reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Maluś no ja dokładnie tak samo robię, biorę ją na ręce, sadzam na nocnik i mówię, żeby siusiu zrobiła :) a póxniej do łóżeczka spowrotem.

Julia to trzymamy obie za siebie mocne &&&&&, bo ja mam na 5 termin @ :) Póki co objawów jej jeszcze nie mam , więc mogę mieć nadzieję :D choć u mnie to tak właściwie ze 3-4 dni przed objawy takie typu ból itp...

reklama
no to niezle;/ powiem ci ze pomimo tego ze jej nienawidze jest mi zal w tym momencie, dwoch synow odsunelo sie trzeci i ostatni mieszka dalej i rzadko sie spotykaja...ale niestety kazdy jest dorosly. ps ogladalas Rewolucje kuchenne w czwartek? babka identyczna jak moja tesciowka, ona najmadrzejsza ktos jej prawde powiedzial i bomba wybuchla!!

Kinia1
no to niejestem sama:) ja tam nawet niemysle o objawach;p aczkolwiek mam obolale piersi ale to standard na @ moze tez wczesniej przyjsc bo ja mam nieregularny ;p

mam pytanie jesli @ (czulam bol podbrzusza) byla 13-14dc to po jakim czasie moge sie spodziewac @?

Ostatnia edycja:
dziewczyny Julia Malusiolka współczuję Wam takiej atmosfery z teściowymi - serio. ja jeszcze "jej" nie posiadamale za nią nie przepadam :tak: teściowa to w końcu nie rodzina :-p ja to mam troszkę zadziorny charakter, choć bardziej w tej wersji obronnej i przenigdy nie dałabym sobie wejść tej kobiecie na głowę :tak: mój K doskonale o ty wie i gdy ona nie raz zaczyna jakąś głupią gadkę (niekoniecznie dotyczącą mnie) to woli ją uciszyć przede mną :tak: nie mówię tu o roli "wychowania", ale na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
leżę już dziewczynki w łóżeczku bo od kilku dni padnięta jestem :-( ta pogoda tak chyba na mnie wpływa :-( żeby nie było, że wkręcam sobie "jakieś pierwsze" objawy ciąży :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ale same wiecie jak się kończy planowanie - nijak :no::no::no::no: ale, pomarzyć można ;-);-);-)

mamaTomeczka <przytul> Kochana przykro mi :* Tule mocno, aby szybko przeszło. Aż ciarki mam jak czytam co się dzieje z Twoim mężem. Zdrówka dla niego :* Dla synka również zdrówka życzę :* Współczuje Tobie. Synek chory, mąż ma problemy z nogą <przytul> A co do mojego egzaminu, to tak jutro go mam. Aż strach pomyśleć co będzie.

Nie dziękuję, bo się nie dziękuję :* Trzymajcie &&&&&& i módlcie się za mnie Kochane :)

Centka, dziękuję za modlitwę :*:*

julia, tak oglądałam <przytul> moja ma tak samo. Kurde, skąd się biorą tacy ludzie? Dzisiaj oglądałam Rozmowy w Toku i akurat dzisiaj było o teściowych :p

centka Twoja mama sprawdza przychodnie w Bydgoszczy czy w Warszawie? bo moja tez sprawdza w Bydgoszczy to mozemy sie potem wymienic informacjami :-) a mi tez sie wydaje ze jestes podobna do tej Andzieliki!

missiiss jak dla mnie tez owu mogla byc u Ciebie te dwa dni wczesniej i super ze byla, ale nie nakrecaj sie kochana! potem jak sie nie uda rozczarowanie jest ogromne, a teraz nawet jezeli skonczy sie cykl II to i tak objawow bys jeszcze nie miala. fajnie ze maz tak podszedl do sprawy!

Grzanka fajnie ze tak szybko masz kolejna wizyte, mozesz sie utwierdzic ze wszystko ok. mniej stresow.
kontra cala przyjemnosc po mojej stronie ;-) u mnie tak jak u Ciebie owu powinna byc a nie widac jej jeszcze na wykresie. a Twoj wykres juz widac, dzieki! &&&& zeby mimo wszystko monitor nie byl juz potrzebny;-)

Ania1989 GRATULACJE!

Cyntia ciesze sie ze zabieg poszedl sprawnie i pomyslnie! to kiedy nastepna wizyta? naprawde dzielna! i super ze zostajesz z nami!

malusiolka przy poronieniu beta systematycznie spada (przy prawidlowym samoistnym oczyszczaniu) wiec gdybys byla w trakcie to test moze wyjsc albo nie, jezeli juz jest ponizej 20. ale tak jak dziewczyny radza, mysle ze lepiej nie sprawdzac na tym etapie. &&&& za egzamin!
malena no to ja mam podobne nastawienie, tylko u mnie to raczej tesc ma glupie gadki:-p

mamaTomeczka ale akcja z mezem. a jak slysze o takich sytuacjach w sluzbie zdrowie to az sie gotuje w srodku. no jak tak moze byc!:crazy:

Piaska dawaj znac jak beta! &&&&&&

Julia ja miałam podobnie jak Ty, więc teoretycznie po ok 14 dniach od owu powinna być @, ale może być i po 10, bądź później. Generalnie ja miałam wyznaczone przez ovufriend na 13 dc, a dziewczyny stawiają, że była owu 16 dc. Ja @ przewiduję po 28 dniahc czyli tak jak zazwyczaj, a jak przyjdzie to zobaczymy. Może wcale nie przyjdzie :) Czyli wracając moja @ powinna być ok 14-15 dpo.

Dobranoc kochane :)

Dotarlam do domu i juz mi sie nie chcialo siadac do kompa, teraz nadrobilam i odpisuje :)
Missiiss kochana trzymam kciuki zeby jednak Twoja @ nie przyszla :-). Tak jak mowi Twoj maz, na pewno sobie dacie rade :* i wszystko bedzie dobrze.
Grzanka na pewno bedzie wszystko dobrze, bobasek rosnie i niedlugo ( zobaczys jak to zleci) dostaniesz kopcura w brzuch ;-)
Malusiolka, masz racje to Twoje zycie i Twoja rodzina (maz i dziewczynki), nikogo nie powinno obchodzic ile dzieci chcecie miec, tym bardziej ze bardzo dobrze sobie dajesz rade z dwojka. Jakbym tak patrzyla na to co rodzina powie to moze i 1 dziecka bym teraz nie miala, a na pewno nie byloby starszego syna. Tesciowa mi na poczatku malzenstwa powiedziala zebysmy sie w pieluchy na razie nie pchali. Ale chcielismy i nikomu nic do tego!
Centka az takie kolejki u Ciebie w lidlu? Ja weszlam 4, z czego bylo 2 pracownikow :-D, a nie mowilam zebys przymerzala 6,5?! Paznokcie pozdzieralas czy nie bylo potrzeby?:rofl2:Tak jak mowilam, pol lidla wykupilas! Super lupy, ja mam 2 pary butow, kurtke zimowa kupilam kilka dni temu w benchu, przecena z 80-90 funtow na 20, to sie nie zastanawialam :) Malenka uczysz sie robic restore :D
Ania GRATULUJE!
Piaska &&& za pozytywny wynik bety!
Cyntia szkoda mi Ciebie, ale bedzie dobrze, musi byc i juz!
Malusiolka bylas u lekarza jak dobrze pamietam ( chociaz pamiec mam krotka) to by chyba cos widzial? &&& za jutro, nie bedziesz nas chyba za dlugo w niepewnosci trzymala?
Iwo :* trzymaj sie i nie puszczaj!
MamaTomeczka wspolczuje zlamanej nogi meza, dobrze ze czegos innego sobie nie zlamal, to chociaz mozesz kontynuowac przytulanki o kazdej porze dnia! Moj jakby tak siedzial w domu ze zlamana noga to bym tylko slyszala...pic mi sie chce, podasz mi? Glodny jestem, jest cos do jedzenia/co moge zjesc itd. Tobie tez wspolczuje, chyba ze on nie z marudnych :confused2:.
Wszystko nadrobilam ufff

reklama
Do góry