reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Tekla
kochana, bol to szybko nie minie, o ile w obole minie... Mojego Antosia nie ma juz tyle czasu.... Teraz niedlugo mialby juz 4 latka skonczone... O tym sie nie da zapomniec, o tych serduszkach malych tak bardzo waznych dla nas. Musisz wiedziec , ze Twoje chlopaki czuwaja nad Toba i fasolka, tak jak moj Antos cala ciaze czuwal nad Jaskiem:tak: i widzisz? Wszystko sie dobrze skonczylo a ja tak szybko zaszlam w ta ciaze przeciez. Teraz masz dwoch Aniolow Strozy i oni Cie nie zostawia!! Ja przezywalam horror w od 20-26 tc bo skurcze mialam mimo szwu i jechalam na fenoterolu, ale wiem ze dzieki mojemu zaparciu, Antosiowi ktory nad nami czuwal i trzymaniu reki na pulsie dalismy rade razem i Wy tez dacie!:tak: Nie znam przyczyny czemu sie u Ciebie tak stalo z chlopcami, ja mialam niewydolnosc szyjki, czyli pod ciezarem dziecka sie otwierala, wiec szybkie dzialanie w nowej ciazy, juz mi nikt nie wmawial ze ciaza to nie choroba i bardzo uwazalam na siebie. Tez uwazaj, badz spokojna, relaksuj si3 i mysl o tym ze juz niedlugo bedziesz trzymala swoje malenstwo na raczkach i bedziesz dziekowala chlopakom swoim ze tak bacznie go pilnowali:tak: jestem z Toba bo wiem co przezywasz! Wszystkie jestesmy!
(*)(*) dla chlopcow

Strasznie sie zle czuje, mala przebudowe i porzadki z mezem robilismy i tak mńie brzuch zaczal bolec :( nie wiem co sie dzieje bo myslino ciazy juz poszly precz bo mam zwyczajnie za niska temperature. Boli mnie tak brzuch ze az na plecy i nogi mi promieńiuje, jesc mi sie nawet nie chce a palic to juz w ogole... Zastanawiam sie czy moze cos sie nie dzieje z czyms co mi sie tam zrobilo? Jak bylam w 10 dc u gina mialam tam jakies dwa pecherzyki tzn on to jakos nazwal ale ja nie pamietam jak, powiedzial ze to nic takiego , czesto sie bojawia ale i znika samo i nie nalezy sie tym martwic, wygladalo jak pecherzyk fasolkowy tylko bylo takie ladne okragle. Zastanawiam sie czy nie pojsc do niego i zapytac co mi moze byc. Zaczyna mnie to martwic ze mam takie bole :(

kontra sny prorocze byłyby super :-):-)
tekla przykro mi :-(
susel dzięki Ci wielkie za słowa "otrząśnięcia" :-p:-p

co do moich "objawów" to raz są a raz nie :confused: będzie co ma być :sorry2: pożyjemy zobaczymy ;-);-);-);-)

witajcie kochane

w koncu mogłam na chwilę usiaśc skorzystac z chwili kiedy Nadia śpi,

Tekla, dziś ciężki dzień dla Ciebie :( przykro mi, że tyle musiałaś przejść i mimo iż nie byłam w Twojej sytuacji nie wyobrazam sobie, że mogłoby teraz mojej córci zabraknąć, starsznie musiało Ciebie boleć :( Teraz będzie już dobrze, za 8 miesięcy bedziesz szczęśliwą mamusią, tego z calego serca Ci życzę
Maluś &&&& za egzamin, jak pech to pech ale za to będziesz bardziej cieszyła się jak zdasz, bo za pierwszym czy drugim razem to wtedy nie ma takiej radości ze zdanego egzaminu :-p

Mississ ja na Twoim miejscu poszłabym się przebadać, za dlugo się źle czujesz, oby to nic takiego ale lepiej dmuchać na zimno
Piaska &&&& za nowy cykl niech szybko przyjdzie te małpsko, szybko pójdzie i juz nie wraca
Conti &&& za II grube krechy
Benfica ale miło patrzec na Twoj suwaczek, skonczyłaś 8 tydzien ale fajnie

Ja dziś dzięki uprzejmości Benficy, ktora wyslała mi testy owu zrobiłam test i chyba jestem bliska owulacji, wczoraj było serduszkowanie dziś przerwa i jutro znowu :) mam nadzieje, że cos z tego będzie :)

kontra, i u mnie jest to samo. Ja poległam na tak banalnych pytaniach, że powinnam w łeb sobie dać, aby rozumu dostać :p

Conti, w takim razie trzymam &&&&&&&& mocno i ściskam pośladeczki :* Puszczę dopiero jak za testujesz i będą II kreseczki :*

Kinia, w takim razie Kochana czekam na wieści :*

wiikki, teraz sobie postanowiłam, że 4.11 muszę zdać, bo chce 13.11 na praktycznym już być :p Jak zdam, to pewnie ze szczęście męża wycałuje :D

Watpliwosci
to bylo do mnie?:-) Ja wiem jak to sie wszystko odbywa ale to wygladao jakby bylo na macicy nie na jajniku... Gin mowil ze nie mam zadnych pecherzykow dominujacych. Mialam usg przed soba tzn monitor i juz tyle razy widzialam sie w usg. Wygladalo to jak pecherzyc ciazowy bardziej wlasnie, ale nie bylo bo on od razu powiedzial ze to cos tam jest i zniknie. Kurde no nie pamietam nazwy , ale w ogole w szoku bylam ze cos mam bo ja nigdy czegos takiego nie mialam i nie widzialam. Pojde po 10 tym do mojego innego gina do ktorego wczesniej chodzilam. Od razu clo od niego wezme i niech sprawdzi co sie ze mna dzieje.

Wikki
poszlabym, ale sie boje tego gina... On jakis dziwny jest, a dopiero po 10 tym bede mogla sie udac do normalńiejszeg jezeli praca mi na to pozwoli hmm. Zobacze jak sie bede jutro czula, chyba ze sytuacja mnie zmusi, wczoraj mialam ponad 37temp po poludniu taz mam 36,4 wiec odnizona. Ja juz glupia jestem:eek:

tak tak do Ciebie ;p bo ja tez bylam na usg pol roku temu i wlasnie ginekolog mowil ze ten pecherzyk juz raczej nie peknie ale wchlonie sie :p przepraszam jak to byl glupi pomysl ;p tak mi sie nasunal bezmyslnie : )

reklama
Do góry