reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Kontra
tez bym tak chciala sie poklocic ze maja mnie przyjac jak mam skierowanie, niestety tak nie jest:no: na endokrynologa mam czekac i tez dopiero na styczen bo miejsc nie ma i w listopadzie mam zadzwonic i zapisac sie na liste i sie okaze wtedy jak uda mi sie przyjac do tego szpitala. W innym mi powiedzieli ze dopiero na 2017 rok wiec to chore jest... Polskie realia no ale co my mozemynzrobic. Tez musze czekac niestety...:confused2:

Ludzik
oby siostra Cie zarazila i bys puchla 9 miesiecy :-D

A ja sie zmieniam bo juz pare dni temu ktos mnie z poczekalni wywalil ;-) Zobacze jak tempka jutro jesli bedzie nisko biore lutke jesli pojdzie do gory znaczy ze jakas owu byla tak czy sie za dwa tygodnie albo @ sama przyjdzie albo ja wywolam lutka wiec wpisuje sobie termin @ na okolo 7 listopada

Starających się: 42
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczkaII, bluecaat II, ewka II, Mar-chew II, tekla23 II,zeberka89 II, wanda_23 II, grzanka II, benfica II,
dzikuska II
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 26cs
aureolcia - @ 21-24.10
nadzieja - @ 17-23.10
Madzia&Lena
Amaliee
Październik 2013
kobietka22 - @ 27.10 1cs
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
Conti - @ 31.10
23cs
augustynka 2cs
ookatkaoo1993

Listopad

emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
missiiss1301 - @ 7.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
mychunia - @ 11-15.11 5 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
kalisia - @ 16.11

Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
natkusia - @ 20.11 2cs
basik - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
malusiolka
3cs
agniecha83 - @ 24.11
4csPoczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, poziomk@, malponea, ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, lamorela, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, wiikki, Joaro, Gofka, tamaguczi

reklama
mamaTomeczka tresura musi przebiegać z nagrodami, aby była skuteczna:) więc dzisiaj rano była mała nagroda....:) hm zresztą od dawna hmm nie czułam się jak w liceum zastanawiając się czy zaraz ktoś nie wparuje do pokoju:)

malusiolka Agawaa poprzednio zmienila siebie i wkleila cala aktualna liste. moze Tobie sie polowa nie wyswietlila?

kontra prosilam jeszcze o wykres z poprzedniego cyklu dla porownania bo myslalam sobie ze moze sa tak wysokie bo nigdy nie spadly od poprzedniego cyklu i sie okaze ze w drugim miesiacu ciazy jestes :-) a jezeli ta optymistyczna wersja nie jest prawdziwa to widze ze dzisiaj tempka wysoko. co prawda to pewnie dlatego ze mierzylas pozno ale jakby odliczyc 0,3 przez te 3h opoznienia to tez by byla wyzsza, wiec moze owu wlasnie za Toba. a co do alkoholu to zgadzam sie z Toba, a karmi to jednak tez alkohol.

watpliwosci wiele dziewczyn usunelo zdjecia i opuscila grupe. wolimy nie ryzykowac.

Ludzik podoba mi sie Twoja strategia :-)

mamaTomeczka, trochę lepiej z chorobą. Jeszcze trochę i przejdzie. Eh.. mój M do pracy właśnie pojechał i ciekawa jestem, o której wróci do domu. Dzisiaj pewnie 2/3, bo o godzinę do tyłu dajemy, a tak skończyłby 3/4 rano. Ciesze się, ze z synkiem lepiej :* Moja Oliwka kiedyś też tak miała, że waliła głową, ale o ścianę i teściowa mówi, że dzieci tak nie robią. Ale to przecież normalne. Ponoć tak dzieciak próbuje zwrócić na siebie uwagę.

centka, dziękuję :* Kochana jesteś :* Ale nie dam Ci mojej choroby, bo nie chce żebyś cierpiała <przytul> parę dni i przejdzie. I wiem, pisałaś na PW. Powinnam odseparować dzieci od nich, ale na razie nie mamy takich możliwości. Mam nadzieje, że po nowym roku uda nam się :)

Grzaneczko, wyspałaś się Kochana? Jak się czujesz? :*

susel, możliwe. Ja widziałam tylko do połowy Agaawy posta i to mogło wprowadzić mnie w błąd :)

Leemoncia, jak tam Skarbie?

watpliwosc, ja i niektóre dziewczyny wypisałyśmy się z tej grupy.

natkusia, co tam u Ciebie? Nie odzywasz się. Obraziłaś się na nas Kochana? :p:*

centka, uwielbiam Twoje posty :D Jeszcze trochę i dwie strony napiszesz :D:p

hej wszystkim :-) ja już po szkole - na szczęście nie było nie było ostatnich zajęć więc się upiekło :-)
dziś po raz pierwszy w życiu dotykałam ciążowego brzuszka :tak::tak::tak::tak::tak: wspaniałe uczucie :tak::tak::tak:
akurat maluszek się ruszał - coś pięknego :tak::tak::tak::tak:
po szkole mój K zrobił mi obiadek - pierś z kurczaczka w papirusie i sałateczka mniam :-p:-p:-p:-p ja tam wymagająca nie jestem, poza tym białko :-):-):-)

Ludzik mężowi tez robilam badania prywatnie ale to okolo 100 zł wyszło ...wszystko z nim ok:p
Badania drogie.... ale cóż ... zacznę odkładać w końcu się uzbiera ( za pół roku..he he)
jakoś trzeba sie ruszać powoli ale do przodu:)

reklama
Anka o to widzę, że w Toruniu taniej, w Pz, może nie szukaliśmy bardzo, ale taniej chyba niż 200 nie widzieliśmy. No to przynajmniej jedną macie odhaczona pozycję. zazdroszczę, bo u Nas to jest tak, że z M nie jest idealnie, ale według lekarza powinien dać radę, więc trzeba i mnie zdiagnozować. trzymam kciuki, żeby badania udało się zrobić jak najtaniej i jak najszybciej.

Do góry