje jeszcze dziś po połodniu, co mi szkodzi :confused2: Bede trzymać siuśki przez 6 godzin aż do 16 i po pracy zrobie teściora :rofl2:

Witajcie dziewuszki. U nasza oknem pada i jest bleeee...
Susel- trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Aggawa- udanych wakacji kochana,baw się dobrze:)
Mar-chew- póki nie ma @ jest nadzieja :) Trzymam &&&&&&&&&&&
Benfica- nie bądz taka pewna że przyjdzie @ , oby nie !!!!!!!!
Straciatella- a dopiszesz mnie do tej listy ? :-D

wiikki- kochana a co z malutką? Ściskam mocno :*
tekla- nawet nie potrafie sobie wyobrazić jak musi ci być ciężko . WIem ,że chłopcy czuwają nad wami. Musisz pokazać im ,że dasz rade i jesteś silna. Tule mocno :*
MamaPrawnik- no to pozostaje pogratulować i życzyć nudniastej ciąży :biggrin2:

Straciatella- objawy na @ mogą równie dobrze zwiastować ciąże. Moja psiepsióła (obecnie 11tc) ciągle marudziła żę się nie udało, bo brzuch ją boli i przelewa jej się i cycole jej nie boląi nie jest w ciąży. A jednak się udało. Każda z nas jest inna i trudno wszystkie objawy wsadzić w jedną skrzyneczkę i uznać że to ciążą albo nie. Mam nadzieję ,że Ci się udało i czekam na rezultat testu.

emalia - jee, nie dopisałam Cię?! Cóż za niedopatrzenie :tak: 10.09??
Hmm cóż, poczekamy zobaczymy. Nie wiem czy na teścior nie za wcześnie.. potem się niepotrzebnie zawiode :crazy: A tak, przychodzi @ - od razu wiesz że nici z tego i staranka od nowa.. Ta nadzieja do terminu @ jest okrutna..

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się w sierpniu: 59!!
Zaciążonych potwierdzonych: 7

Potwierdzone:

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II

krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

___

Czekamy na potwierdzenie:

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????

wanda_23 - termin @ 10.08

basik - termin @ 13.08

Asica86 - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08

brrr85 - termin @ 18.08

Staraczki:

benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08
Straciatella - termin @ 22.08
perelka - termin @ 22.08
Poziomk@ - termin @ 23.08
Arcala- termin @ 23.08
maja35 - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
mychunia - termin @ 25.08
Dorcia - termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Joaro - termin @ 28.08
dorciaM -termin @ 29.08.2013
Contia85 - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
Dorcia- termin @ 29.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

Paulinka88- termin @ 01.09
applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
wiikki - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
malena100 - termin @09.09
emalia82 - termin @ 10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09

reklama
Straciatella kochana mialam juz objawy na @ ale nie dawalo mi spokoju bo zaczelam miec zawroty a piers bolaly nie jak zawsze tylko niemilosiernie ze dotknac sie nie moglam i zrobilam test 4 dni przed @ i wyszly juz 2 krechy wiadomo jedna slabsza wiec tetsuj !;-)

Do góry