Hej staram sie wlasnie nadrobic
Mychunia
dzieki za pamiec z samego rana ;-)
Piaska
&&& za II :-)
Grzanka
ale co ty mowisz ze testy oszukuja ze masz watpliwosci? Dziewczyno jeden moglby cie oszukac ale nie 3 pod rzad nie uwazasz
jak dla mnie nie ma na co czekac z gratulacjami , wiec.... GRATULACJE :-)
Malusiolka
Co to za chwile zwatpienia? Napewno niedlugo ujrzysz II kreseczki i to pewnie lawina szczescia bedzie bo i testy na prawko zdasz i II kreski beda w jednym czasie zobaczysz! Nie ma szczescia nie ma i nagle buuuumm!
Agamemnon
bo to juz niestety tak jest ze te ktore nie chca lub sa alkoholiczkami zachodza w ciaze a te ktore pragna to dlugo niestety czekaja. Nie wiem czemu ktos tam na gorze tak to skonstruowal
zdecydowanie na odwrot powinno byc
Ale Ty juz chyba nie masz sie co martwic co ?
Powtorz test za dwa dni i wklej , wtedy bede gratulowac
Susel
to dobry patent by byl
ale ja bym chyba miala za duzo klotni na wykresie haha
Malena
ej, kto tu sie lamie co? Dziewczyny chyba lanie trzeba na kolanie tu zrobic!;-)dasz rade! Tak samo jak ja i reszta dziewczyn ktore dlugo czekaja. Zobacz ja w ogole owu nie mam i jakos sie trzymam, ja wierze w to ze sie uda zobaczysz ! I precz z czarnowidztwem!
Ja mojemu ginowi juz mowilam ze sama jestem jedna wielka antykoncepcja. Tez nie uzywamy zabezpieczenia od... Odkad zaczelismy byc ze soba
Anna Marczyk
Ty tez czarno wszystko widzisz?.!
To chyba dzien jakis durny. Nie smutajmy sie kochane, prosze was... Ja za to mam nieodpowiedzialnego i malopowaznego meza ale i tak go kocham... Chyba
;-)
Teraz sie posypaly fasolki a zobaczycie za miesiac nasze sie posypia !