reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Wiki coz Twoja corcia?? zdroweczka dla niej..
Tekla wspolczuje Ci teraz zauwazylam licze ze wszystko bedzie dobrze u was!3 mam kciuki i wierze ze znowu u Ciebie wyjdzie słoneczko tule..
Suseł jak tam wyniki moze juz bylas w ciazy wczesniej a nawet nie wiedzialas...zaciskam kciuki

co do chinskiego moj Wiktor mial byc laseczka nie wyszlo ;p teraz wychodzi syne to pewno bedzie corka haha;p
Grey jest swietny mam wszystkie czescie i opanowalam w miesiac uwielbiam teraz czekam na film ..
Karola tez testowalismy scenyz Greya hahah:zawstydzona/y:
Benefica wiecej luzu;-)
MAMAPRAWNIK GRATULUJE!!;-)

reklama
A zatem przesyłam ciążowe fluidy i czekam na Wasze pozytywne wyniki testowania. To było szczęście nowicjuszki, bo decyzję podjęliśmy spontanicznie. Co do samopoczucia, to jeszcze się nic nie zmieniło, a w ciąży jestem raptem od przysłowiowych "20 minut"

mama prawnik- gratuluje:-) susel- jak tam wyniki? niecierpliwimy sie:-) Tobie tez gratuluje :-) na pewno wszystko bedzie dobrze:-) a ja od rana w pracy..niewyspana jestem,bo wczoraj zrobilismy sobie wypad do Miedzyzdrojow i pozno poszlam spac..ale warto bylo..romantico:-) nawet lampion puscilismy sobie na plazy:-) ponoc jak sie uniesie to marzenie sie spelni..i poleeecial..:-)

Co do samopoczucia, to jeszcze się nic nie zmieniło, a w ciąży jestem raptem od przysłowiowych "20 minut"
Może tak właśnie zostanie i będziesz całą ciąże czuła się bardzo dobrze, czego oczywiście życzę! :tak:
Ja w pierwszej ciąży ze wszystkich objawów jedynie na okrągło bym spała, a to akurat całkiem przyjemne było, hehe...

KPe007, zazdroszczę wypadu romantico ;-) Daleko macie nad morze? Bo ja bardzo daleko, a czasem mi się marzy tak na dzień-dwa.

To się posypały ciążowe fluidki..

Dziewczyny jak to jest? Czy przed terminem @ objawy iście okresowe mogą zwiastować ciąże? Powiem wam, że czuje się zupełnie inaczej niż w poprzednich cyklach :eek: mdli mnie od wczoraj niemiłosiernie...
Ale ból podbrzusza jak na @.. I te piersi, nie moge ich tknąć.
Co myślicie? Jutro bede testować... albo zatestuje jeszcze dziś po połodniu, co mi szkodzi :confused2: Bede trzymać siuśki przez 6 godzin aż do 16 i po pracy zrobie teściora :rofl2:

Witajcie dziewuszki. U nasza oknem pada i jest bleeee...
Susel- trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Aggawa- udanych wakacji kochana,baw się dobrze:)
Mar-chew- póki nie ma @ jest nadzieja :) Trzymam &&&&&&&&&&&
Benfica- nie bądz taka pewna że przyjdzie @ , oby nie !!!!!!!!
Straciatella- a dopiszesz mnie do tej listy ? :-D

wiikki- kochana a co z malutką? Ściskam mocno :*
tekla- nawet nie potrafie sobie wyobrazić jak musi ci być ciężko . WIem ,że chłopcy czuwają nad wami. Musisz pokazać im ,że dasz rade i jesteś silna. Tule mocno :*
MamaPrawnik- no to pozostaje pogratulować i życzyć nudniastej ciąży :biggrin2:

Straciatella- objawy na @ mogą równie dobrze zwiastować ciąże. Moja psiepsióła (obecnie 11tc) ciągle marudziła żę się nie udało, bo brzuch ją boli i przelewa jej się i cycole jej nie boląi nie jest w ciąży. A jednak się udało. Każda z nas jest inna i trudno wszystkie objawy wsadzić w jedną skrzyneczkę i uznać że to ciążą albo nie. Mam nadzieję ,że Ci się udało i czekam na rezultat testu.

emalia - jee, nie dopisałam Cię?! Cóż za niedopatrzenie :tak: 10.09??
Hmm cóż, poczekamy zobaczymy. Nie wiem czy na teścior nie za wcześnie.. potem się niepotrzebnie zawiode :crazy: A tak, przychodzi @ - od razu wiesz że nici z tego i staranka od nowa.. Ta nadzieja do terminu @ jest okrutna..

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się w sierpniu: 59!!
Zaciążonych potwierdzonych: 7

Potwierdzone:

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
kaśkasiunia - termin @
12.08 II

krowkabordo - termin @ 15.08 II

malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II

___

Czekamy na potwierdzenie:

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????

wanda_23 - termin @ 10.08

basik - termin @ 13.08

Asica86 - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08

brrr85 - termin @ 18.08

Staraczki:

benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08
Straciatella - termin @ 22.08
perelka - termin @ 22.08
Poziomk@ - termin @ 23.08
Arcala- termin @ 23.08
maja35 - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
mychunia - termin @ 25.08
Dorcia - termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Joaro - termin @ 28.08
dorciaM -termin @ 29.08.2013
Contia85 - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
Dorcia- termin @ 29.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

Paulinka88- termin @ 01.09
applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
dzikuska - termin @ 02.09
Cyntia85 - termin @ 03.09
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

labell - termin @ 06.09
wiikki - termin @ 06.09
KPe007 - termin @ 07.09
malena100 - termin @09.09
emalia82 - termin @ 10.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09

reklama
Straciatella kochana mialam juz objawy na @ ale nie dawalo mi spokoju bo zaczelam miec zawroty a piers bolaly nie jak zawsze tylko niemilosiernie ze dotknac sie nie moglam i zrobilam test 4 dni przed @ i wyszly juz 2 krechy wiadomo jedna slabsza wiec tetsuj !;-)

Do góry