reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Cyntia trzymaj się:)

jutro kolejna wizyta u ginekologa, potem kolejna w czwartek, a dziwne jest w tym to, że potem będę miała przerwę do poniedziałku, więc ten monitoring będzie niepełny...ale lekarz powiedział, że będzie dobrze. nie płace to pójdę, a może coś to da.

reklama
Miss, wiem że nie powinnam się zadręczać, ale szczerz napiszę, że takie skrzepy miałam po porodzie jak się czyściłam. Mam nadzieje, że jednak mylę się, ale z drugiej strony strach jest.

Centka, czekam na PW. Nie wiem, czy byłam, ale jakieś myśli mnie nachodzą.

julia, dzięki :*

Ponoć słyszałam, że jak ktoś był w ciąży i poronił, to przez jakiś czas test ciążowy pokazuje II kreseczki. Czy to prawda?

Centka to zakupy udane widzę kochana :) kurteczka super.

Malusiolka zakupy były tylko dla małża - buty musiał sobie do pracy kupić, wizyta u fryzjera za to baaardzo zadowalająca :) Młoda nieźle, dzisiaj rano jeszcze płakała z nóżkami, ale roZchodziła, więc do przedszkola poszła i teraz jest super, biega skacze i nic nie narzeka.

Missi ja już nie pamiętam kiedy zaszalałam z fryzjerem, chyba z rok temu jak nic, dzisiaj tak już małż miał dosyć mojego jęczenia, że nie moge włosów ułożyć i nawet poszedł ze mną i mi fundnął fryzjera :p Ale od razu samopoczucie lepsze :)

Phoebe ja jakoś średnio wirzę w takie rzeczy ;/

Ania
to gratuluję II kreseczek :) wiem, że paracetamol możesz brać i oscillococcinum napewno, bo ja też dostałam to w ciąży na przeziębienie.

Malusiolka dziękuję kochana :* na Ciebie też kolej zaraz przyjdzie. Po poronieniu to chyba nie skrzepy, tylko widać zarodek w krwi, ale najlepiej idź do lekarza, albo na pogotowie. Oby to tylko zwykła m@łpa była.

Cyntia kochanie dobrze, że się czujesz lepiej psychicznie i fizycznie, tulę mocno, mam nadzieję, że szybko powrócisz do nas i że szybko zakończy się to wszystko zdrowym, silnym dzidziusiem :*

Ja po rozmowie, powiem, Wam, że chyba nieźle poszło, teraz do dwóch tygodni muszę czekać na telefon od nich, oby się udało. Małż już w pracy, młoda łobuzuje, jutro wybieram się na zakupy po buty jakieś chyba :p

Cyntia, dzielna z Ciebie babka! Teraz już będzie tylko lepiej, nie uciekaj stąd :tak:

Malusiolka powiem Ci, że w zeszłym cyklu (nie tym ostatnim tylko przedostatnim) tak strasznie leciały ze mnie skrzepy ze az w szoku byłam , okropnie, no ale w ciąży też na 100% nie byłam bo nie było jak zajść :confused2:

centko nooo mniej jak 150 być nie może :tak: My pierogi wciągamy nosem od rana po samą kolacje :-D

Kinia no to &&&&& zaciśnięte :happy:

Miss, nie mam w domu testu. Może M kupi jak będzie wracać z pracy do domu, ale i tak późno będzie.

Kinia, ciesze się, że się wszystko dzisiaj udało i córeczka do przedszkola poszła, a nóżki już nie bolą. Napisz mi tylko, czy nadal siusiu robi? Kochana, do lekarza nie pójdę, bo mieszkam poza miastem, a M zanim wróci do domu, to będzie bardzo późno.

Agamemnon, mam nadzieje, że jednak u mnie jest ta @. Na razie więcej skrzepów nie ma. Poczekam do jutra, jeżeli będą nadal skrzepy to wtedy będę myśleć, co dalej robić.

Malus
wieczorem tez by wyszedl bo skoro to rzeczywiscie poronienie to im dluzej czekasz tym pewnie mniej tego hormonu. Takie moje zdanie. Rob jak Ci serducho podpowiada:tak:

Kinia
fajnie ze jestes zadowolona :-) A do jakiej firmy aplikowalas?

reklama
witam dziewczynki po ciezkim dniu
wszystkie objawy ustąpiły, po porannej wymianie zdań z mężem test zrobiłam oczywiście I krecha
nie wiem czy będziemy dalej próbować bo zaczął coś wymyślać, szkoda gadać
ogólnie w pracy się trzymałam ale teraz zaczęłam się rozklejać

buziole dla wszystkich, czekam na fasolkowe wieści

Do góry