reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam... Ja już posprzatane mam:)
Obiadek u teściów dziś jemy wiec też z głowy...

Wczoraj dostałam @ wiec znów załamka.. ahhh

już rok zleciał a my nadal nic...zacznę pić ziółka "te wasze"" he he :) pokładam w nich troszeczkę nadziei
przyczepiłam się do Was i mogę Wam się wyżalić... oczywiście dręczę tez mojego męża ale on juz sie do tego,
ze tak powiem przyzwyczaił:)

Z tego co wiem to nie wolno brać Ibuprofenu ani zadnych pochodnych tego leku w czasie ciąży...

reklama
Witam w sobotę, my wlaśnie na placu zabaw jesteśmy, piękną pogoda dzisiaj.

Jeśli chodzi o listę to wczoraj pisałam że @ przylazla i proszę o przepisanie mnie na 24 listopad, to będzie 4 cykl starań.
Nikt nie zauwazyl mojego postu wczoraj:(

Milego dnia życzę

Anka10222 dręcz ile wlezie po to jest te forum i ten wątek :tak: Przykro mi, że @ przyszła...

Piszesz,że starcie się już rok a byliście u lekarza??? Jeśli nie, to warto się przepadać bo może jest jakaś drobna przyczyna, która powoduje, że Wam się nie udaje? wcale nie musi być ale mimo wszystko warto się przepadać wtedy wie się na czym się stoi.

kontra tak była ... kilka razy... ostatnio nawet dostałam skierowanie na badania hormonalne do szpitala..Poszłam i mi powiedzieli , że mam przyjść w przyszłym roku bo teraz nie mają pieniędzy... A skierowanie przepisza od nowa żeby było ważne...
Muszę sprawdzić ile kosztują te badania jakbym chciała zrobić je prywatnie:)

Starających się: 42
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II, bluecaat II, ewka II, Mar-chew II, tekla23 II,zeberka89 II, wanda_23 II, grzanka II, benfica II,
dzikuska II
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 26cs
aureolcia - @ 21-24.10
nadzieja - @ 17-23.10
Madzia&Lena
Amaliee
Październik 2013
kobietka22 - @ 27.10 1cs
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
augustynka 2cs
ookatkaoo1993

Listopad

emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
mychunia - @ 11-15.11 5 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
kalisia - @ 16.11

Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
natkusia - @ 20.11 2cs
basik - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
malusiolka
3cs
agniecha83 - @ 24.11
4csPoczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, poziomk@, malponea, ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, lamorela, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, wiikki, Joaro, Gofka, tamaguczi

Anka Powiedzieli, że nie mają pieniędzy ???:szok: to jest nienormalne, ja tam bym się z nimi kłóciła...skierowanie jest to ma być badanie i tyle :angry:

Racja sprawdź ile kosztuje prywatnie, na służbę zdrowia widocznie nie ma co liczyć...może nie będzie takie drogie, ja w cenach zupełnie się nie orientuje bo nie mieszkam w Polsce ale może któraś z dziewczyn na forum robiła prywatnie i wie...

Malusiolka no to zdrówka życzę :tak:
Anka10222 no to &&&& za kolejny cykl, szkoda że ta wredna @ znów przylazła
tekla współczuję ale i zazdroszczę :-) a zestaw testów robi wrażenie, teraz to jest taka krecha, że hej ;-)
Ulika &&&&
MamaTomaczka ja rzeczywiście miałam takie drgania po pierwszym treningu, normalnie mięśnie mi chyba zaczęły wariować, ale to się unormowało, ja ćwiczę codziennie, więc skalpel już po tych 3 tygodniach to nawet prosty się zrobił, ale co 3 dzień staram się zrobić killer i wtedy dosłownie padam... fakt wczoraj coś bolały mnie kolana w trakcie treningu, ale myślę, że po prostu trzeba zadbać o dobrą technikę

ale u nas dziś piękne słońce :) my już po zakupach sobotnich, zapowiada się tydzień makaronowy tzn. dziś i jutro zapiekanka makaronowa pod beszamelem, pon-wt makaron z salami i pomidorami i sr-czw spagetti carbonara :) na szczęście ja robię tylko to ostatnie, po dwa pierwsze to specjalność męża :) pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Agniecha, poszło :) &&&&&& za kolejny cykl :)

kontra, wiem że alkoholu nie pije się w ciąży, ale wiedziałam że łyk nie zaszkodzi. Można powiedzieć, ze to było tylko umoczenie języka. A co do piwa karmi, to raczej nie nazwałabym tego alkoholem :)

Phoebe, niby się lepiej czuje, ale cały czas leje się ze mnie. Jeszcze tylko 6 dni.

Malusiolka mam nadzieje, że nie zrozumiałaś mnie źle...na pewno nie chodziło mi o to, że nie wiecie o tym czy coś...ja po prostu chciałam wyrazić swoje zdanie na ten temat, nie oceniając czy osądzając nikogo...Wiem, że niektóre kobiety pozwalają sobie np. na lampkę wina itd. a ja po prostu nawet łykiem wolałabym nie ryzykować, nawet jeśli to jest minimalne ryzyko bo znam siebie i później miałabym wyrzuty sumienia itd...oczywiście każdy postępuje tak jak uważa i tyle

reklama
Anka nie chcę straszyć, ale prywatnie robienie poszczególnych hormonów to wydatek spory. Nie martw się, my tez już rok i też zaczynamy robić badania:) nie jesteś sama:) a męża przebadałaś. podstawowe badanie to mniej więcej 200zł i przynajmniej jedną możliwość przekreślicie:)

A my się poprzytulaliśmy jeszcze przed wyjściem z łóżka (dobrze, że teściowie mają duży dom:):) i chyba wraca wszystko do normy. zaraz przyjedzie siostra M z brzuszkiem i muszę się trzymać:)
Pogoda piękna, więc chyba do lasu na spacerek się z M jeszcze wybierzemy:)

Do góry